Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Mr.System

Liikmed
  • Postituste kogus

    56
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    130 [ Anneta ]

Postitused postitas Mr.System


  1. Tere ostan korraliku Roleplay Gamemode mis oleks Los Santoses Või Angel Pines.1 päeval hakkas isu RPmisest ja mõtlesin et äkki keegi müüks korraliku Roleplay Gamemode kus on korralikud Cmdid sees jne. Ma ise Mappe ja commandeid oskan ise juurde lisada kui väga vaja Ainult põhi probleem on et tahaks osta korraliku Roleplay Gamemode.

    Kas kellegil on pakkuda 10-20€ Roleplay Gamemode mis on Los Santoses Või Angel Pines! Ette tänades Mr.System


  2. Kas kuskilt on võimalik saada /admins või /admin pluginat et näitaks admineid kes on online Ja teine küsimus on selline et Kas /rs pluginat oleks võimalik ja su score oleks näiteks 6:4 ja tahad score resetida /rs näitaks nii [Lol.eu] Sinu Score on Nullitud!


  3. Tere mul on selline mure! Mul serveris on selline mure et kui kedagi bännid siis tal bänn pilti ei tule kas asi on amxbansis või on midagi valesti pandud? seda ei tea! Proovisin ise ka ennast bännida proovisin 2 korda ja ikka ei tulnud mingit bänn pilti cstrike kasuta! Kas keegi saab aidata? Mul on Gamehost.ee amxbans mida nad pakuvad! Ette tänades Mr.System


  4. Tere,Mul selline küsimus et.Kui foorumile pand mingi inglise keelse teema peale ja foorum on ise tehtud eesti keelseks aga ikoonid puuduvad.kui inglise peale panen siis on ikoonid olemas kas saab kuidagi fixida ka et oleks foorumis kõik ikoonid nii kui ka inglise keeles ja eesti keeles.


  5. Pff. Mölisete to arendamise skillidega? (rofl) Minu arvates, on Sarmo Roleplays palju paremad arendused kui nebus nt (Minu arvamus, no hate)

    Ma ei tea kas see tõsi on seal sarmos on kõik mingid putad kellel on Rp skill vähemalt mingi 1/3 Aga Nebuloses on inimesed kellel on 1-7 skill nad rpvad paremini Sarmos mingi nrpjad ka No hate!


  6. Ei ma mõtlen seda botti kes istub specis niisama ma ei tea kas sa vanasti mängisid Kz.ee Paintballi seal oli ka Bot specis öö läbi sees ma mõtlen samust botti kes on lihtsalt specis.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.