Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

SistAlik

Liikmed
  • Postituste kogus

    11
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Postitused postitas SistAlik


  1. Tere ja ma põõrdun siia tarkade gruppi poole

    Kes oskab mind aitada probleem on selline,et mapis nagu WestWood ja teistes mappides on mingi glitch sees(pilt),ehk tagataust on must valge vms.Sain just steami endale ja steamiga on see probleem , kuid noniga pole.Ehk keegi oskab aitada?(probleem pole mapis tõstsin nonilt steamile mapi ja ikka oli see bug./probleem pole ka configis.)

    282ovvp.jpg

     

     

     

     

    8=D


  2. Enne, kui tuled foorumisse laimama võiksid endale selgeks teha selle, et Raehäraa(Moderaator..) saab teha ainult ban/mute... Neil ei ole admin commande millega tp teha. Ja sinu sõber sai bani selle eest, et no reason ban tegi ja kasutas oma õigusi ära. Pole mõtet sellist muinasjuttu siia välja mõelda ja serverit maha teha.

    Ega raehärra ei tpnud minu juurde mingi teine rank tps.Ei koti pask server.


  3. Pask server ju.Mingi omanik killib gmiga.Nagu olin pvp areena katusel kust sai vibuga lasta.Siis ma lasin sealt ja see vend lendab gmiga peale ja hakkab killima.Ta ei öelnud mitte kui muffigi,et seal ei tohi olla vms.Siis oli nii,et läksin koju enda asju enchantima siis mingi vend tps(ta ei tpanud vaid tps enda õigustega) mu juurde ja hakkas raidima ja tappma.Siis ma kutsusin enda sõbra kes on raehärra(admin vist ma ei saa aru nendest rankidest seal) ja ta pani talle banni.Siis tuli omanik ja pani mu sõbrale banni ja unbannis selle venna ära kes tps mu juurde ja ma sain mute.Ehk saan siis aru,et adminid vms võivad teiste juurde tpda ja nende baasi ära raidida?Normaalselt pask! :D:D:D:lol:


  4. Tere,nagu paljud teavad,et next gen consoolid lendavad välja ja mul on selle XBOXI kohta küsimusi.

    -Kui ma sõbrale mängu laenan,kas siis kustub minu kasutajalt mäng ära ja tema saab ainult

    seda mängida või siis 1-st mängust saab 2-ele kasutajale installida?

    -Kui ma sõbrale laenan kas siis on mingi ajalimiit ka kaua see mäng saab ta käes olla.

    -Kas online on tasuta?

    -Kas on mingi limiit ka sellel mängude laenamisel?Nagu saan ainult ühe korra ühte mängu laenata ja teist mängu enam ei saa laenata?

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.