Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

LeagueForEver

Liikmed
  • Postituste kogus

    36
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Postitused postitas LeagueForEver


  1. Ma ei saa üldse inimestest aru, kes lasevad terve divisioni boostida. Kui oled bronze 5 ja välja ei saa sealt, siis ole rahuliku südamega seal. Ega see häbi asi pole, harjuta ja küll välja saad kunagi. Ega sa silveris paremini ei mängi. Üldiselt ma saan aru nendest, kes lasevad nt Division 1 peal end boostida, sest ei viitsi/pole aega neid 6+ mänge mängida.

     

     

    Täitsa õige jutt, kui sind kuskile kõrgele viiakse ja seal midagi teha pole, siis hakkavad sinu tiimi liikmed sind flamema ja reportima.Saad kenad ääred, muud midagi.


  2. Sa ise rikkusid mängu ära oma meeskonnale, flamemore123.

    On siis tõesti nii raske vait olla, sa ise seletasid ära ka, et sa ise alustasid.

    Ta ütles lag sa hakkad rebima,

    "ei küsinud" minir4mmler alustab...

    Mis flamest sa räägid?Ei flamenud kedagi ja see oli fun game.(Premade ka veel)Mängust ei käi jutt, vaid sellest, mis teksti ta kirjutas.

    Ta ütles lag, küsisin miks, siis vastas, et mis see sinu asi on.Normaalne inimene oleks vastanud ilusti, mitte mis see sinu asi on.See kui ta ütles, et ole vait oli pärast mölisemist kui ta närvitses juba.


  3. Ma tean väga hästi mida see tähendab. Sina saa lause mõttest aru ja siis tule jutustama. Täpselt selline käitumine on su enda postitatud jamas ka. Hakka nüüd siin ka enda marki maha tegema. Lase käia.

     

    ///

    Ei viitsi üldse LoLi pelada viimasel ajal. Pidin Plati ära tegema enne seasoni lõppu, aa jääb ära vast. Pole isu mängida üldse.

     

    Lause mõttes sa väidad, et ma olen taun.Miks kasutad sellist sõna üldse?See ei ole mingi sõimusõna ja sa kasutad seda täiesti valesti.


  4. Kurb tõdeda, aga jah, sina oled see "taun" seal. Mitme isiku poolt öeldi sulle, et ole kuss, aga lasid ikka rahulikult edasi. Pigem jah, tegid endal margi täis.

     

     

    Pigem ikka just ei lase kellelgi nii taha jääda. Vanasti oli just nii, et snowballisid kergelt, võtsid baroni ja gg. Mingi ime läbi ehk oli imepisike võimalus comebackiks kui selle stealisid, aga palju seda sellises olukorras juhtub? 1x 1000 high end pelades.

     

    Praegu on just see, et Baron ei mõjuta mängu enam nii palju. Vanasti võtsid edu sisse ja kui Baroni ka veel said, siis oli GG, kuna said pool päeva siegeda ja free towereid korjata.

     

    Ja see visioni muutus on ka suurepärane. Peale sightstone jms jama muutmist visioniga, oli iga kuradima pela 29349239492394 wardi maas ja suht võimatu oli miskit teha. Pluss vision ja map controli oli taga olles võimatu saada, kuna Oraclega tõmmati 24/7 kõik maha lihtsalt pro mängudes.

     

    Asjad lähevad nüüd kindlasti 100x põnevamaks LCS jms pro tasandil.

     

    Palun mine otsi sõnaraamatutest või googleda, mida ''taun'' tähendab, siis hakka kasutama.


  5. Ta mölises lihtsalt sellepärast edasi, et sa hakkasid vastu "mölisema" oleks sa vait olnud siis ei oleks seal midagi enam olnud.

    Ta ütles, et tal lag ma küsisin miks.Siis ütles, et mis see sinu asi on, siis ütlesin ei küsinud.Hakkas sõimama seepeale jne.


  6. Hmm...Raske juhus. Väike uudis sulle-Interneti ja realse elu vahel paralleele tuua on väga vale. Pole mõtet hateritest lihtsalt välja teha. Siin teemass ajad sa asja ainult hullemaks ja saad ise dissida..

     

    Seda küll, aga miks on vaja möliseda niimoodi?


  7. Ma arvan, et sa oled ise peast taun...

    Kui sulle öeldi jää vait, sa mölised edasi, 13 oled, et edasi provotseerid?

     

    Sama nagu parm läheks tänavalt peksa saamist kerjama...

     

    Kurb kuulda, kuidas sa inimesi taunideks sõimad.Ei ole 13.Kutt hakkas lampi mölisema, ei lase igal hiirol pähe istuda ja mõelda, et ta võib öelda mis tahab.

     

    Sama nagu antakse sulle peksa ja sa ei tee midagi, lased ennast edasi peksta.Asi on põhimõttes.


  8. League of Legends hiiro Vayne chatis lammutas.Kas teie arvates on sellise suupruugiga igapäevased loli pelurid normaalsed?


  9. just wtf, mine õue kuljus.

     

    Hate vähem kui sul oli halb päev siis ära tule oma viha teiste peale välja elama.Samuti ära tule õpetama kuidas oma elu elada, kes kurat sa selline oled, et tuled teisele ütlema mida teha.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.