Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Newcomer

Liikmed
  • Postituste kogus

    9
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    50 [ Anneta ]

Postitused postitas Newcomer


  1. Ostan 500m 150€

    Kirjutage Discordis või saatke sõnum. 

    Kulla kogus: 500m

    Hind: 0.30€ ea

    Tehingu viis: SEB/Swed

     

    Sinu andmed:

    Nimi: Oskar

    Maakond: Harjumaa

    Linn: Tallinn

    Discord Data#7489


  2. HAHAHAHHAHAHAHA Caupo kaevandas leebelt bitcoine mängijate arvelt, pani ise Coinhive mineri peale foorumisse ja nakatas sellega kasutajaid, loodan, et mõtlete väga läbi selle kas tahate seal mängida ja enda arvutisse mingi pasa saada või hoiate sellest eemale.


  3. See on ehe näide sellest kui lapse aruga noor härra on lihtsalt peast seniilne ja toodab oma jaburat teksti, et sinna serverisse rahvast meelitada. Imestan üldse, et rahvas läheb ja annetab sellele serverile, teades seda Caupot juba ammu on tema töökäik vägagi selge, enamus rahast läheb siiski enda taskusse ja mängijatele piisab sellest kui hämab midagi kokku. Lüpsab noortelt taskuraha välja ja siis leiate serveri jälle suletuna, toimib nagu püramiidskeem, natukene avatud ja siis jälle annetage.

     

    Samuti soovitan arvutid mingi Malwarebytes laadse asjaga üle scannida, vanast ajast võib sellest launcherist väga palju sitta arvutisse jääda, levitas leebelt troojat ja viiruseid, hoidke pead selged kui seda sitta mängima lähete sinna. Tekib küsimus kas ta mängijaid ka sellest teavitas, et launcher sobimatuid faile kasutajate kõvakettale tekitas ja ma olen 100% kindel, et enamustel on need veel siiani alles. Kammige oma appdata folderid üle, kindlasti võite sealt üllatusi leida :) Tõesti ei imesta kui praegugi levitab viiruseid.


  4. Pole nii sitta läbikukkumist ammu juba näinud, no mis kuradi pask see server peaks olema? "Make SA:MP great again", no lubagem naerda. RP tase on alla poole nulli, adminid siiani pohhuistlikud ning ebaaktiivsed, ei tegele üldse administraatori tööga. Pelasin veits serveris, jättis väga külmaks ikka, sain kerge RP'gi teha, logisin järgmine päev sisse ja vaatasin, et olen banned, ega kui natukene RPd teha ja teisest kommunist oled, siis raske seal läbi lüüa.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.