Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

aknalaud

Liikmed
  • Postituste kogus

    123
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    227 [ Anneta ]

Postitused postitas aknalaud


  1. logo.png

    Sissejuhatus

    GanjaServud.eu kommun oli suvi läbi kinni. Nüüd on see hetk kus avasime serverid uuesti ja ootame kõiki enda vanu ja uusi mängijaid mängima meie värskelt avatud serverites. Omanikud omalt poolt proovivad luua teile mõnusa ja toreda mängu keskonna, kus oleks hea aega viita.Kui sulle tundub, et midagi on serverist puudu või ülearu, anna meile sellest teada foorumi kaudu. Paremad soovitused ja ideed lähevad ka realiseerimisse. Kindalsti registreeri ka foorumisse, sest kogu info liigub põhiliselt seal.

    Info

    home.pngKoduleht

    icon_faq.gifFoorum

    hgigibugf.jpegAMX Bans

    steam-16.gifSteam grupp

    t_facebook_ikoon.jpgFacebook-i fännileht

    Serverid

    1# Ganja Pubi

    b_350_20_1F1CE8_293EF0_FFFFFF_000000.png

    IP: 212.47.212.37:27015

     

    2# Ganja Zombie

    b_350_20_080869_2044E4_FFFFFF_000000.png

    IP: 213.136.83.199:27015

     

    Teamspeak 3

     

    (tulekul)


  2. Tervist, soov oleks saada siis ühte korraliku logo. Hästi tehtud töö saab ka tasutud.

     

    Nõuded logole:

    - Läbipaistev tagataust

    - Mõõtmed mitmes suuruses. 32x32; 64x64; 100x100 ja 184x184

    - Logo peaks sisaldama "GanjaServud.eu" või mõnda lühendit tähe kombinatsioonina.

    - Logo pildi osa ei pea ühilduma sõnaga ganja, kuna põhirõhk on ikka mänguserverite kommuunil.

    - Ülejäänud logo kujundus jne jäägu tegija enda mõelda.

     

    Lisa küsimuste puhul julgelt küsida.


  3. Tänud heade soovituste eest aga tegin juba eile reinstalli ära ning sain asja korda. Tekkis selline küsimus, et teemades postitades on osad nupud ingilise keeles. Seda on ju võimalik tõlkida? postitades.PNG

     

    Lisaks veel selline küsimus, kuidas muuta neid ikoone seal ees?

    foorumi_post.PNG


  4. Ma ei hakka enam viimastel postitustega teemat üles kerima aga infot niipalju, et kui kõik sujub saate varsti juba UCP-sse registreerima hakata ning nädalavahetusel juba sampi pelada. Mainin korra veel, et seda juhul kui kõik sujub plaanipäraselt. :)


  5. Suured tänud sulle. Hetkel infoks niipalju, et server läks mõneks ajaks lukku, tuleb uus GM, uued arendused ning kui saame tähtsamate asjadega valmis avame serveri ning siis on roleplay server jälle täies hoos. Kui midagi täpsemat selgub postitan selle ka siia kindlasti. Liituge ka meie foorumiga, seal täpsem info olemas. Näeme varsti uuesti Ganja Roleplays!


  6. Nonii, pole ammu midagi kirjutanud. Vahepeal on asjad nii palju muutunud, et on tehtud uuesti üles foorum ja teamspeak, mille CPPU ja Pisike ära kustutasid. Täna saime kätte ka serveri, millel on olemas ddos protection, see peaks praegusel hetkel vajalik olema kuna pidevad ddosid serverile on juba vaikselt ära tüüdanud. See tähendab ka seda, et tuleb ip muutus, kuid pole hullu, Ganja Rollimäng läheb teise ip pealt sama moodi edasi. Nagu näha väidetakse, et serveris ei toimu arendusi. Võin selle kohapealt öelda, et uusi arendusi on juurde tekkinud ning tasa ja targu saavad kõik asjad tehtud. Ega üks arendaja ei jõuagi koguaeg sampiga tegeleda kooli ja muu elu kõrvalt. Väidate, et serveris on adminid, kes apowerdavad - I don´t think so.

    Vahepeal on hakanud mängijaskond ka taastuma ning täna tuli ka uus rekord 37 inimest korraga IG. Meie jaoks väga hea saavutus. :)

    Otsime endiselt meeskonda liikmeid, lisainfo foorumi kaudu. :)


  7. Igatahes sinuga on mõttetu vaielda praegusel hetkel, las jääb sinu arvamus selline sellest serverist ja omanikest.

     

    Igatahes täna oli juba jälle uus rekord serveris 35 inimest. Loodame, et täna tuleb ikka 40 inimest ka kasvõi korraks ära. :)


  8. Aga oled ju muutnud, see põhjendus, et sellepärast ei teinud pilti, et spammib on küll väga mage. Pilti ei pea tegema sellest spamm kirjast, saab teha ka konkreetsest tekstist. Sorri, arendajatel on nii palju asju teha, et ei jõua kohe paari minuti jooksul seda buggi fixida. See kui nad ei teagi sellist bugi või pole jõudnud tegelma hakata ei tähenda see seda, et nad ei oska. Buggide teatamiseks on foorumis olemas koht kuhu postitada ning arendajad regaeerivad sellele võimalikult kiirelt. Mis seal debiilset siis on? Tulebki kord majja lüüa mitte vaadata pealt kuidas mendid tuimalt dmivad või mingit muud nrp teevad. Kui sa arvad, et seal oli enne olukord normaalne siis rp server pole sinujaoks, otsi mõni fun server. Nimeta mõni "lambine" asi ka siis.


  9. Täpselt nii, igaüks teeb omad järeldused. Äkki sul on sellest mängusisesest vestlusest pilti, sest üldjuhul on ikka väga lihtne sealt vahelt ridu muuta ja mõni OOC sõim vähemaks võtta või juurde lisada. Miks pole sul kogu chatlogi, on vaid jupid vahelt? Sa üritad väita, et ma omanikuna kirjutan sellise rea sulle: "JA TRA KÜLL SEE SPAM AJAB NÄRVI!". Ma võiks panna siia samamoodi oma logi aga pole mõtet, kuna seda oskab igaüks muuta. Muidugi ma panen mute kui tuleb roppuste rida caps lockiga. See, et sa sealt vahelt neid ridu vähemaks võtsid + mõne juurde liitsid on su oma südametunnistuse asi. Igaüks ususb seda poolt, keda õigeks peab, kahjuks pole mul sellest vestlusest pilti, kuna ei osanud arvata, et selliseid mängijaid meie serveris liigub. Selge, järgmine kord olen targem ning on olemas ka pilt. Seega reaalselt ma ei soovita sinusugustel ka enam sellistesse serveritesse tulla, A-teamil on vähem muresi ja jamamisi sinuga.


  10. Kahjuks pead sa foorumi ilmselt kasutaja uuesti tegema, kuna oli mingi tehniline probleem ja tuli foorum uuesti üles installida. Päeval on tõesti üle 20 mängija tavliselt sees ning täna tuli ka serveri rekord 32 inimest. :)


  11. Suht sitt server! Administraatorid panevad ennast igasse grupeeringusse ja peadirektor on mingi 9 aastane.

    Räägin täpsemalt 2 administ ja 1 omanikust

    J6rpa - Jacob_Wance

    iKeviiinc - Casey_Croft

    --Work In Progress-- Karl_Trust

    Politsei peadire mingi Markson_Mason!

     

    Mõtled äkki seda? Normaalne vend kui teistele maksad, et siis nad seda serverit laidaks. Good luck!

    sa-mp-030.png

     

    Pilte veel kui soovi on.

     

    Serveril vahepeal jälle ip muutunud. Ip leiab ikka info alt, nüüd ei tohiks enam ip muutuda. :)


  12. Olen juba mõelnud jah, et teen uue foorumi, kuna enamusele see foorum ei meeldi. Cominc sans fontil pole häda midagi, peabgi olema natukene teistsugune kirjastiil.

    Ei ole serveri aeg läbi, ega saa läbi ka ilmselt lähiajal. Juhtus lihtsalt nii, et tuli vahetada hostingut. Uue hostiga muutus ka paar asja paremaks. Varsti on server uuesti üleval ja saab pelada.

    Kari CS pubigamereid kokku saanud vist ja arvanud, et vahelduseks SAMP server üles lükata..

    Ohoo, keda näha siin. Su tüdruk sind maha pole juba jätnud, et nii kaua serverit arendasid? Või ongi sul nii, et enne tuleb kolm päeva lubadusi anda, mida ise ei suuda täita ega oskagi?

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.