Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Kuldarrrr

Liikmed
  • Postituste kogus

    126
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    351 [ Anneta ]

Postitused postitas Kuldarrrr


  1. On 18.5.2023 at 22:14, Lellers ütles:

    Pean kahjuks järjekordse teema tegema Maarjo Harakkast, Vahvlis nimega Illusioon

    Nimelt enne kui teadsin, kui shady see vend on ostsin talt umbes aasta tagasi kasutaja, mille ta nüüdseks tagasi recoveris ja siis seejärel ka permanent bani sai bottimise eest.

    See on teine kord kui ta recoverib mulle müüdud kasutaja tagasi, esimese maksis kinni, mähkis küll paar kuud aga lõpuks sain raha kätte.

    Lubas 100 euri tagasi maksta aga nagu tal kombeks siis stallis kuu aega järjest ja nüüd full ghostib.

    Ma ütlesin talle ka, et tra ma ei viitsi jälle teemat teha, et kanna see raha ära nagu lubatud aga tal igapäev mingid vabandused, tal nii kiire elu, et ei jõua ülekannet ka teha tuleb välja .

     

    Kõigepealt ütles, et ta ei saanud banni selle accountiga, kuid tegi väikse vea kui accountiga bottis, nimelt vahetas kasutajanime Om Y'ks enne bani, banned accountil ei saa nime vahetada, ja omy on ta nimi mida kasutas discordis(Omy/Omyqron). Isegi ütleme, et ta kuidagi ime läbi ei põhjustanud tema seda bani siis ta ikkagi recoveris selle kasutaja ja vabanduseks tõi "üritasin unbani saada". Miks sina peaksid aitama minu accountil unbani saada lambist vms? kuidas see sind torgib lmao.

    lõpuks leppisime kokku, et kannab 100 euri accounti eest tagasi mis oli aprillis, lubas mai alguses kanda palgapäeval kõik korraga ära ja siis sealt edasi hakkas mingit sitta ajama mida ka ma muidugi expectisin.

    Ahjaa muideks sama accountiga tegi ta ka nii, et müüs mulle kasutaja ja siis logis läbi steami acci sisse ning clearis panka mitu korda, enne kui aru sain mis toimus ja unlinkisin, steam miskipärast ei küsi parooli kui linked on (ega ka authenticatorit) ja siis nüüd lõpuks tõmbas täiesti endale selle ja lasi bottides bani.

    Panga tegi ka arvatavasti enne bottimist kasutajal tühjaks.

    Andsin talle nii palju võimalusi aga no ise ta tahtis seda i guess.

    omy.png

    maarjo2.png

    maarjo2.png

    maarjo3.png

    maarjo4.png

    maarjo5.png

    LOL, see vend myys mulle selle accounti mingi 20€ eest! ma bottasin selle banned! siis vaatasin mingi aeg keegi täiega yritab accounti tagasi saada. Vapsee mis vend. See vend mulle kah juba pool aastat 100€ v6lgu. ingob jne.


  2. Nagu pealkiri ütleb, ostaks max cape accounti OSRS.

    Müüja võiks olla esimene omanik ja tehinguid omada(olla usaldusväärne)

    Võite soovitud hinna kirjutada siia või kirjutada postkasti! :)

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.