Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Ballu

Liikmed
  • Postituste kogus

    360
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    1,670 [ Anneta ]

Postitused postitas Ballu


  1. Teine update siis, mõlemad on üli coolid, rängalt meeldib kuidas need välja kukkusid. "Demons" tekst on eriti cool, plaanin sellises stiilis teha üks pusa, kellel huvi on riiete suhtes, andku teada!

     

     

    MR9fZWO.jpg

     

    "Demons" kes seda lugeda suudab, kiitos to u :D

     

     

    9ScvQCE.jpg

    "Completely Lost"


  2. Esimene update siis, nothing special, üks ajaloo tunni ajal tehtud doodle mis tuli päris lahe ja üks sneak peak uuele tööle mida ma veel täielikult ei avalda ;)

     

    dwtvkDj.jpg

     

    Ajaloo tunni ajal tehtud "Baller". Väga lahe tuli minumeelest :D

     

    eZEcBRd.jpg

     

    ;)


  3. Yo!

    Hakkan siia lisama oma arengut kunstis - täpsemalt tähe kunstis. Teen ka tellimustöid mõistliku hinna eest, nii paberile kui ka seintele. Kõik tööd mis siin teemas on, on 100% minu tehtud.

    Siia tuleb ainult väga väike osa minu kunsti arengust, suurem osa on mu instagrammis, kellel soov, võib folloda! @chromefill_

     

    ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

     

    NqdOuKl.jpg

    "Baz"

     

    CKw8fVA.jpg

    "Motivated"

     

    ZqiWVDe.jpg

    "Slumerican"

     

    QdADkz0.jpg

    "Baller"

     

    NnyjsYU.jpg

    "Baller"

     

    YjLmaD8.jpg

    "Live Fast, Die Young"

     

    w0uy10W.jpg

    Tähestik

     

    ND394pD.jpg

    "Baz"


  4. Panen siis juhtme sisse ja tuleb teada, et midagi läks sisse aga Audio Manageris ei näita, et mikrofoni pole sees ja see ei tööta. Milles probleem võib olla? Tegemist on mingi dynamic mikrofoniga, selline kontserdi type juhtmega. Leidsin selle kodust ja tahan testida teamspeakis.


  5. Caupo, no offence, aga sa tegid väga sita otsuse. Sa ei tea mis IG toimub, sa ei tea mida MO teeb. Sa ei tea sittagi tglt. Nüüd kui kiipusel on võim, siis ta kasutab seda ilmselt ära, arvestades tema minevikku. Ära aja mingit paska, et kõik kasvame ja saame targaks, jah, enamus, aga mitte tema. Ta tühjendab jälle issi rahakotti nagu ma ütlesin shoutboxis ja sa panid mulle mute. Paljud inimesed vihkavad kiipust selleprst mis ta teinud on minevikus ja ilmselt paljud lahkuvad selleprst, et ta on nüüd admin kuna issil palju nutsu. Caupo, plz.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.