Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Garrus

Liikmed
  • Postituste kogus

    29
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Postitused postitas Garrus


  1. Ei tainast ma saan aru aga pooletõbine oli on minu arust nagu piirist üleminek ja palun postita ainult pakkumisi siia. (Ei tänan 7,5eur on minuarust ikka vähe kuna ma panin cs:go giftina sinna peale aga ma pidin ikka ostma 5eur steam wallet codei, et mu panga info ei jääks sinna kasutaja peale. Loomulikult ka selleks, et uus omanik saaks kohe marketi unlockida ostes steamist mingi odava mängu kas 0,14 sendi eest või isegi madalama eest ning mul võttis ikka aega, et seda kasutajat derankida silveri ültsegi.)


  2. No arvasin, et foorumitest on kadunud need tilliga mõtlejad kuid paistab, et eksisin ja kui tahad edasi möliseda selle teema kohta siis saada mulle sõnum mitte ära hakka siin kutsuma kedagi ükstapuha kelleks. Mind nagu tõesti ei huvita kelleks sa mind pead aga see post on tehtud selleks, et leida ostjat mitte mingeid arvamusi ja tänan pakkumise eest aga ropult öeldes fuck off.


  3. Müün hetkel steami acc millel on cs:go ja 5eur peal. Cs:go kasutaja on silver 2 hetkel aga ikka üritan derankida seda silver 1 aga hetkel pole aega. Ma sooviks kuulda pakkumisi nii steam cs:go skinnide kui ka päris elu rahas. Hind hakkab pihta 30euri pealt.

     

    Kasutaja


  4. Üks steamer tuli jaili ja küsis mu abi et ta kuuleks cs 1.6 teiste mängijate mix.Mina ei saanud aidate teda aga äkki teie saate.Ma suunasin ta sellele lingile.

    http://foorum.kadrina.eu/showthread.php?tid=1637. Kes ei viitsi kasutajad teha siis siia oli kirjutatud see:

    Oled steamer? , Mikri märgid vilguvad? Räägid nagu robot? Teisi inimesi ei kuule?

     

    Nii põhimõtteliselt siis tehke nii nagu siin kirjas :

     

    1. Kõigepealt sa pead tõmbama endale sellise asja http://www.upload.ee/files/3428070/steam.zip.html .

    2. Nii kui see on tõmmatud siis minge C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life ja Half-Life kausta sisu kustutage ainult ära ,kaust jätke tühjana alles .

    3. Nii see sama file mis tee esimesena tõmbasite siis ekstraktige see C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Half-Life Siia samma Half-Life kausta mis oli teil tühjana allaes .

     

    Ja põhimõtteliselt ongi kõik tehtud , ja nüüd peaks kõik korras olema .

     

    Aga seades csis on sellised nagu sa oleks just uue csi tõmmanud endale!

    Kui ta proovis seda siis tuli talle lunchil ette selline error:steammountappfilesystem (10.4294967295.0x1930fb7c) failed with error 5 NO CS online with app 0 ver 55.

    Tal on windows 8 32bit.Mul ise on windows 7.Ma arvan et see on mingi windowsi viga.

    Tema steam:http://steamcommunity.com/profiles/76561198108000203/

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.