Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Oldold

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    255
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas Oldold


  1. hahahaahh traaa, oldold jälle oma kohtu ja mendi jutuga XDDDDDDDD

     

    Sa tahad õelda, et kui eestlane sinu arvuti rat'ib ning saad reaalse kahju, istud käed rüpes ja jätad asja niisama ja lihtsalt repordid teda vahvlis, et ta siit banned saaks? Rääkisin seda mida mina teeks, mina pöörduks politseisse aga kahtlen, et eestlane nii loll on.

     

    Ja sa võiksid mu taga rääkimise lõpetada.

    Aitäh


  2. Etikett - kohustuslik täielikult täita! Kui pole täidetud teema algatamisel siis teema suletakse!

     

    Hind:

    (soovitud hind)

     

    Tehingu viis:

    (Hanspangaga, ühispangaga, mingi muu)

     

    Sinu andmed:

    Nimi:

    Maakond:

    Linn:

    E-mail: (vabatahtlik)

    Skype:

     

    Oi mis targutaja, ehk tõmbad jeed siit. Teema korras. Pole vaja mul kirjutada oma nime, maakonda, linna, e-maili avalikult ning skype saab mul profiilist otsides. Cammoon targutaja.


  3. Pisut irooniline, kui saadad teist logopeedi juurde, kuid ise ei tea, kuidas -gi ja -ki liidet kirjutada.

     

    ''Igasugune soov kasutajat osta läks kiirelt tema tõttu üle.'' Need on minu sõnad ehk sa rikkusid teiste šansid müüa mõni kasutaja mulle.

     

    Ma arvan, et aitab küll sinu jutust. Päeva norm on ületatud.

     

    ''Oled järjekordne inimene kes hakkab teisi halvustama sellepärast, et inimene ei mängi nagu tõesti EOC... Miks EOC kontode hinnad nii madalad? Sest, et keegi ei mängi seda saasta juba aastaid, olen alati rohkem Oldschool inimene.'' Isegi Savisaar ei suuda korralikemal päevadel rohkem segast panna.

     

    Sorry ma pole eestlane vaid originaalselt olen sündinud ning elanud pikalt Saksamaal ning Hollandis. Ütleks pigem, et ilma kooli abita olen eesti keele vägagi ilusti selgeks õppinud oma käel mitte, et seda koolis õppinud õpetajate abil.

    Savisaarest võid sa rääkida presidendile, mind ausalt õeldes nagu selline ütlus ei huvita ning keegi ei käse kellegil midagi osta siit foorumis vaid see ikkagi iga inimese oma teha mida ta müüb ja ostab.

    Kipun pigem ise arvama, et sa oled see allas poiss või revo pehlak. Äsja liitunud ning koheselt teeb ülimalt suuri ettevaatusi petturite suhtes.

     

    Teemas ka sul kirjutad, et soovid recovery testi... Ainult loll küsib seda kuna nüüd väga kerge saada sellise asja eest kohene ban. EOC kontodest ei tea sa midagi, sa ei tea recovery asjadest midagi, sa ei ole RS asjadega üldse kursis. Inimene kes tõesti soovib selliseid asju nagu "recovery testi" ning soovib legit ostu teha siis ta peaks hoidma silma peal ka RS uudistega nii ametlikus foorumis kui ka twitteris.

     

    Tembeldad mind sellepärast mingiks petturiks kuna ei ole EOC kindel laks 3a. mänginud ning ei mäleta nagu parooli kuna ma ei kasuta ikkagi igal pool samasugust parooli kindluse mõttes.

    Mul on üleval ka teema hotmaili suhtes millele ma ligi ei saa ning just kui eile tahtsin sulle pangast pilte teha siis ei saanud ma seda teha kuna jah hotmail ei lase mind sisse mitte ühegi kontoga, isegi kui uue teen ning twitteris selgelt kirjas, et RSil hetkel probleeme kontode recovimisega ning hetkel ei ole see nii võimalik.

     

    On probleeme veel siis parem tee report teema minust mitte ära härple siin ja laima tühja tähja sellepärast, et ma ei mäleta konto parooli mida ma ise pole kasutanud 3a.


  4. Postita ise, sest eemaldasin su Skype nimekirjast.

     

    Jah ma kustutasin su ära kuna sa selges eesti keeles ütlesid, et ei ole huvitatud ei minult enam ostmast ega mitte kellegilt teiselt. Täpselt sinu sõnad.

    Miks sa nüüd ei postita ülejäänud juttu siia, kas kardad, et tõesti tegid end lolliks? Pingutasid natuke üle siin oma jutuga ning oled järjekordne inimene kes hakkab teisi halvustama sellepärast, et inimene ei mängi nagu tõesti EOC... Miks EOC kontode hinnad nii madalad? Sest, et keegi ei mängi seda saasta juba aastaid, olen alati rohkem Oldschool inimene.


  5. Postita nüüd ülejäänud conversation ka siia mis meil Skypes oli ning ei, meil ei olnud hind kokku lepitud vaid ma ütlesin, et see on mõeldav.

     

    Selles teemast tulenevalt küsimus adminitele : Kes ja miks unbannis kasutaja ''oldold'' vahvli foorumist? Ilmselgelt isik ei ole täie mõistuse juures.

     

    Olin banned sõimamise eest. Palun

     

     

     

    • Privaat
      Põhjus: Liigne ropendamine/ sõimamine
       
      04. mai 2016 13:09 by eXo
       
      03. juuli 2016 13:09
      2
       
       
    • Privaat
      Põhjus: Liigne ropendamine/ sõimamine
       
      04. mai 2016 13:08 by eXo
       
      03. juuli 2016 13:08
      2
       
       
    • Vabateema
      Põhjus: Liigne ropendamine/ sõimamine
       
      11. veebruar 2016 21:45 by Hidden Ninja
       
      Expired
      2
       
       
    • Privaat
      Põhjus: Kerge spam
       
      10. september 2015 15:59 by Gen L.
       
      Expired
      2
       


  6. Paluks mitte minu aega raisata nagu seda tegi kodanik Oldold. Pakkus mulle kasutajat ja kui sa kokku lepitud hind, siis ununes tal kasutaja parool ära.

     

    Tehing.png

     

     

    Uurisin, kellega on tegu. Lähemalt: https://www.parabot.org/community/profile/39136-konto/?do=content&type=forums_topic_post&page=1

     

     

    Konto.png

     

    Antti.png

     

    Kas pisut kahtlane ei ole, et ühe sama kasutaja alt pakutakse kahte erinevat Skype, kusjuures üks neist kuulub teadatuntud vargale? Pealegi rääkisid, et lähed magama ja nüüd tund aega hiljem oled jätkuvalt online.

     

     

    Paistab, et kasutajat siin vist ei müüda. Müüakse ainult lubadusi ja õhku.

     

     

     

    Ehk loed Twitteris üle @Jagexsupport hetkesed vead, loeb kergelt välja, et kontode recovimisega on hetkel probleeme.

    Kuna ma RS3 ei mängi aastaid siis konto seisab. Kinldasti ei hoia ma paroole igalpool sama.


  7. Minu soovitus on see, et unusta outlook/hotmail ära. Teemaväline küll, kuna ei oska aidata, kuid www.gmail.com on minu soovitus.

     

    Plaan ongi täielikult gmaili peale minna kuid tähtsad kontod nii facebookid jnejne kontod on lingitud just hotmail kontole ning ei ole võimalik ilma vist neid üle muuta(mõnel saidil kindlasti ei ole sellist valikut ilma, et saaks õigele e-mailile ligi).


  8. No ei saa enam sisse logida oma kontoga, paroole ei saa muuta saitidel jne.

    Outlook.com lehele küll saab, kuid sisestades oma õiged andmed suunab leht mujale kus valima peab muidugi riigi ning "time zone".

    Panen need ära ning "Salvesta" siis suunab edasi teisele lehele mingi

    Sinna ma küll ei tea mida ma sisestama pean, mis kuradi ID? E-maili sisestades ütleb, et kontot ei eksisteeri ja nüüd outlooki lehele minnes suunab otse siia "Time zone ja riigi" valimise lehele ja algusest peale hakkab jant, on kellegil veel selline probleem ning kuidas seda lahendada?

     

    Edit/ Kellegil sarnane probleem olnud ning saab aidata siis oleks väga tänulik!

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.