Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Lena

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    32
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas Lena


  1. Tegelikult. Googlesse otsingusse "mopeedijuhiload" ja oleksin raudselt kiiremini oma küsimustele vastused leidnud, kui siia küsimusi toksides. Otsingu kasutamine point ju ongi selles, et iga päev kümme ühte ja sama teemat tehakse.

     

    ----------------------------------

     

    Sa pead otsima välja autokooli, kes ka mopeedijuhte koolitab. Õppematerjalid saad ka sealt. Kogu info netis olemas: http://www.mnt.ee/index.php?id=11437


  2. Tallinnas stockmannist võid tõesti leida, kui rahakott kannatab. Tegelikult on seal odavaid ka, aga mis peamine: müüjad on tasemel ja teavad soovitada, kust kohast otsida. Tallinnas on veel Baltika kvartal Veerenni tänaval. Seal on täispauguga ülikonnad skaala igast otsast ja eraldi osakond, kus müüakse nö defektiga riideid. See defekt on senise kogemuse puhul mingi üks vale õmbluse pikkus, sisetasku narmendav kinnitus (täiesti hästi parandatav ja seejärel veatu) jne. Ühesõnaga, tühiasjad enamus. Hinnast võtab see aga ligi 40% vähemalt alla. Korraliku ülikonna võib saada ka 150 euriga näiteks.

     

    Viimase info järgi naiskliendid suisa kurtsid, et seal osakonnas on meesterõivad suuremas valikus kui naiste omi, et tasub kindlasti proovida (Y).


  3. Õunapüree

     

    Tervislik püree, mis maitseb hästi piimaga.

     

    Vaja läheb

     

    1kg suveõunu (nt. valge klaar)

    1dl suhkrut

    0,5dl vett

     

    Koori, puhasta, tükelda õunad. Pane koos suhkru ja vähese veega potti. Kuumuta keemiseni ning hauta tasasel tulel kaane all 5-10 minutit. Vala püree steriliseeritud purkidesse ja sulge õhukindlalt.

     

    Lase heal maitsta! :)


  4. Pakuks et väljuntrafo on selles kriiskavas (genereerivas) kanalis ühendatud valesti, nii et tekib hoopis positiivne tagasiside, mis panebki asja plõrisema. Laias plaanis soovitaks vahetada omavahel mähise otsad, millede külge ühendatakse kõlar. Siis selles kanalis, mis genereerib (J51 1 -> 2).


  5. Esiteks vaata emaplaadi kondekad üle - kui on mõni neist punnis, siis oled süüdalse tõenäoliselt leidnud. Samuti võib olla põhjus kehvas või vigases toiteplokis. Graafikakaardi viga ei ole välistatud, aga alustaks ikka peamisest - kui toide (eriti emaplaadil olev CPU toiteahel) pole korras, siis ei saa ka muud komponendid normaalselt töötada.


  6. Minu lemmikuks pizzaks on Eestis Pizza Americana paksupõhjaline, millese lisatud šhampinjonid, sink, sinihallitusjuust, oliivid, tomat, ananass, peekon. Mõnus mahlakas värk :).

     

    Väljaspool Eestist leiab head Pizzat Pizza Huntist ja siis Malaisas tellime Domino's Pizzast oma viilukaid. Domino's on nii tasemel turundusega, et juba seepärast söön seda pizzat sagedamini :). Tellimused täidavad 30 mintsaga või kui ei, siin tihti palvetan, et nad paar minta hiljaks jääks :).

     

     

    Mulle ei meeldi pizzad õhukese põhjaga. Kuigi algeliselt või niiöelda õige pizza pidavalt just selline olema, siis see pole minu maitse.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.