Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Lebron

Liikmed
  • Postituste kogus

    31
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    44 [ Anneta ]

Postitused postitas Lebron


  1. Aasta 2022 on siis alanud kasumlikult. 

    Jaanuari kuu kasum oli ~200% ja veebruari kuu lõppes ~250%'ga.

    Kauplen siis igapäevaselt USA turul ja pikaajaliselt ei investeeri. Aktsia turul praegu toimub palju ja muutub palju, võimalusi tuleb ja läheb kiiresti. 😉


  2. On 9/22/2021 at 22:46, Genius15 ütles:

    investeerid seal eraisiku või firma alt?

    kui küsida võib, siis kui suur aktsiaportfell sul seal on?

    Hetkel eraisikuna jaa. Portfelli suurus on 5 kohaline number. 

    • Meeldib 1

  3. See mersu on ülimalt kena masin.

    Soovitaksin vaadata bentley poole, käisin ise proovikat tegemas cabrioga ja mulje jäi lihtsalt super ja kuidagi ei tahtnud rooli tagant ära tulla enam. Luksus ja sportlikkus sobivad kenasti selle auto puhul.

    Kuid arvan, et sul juba ilmselt see variant peast läbi käinud.


  4. Kas Audi RS7 412kw siis ei sobi? :)

    Aga jah, sul tundub minevat pääris hästi ma vaatan kui selliste tehingutega tegeled Euroopas.

    Lambo on küll ilmselt siuke auto millega võiks paar kiiremat teha ning just kuskil Euroopas kus teed kannatavad sõita selliste autodega normaalselt.

    Endal ka soov paari kuu pärast soetada Audi S8 või BMW M6 Coupe 2014. Ise pole veel kindel millist eelistada ennem.


  5. Tere

     

    Soovin küsida infot VISA electron kaardi kohta. Kuna ise lähiajal saan VISA electron kaardi, mis ei ole Eestis tehtud vaid välismaal. Pole endal krediitkaardiga kogemust ja küsiks, et kas sularaha saab väljavõtta tavalises pangaautomaadis ikka? Kas need automaadid aktsepteerivad seda kaarti või mitte?Küll rahvusvaheline kaart ja peaks toimima nagu, kuid küsin üle, kellel kogemusi on olnud krediitkaartidega.


  6. Mis arvate sellisest sõidukist nagu Jaguar XF Luxury 3.0 177kw? Äkki kellegil jaguaritega kogemusi ja oskab midagi öelda, endal kogemust sellise masinaga pole veel. Endale välimuse ja sisustuse poole pealt küll meeldib ja tahaks ära proovida, äkki oskab keegi midagi öelda?


  7. Asi on tehtud ja olen abi saanud.

    Kõik läks sujuvalt ja koostöö läks hästi. Asi tundus lihtsalt kahtlane, kuid tegelikult oli see lihtne ülekanne nagu mõni teinegi.

    Isik saab hiljem ka vastavalt tasutud vahendustasu eest.

     

    Tänan kõiki kes oma abi pakkusid, kuigi kahtlesid samuti, ning mõnedki loobusid sellest tehingust.


  8. Abikätt on siis vaja ülekandega välisriigi isikule, selleks on vaja MAstercardi või Visat. Ülekanne käib Western Union Transfer lehekülje kaudu, kus laenan selleks teile oma kasutajat, et saaksite ülekande teha ära.

    Ise kannan swedbanki kaudu teile raha üle ja tegemist on suurema summaga. Ootan usaldusväärseid isikuid, kellel on selline võimalus.

     

    See kes pakub oma abikätt ülekandel ja summa jõuab saajani, siis vahendustasu võib ulatuda 1000 euro kanti teile.

    Ärge arvake, et see on pettus või midagi sarnast, kuna selle ülekandega saan jätkata oma tehingut, mis on väga tähtis.

    Usaldus minu juures on 100 protsendiline, ei ole mingi ülelaskja. Selle kinnituseks saategi vahendustasuks sellise summa aitamaks kaasa minule väga tähtsa ülekandega.

     

    Esitage küsimusi PMi ja mainin endiselt, sellega on suhteliselt kiire.


  9. Räägin siis ka enda saavutatud tulemustest siin natuke.

    Olen treeninud ligi 8 kuud jõusaalis, viimaste kuude tulemustega olen rohkem rahul, kui seda alguses. Lootsin suveks küll paremaid tulemusi saada.

     

    Rinnalt surumine 85kg, kükk 100kg, jõutõmme 120kg.

    Mul on veel natuke aega treenida ennem ajateenistusse minekut ning loodan siis rinnalt surumist parandada 90kg peale ja ka teisi tulemusi.

    Eks näis, mis aeg näitab.


  10. Ega tänapäeval kasutatakse sõdades tuumarelvi rohkem ning väga ei hakata jalamehi saatma teise riigi piirile sõdima, nii tehti kunagi. Sõda nagunii ei tule arvatavasti väga lähi-tulevikus.

    Eks inimene ise teab, kas minna kaitseväkke või mitte, kuid nüüd vast see kohustus olemas riigi poolt.

    Ise käin ära kindlasti, kuna sleline asi huvitab ennast ning kellel on see ajaraisk seal, siis sellel pole selle sõjaväe vastu ka suurt huvi arvatavasti.

    Sellel teemal pole väga suurt mõttet vaidlema minna nüüd küll.


  11. Ma arvan, et selle sõjakooli kohta kuskil internetis ka mida kirjas, võid natuke ju uurida. Kui sa sinna läheksid, ega siis sul suuri teadmisi ei saagi olla vastava asja suhtes, eks seal õpetatakse ja õpid, mida hetkel ei tea näiteks jne.


  12. Saad edasi minna sõjakooli, kus saad mingid vastavad kogemused sel alal ja saad ajateenistuses töötama hakata. Pole isegi sellega väga kursis, kuid vast nii peaks olema umbes. Kuid saad ka peale sõjaväge minna EKV'sse ehk Eesti kaitseväe Eriüksusesse, kus käiakse välis missioonidel jms värki.


  13. Endal ka siis nüüd 2014 aasta plaan minna Vahipataljonisse. 11 kuud arvatavasti ära ja võibolla vaatab veel natuke asja edasi kuskil. Avalduse saadan lähipäevil ära.

    Ehk saab sügisel ikka löögile.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.