Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

fhh0k3x

Liikmed
  • Postituste kogus

    32
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Postitused postitas fhh0k3x


  1. Tervist, nimelt vajaks abi DMX süsteemiga, sai siis endale soetatud "Anolis arccontrol 1024". Kui on siin ehk kedagi kes jagab matsu ja oskab abistada, et mis juhtmeid ja vidinaid vaja on, ning kuhu täpsemalt ka ühendada. Täpsemalt oleks soov ühendada masin LED-ribade külge. Igasugused õpetused ja arvamused on teretulnud.

     

    Antud vidinast ka siis pilt:

     

    anolis.jpg

     

     

     

     

     

     

     

     


  2. Avamine toimub nii hilja kuna selleks ajaks oleme koos testerite abiga parandanud enamik kahesilma vahele jäänud buggidest. Samuti veel üheks põhjuseks miks avamine just 30.dal mail on kuna selleks ajaks peaks juba koolijussidel enamvähem koolidega ühelpool olema ja inimestel rohkem aega. Teatan, et on veel ka vabu kohti testeriks saamisel. Kellel soovi juba lähiajal mängida serveris, täida julgelt üleval olev ankeet ja saada mulle privaat sõnumitesse!


  3. .:[ GameThronel ]:.

    gamethronel.png

     

    Uhkusega võib teieni taas tuua, päris mitme eestlase poolt aretatud, serveri “GameThronel”. Eelnevalt avasime serveri ligi aasta aega tagasi, kuid siis saime aru, et server polnud veel perfektne ja vajas veel palju tööd, nii mapi siseselt kui ka serveri üless ehituse poolest. Soovisime luua midagi omapärast. Seega alustasime kõike otsast.

     

    Serverit on nüüdseks aretatud ja uuendatud tohutult, nimelt just selleks, et pigistades välja kõik, kõige huvitavama. Serveriga tegeledes oleme suutnud välja töödelda mitmeid huvitavaid funktsioone mis muudavad serveris mängimise omapäraseks. Et serveris mängimist veelgi huvitavamaks ning põnevamaks muuta, seadsime raskus astme kõige raskema peale. Kindlasti tuleks siin ära mainida et server on eesti keelne. Niinimetatud erinevate funktsioonidega saab juba lähemalt tutvuda liitudes serveriga.Samuti proovime hoida serveri värskena, omades aktiivset ja abivalmis juhtkonda kes viivad serveris läbi erinevaid mänge ja võistlusi. Et vältida igasugust lag probleeme pühendame hetkel serveri vaid survivalile.

     

    Et näidata mitte oma kasupüüdlikust, proovides serveriga raha teenida, oleme loonud serverisse huvitava levelup süsteemi mis lubab serveris auastet (ranki) tõsta puhtalt mängusiseselt. Mida kauem mängid, seda kõrgem auaste, seda rohkem õigusi ja seda rohkem põnevust. Siiski SMS sõpradele ja annetajatele pole me SMS-e täielikult hüljanud.Ühinedes serveriga panete te loodetavasti esimesena tähele omapärast spawni, mis on ehtitatud just serveri looja enda poolt. Kui eelnevalt avades puudusid meil paljud olulised ehitised, siis nüüdseks oleme lisanud kõik vajaliku. Tule mängima ja koge midagi esmakordset!

    Serveri andmed:

    Nimi: GameThronel

    Ip: b3.lionhost.org:25657

    Mängumood: Survival

    Raskus aste: Raske

    Versioon: 1.8.4

    Slotide arv: 48 (Suureneb mängijatega käsikäes)

    NB:

    Otsime serverisse katseajalisi testereid. Testeriks saavad vaid kuni 10 inimest kes lisatake whitelisti. Testeri ülesanne on otsida järgneva 2 nädala jooksul bugge ja muid vigu mis eeldab mängija aktiivsust serveris järgmised 2 nädalat peale testeriks saamist. Vastutasuks testeri embleem nime ette eluks ajaks ja automaatne rankup vähemalt levelile 20, mida rohkem bugge leiad seda suurem ka rankup. Edasine info saadakse privaat sõnumite teel.

    Testeriks taotlemisel palun täida ankeet saates see mulle privaat sõnumitesse.

     


      [*=left]Nimi:
      [*=left]Vanus:
      [*=left]Minecrafti nimi:
      [*=left]Kui kaua oled minecrafti mängind?:
      [*=left]Miks just sina?:


  4. Tervist vahvli rahvas,

    Nimelt on probleem selles, et 1.8 versioonida tuli välja uus default skin "Alex", ning multyplayer serveris ei näe enam mängijad oma enda skinne. Teab keegi, kes teab kedagi, kes teab kuidas serveris Alex skin disableda?

    Ette tänades -fhh.


  5. Otsin tublit ja andekat moviemakerit. Nimelt tuleks teha 3-5 minutiline video tutvustus serverist. Oskused peaksid ulatuma mängu sisesest filmimisest kuni klippide monteerimiseni. Samuti peaks olema video hea kvaliteediga. Vajadusel võiks osata ka lisada erinevaid helisalvestisi videole. Palun võtta ühendust vaid eelneva kogemuse olemasoluga inimesel. Arvad, et oled just see kes oskab aidata, lisa skype: fhh0k3x@hotmail.com või saada PM.

     

    Tasu on kokkuleppeline ja kindlasti seda tööd väärt.

     

    Ette tänades,

    fhh.


  6. Tervist,

     

    Nimelt otsin inimest kes oskaks ehitada, kellel oleks hea kujutlusvõime ning oskaks ka seda teostada(Ehitades).

    Ehitamine toimuks koos minuga. Täpsema info saamiseks PM, tasu on kokkuleppeline.

     

    Ette tänades, fhh0k3x.


  7. Tervis, vahvlid

     

    Selline küsimus siis, et kas finatichost pani ameti maha ?

    Mulle väga pakuks huvi see teenus mida nad seal kunagi pakkusid ehk euroserverit. (Server mis maksis vaid 1 euro kuus)

    Kui keegi teab veel mingit normaalset hosti kus on selline asi olemas siis igasugune info on teretulnud :)

     

    Ette tänades.

     

    fhh0k3x


  8. Jah see juba midagi sinna poole mida ma soovin :D Kuid armor võiks muuta värvi naq seal videos mis algselt siia panin :) Vb et seda pluginat saab ümber programeerida ?


  9. Midagi sellist küll jah, aga tundub et ei saa teha armorit mis vahetaks koguaeg värvi. Hetkel endal server maas millegi pärast ja ei saa proovida ka.

     

    Vaatan selle eelmise plugina üle ja annan teada kui läheb abi vaja :)

     

    Kui keegi leiab veel taolisi pluginaid siis andke teada :)


  10. Tervist.

     

    Et siis oleks vaja veits abi plugina nime tuvastamisega, nimelt plugin peaks muutma leather armor värvi koguaeg, vb et keegi teab plugina nime?

     

    Väike video ka kus on ilmeslt seee plugin:

    (Vaata videot alates 14:40, vasakul pool on leather armoriga player kellel värv muutub koguaeg).

     

    Ette tänades


  11. Tervist.

     

    Probleem siis selles et ei saa MCpatcheriga patchida minecraft 1.6.2 cracked, jah teeb ilusti patcheri lahti, patchib ära, kuid kui minecrafti avan pole patchitud midagi.(MCpatcheri versioon peaks kah õige olema, 1.6.2 -le). Keegi oskaks aidata ja veits informeerida millles viga võib olla või mida teist moodi tegema peab kui vanasti. (Vanasti sai kõik ilusti patchitud)

     

    Ette tänades fhh0k3x.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.