Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

OneDrop.

Liikmed
  • Postituste kogus

    12
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Postitused postitas OneDrop.


  1. Üritasin otsingumootorist leida vahvel.net-ist midagi Company of Heroes 2 kohta kuid kahjuks ei ole see vist väga palju valgust saanud siin foorumis. Tutvustuseks on tegemist II maailmasõja põhilise RTSiga. Tegemist ei ole uue mänguga.

     

     

     

    Kas siin foorumis leidub inimesi kes tegelevad sellega aktiivselt, on olemas mitte sahisev mikker ja tahe mängida tiimiga? Andke teada!


  2. USB kõrvaklappidel ja 3,5mm kaabli vahet ma sulle enda personaal kasutusest ei oska öelda. Aga, oskan seda öelda, et USB vs optiline kaabel on suur vahe juba kvaliteedis.

    Oman ise Astro A40'd ja proovisin USBiga ja siis optilisega, suht tunduv kvaliteedi vahe.

     

    Well, a 3.5mm connection will use your sound card or onboard sound whereas the USB will use its own system that bypasses anything you have installed. Basically, if you have a good sound card or even halfway decent onboard, you're going to want to use a standard connection type headset to take advantage of all the features of the sound card. If you have bad onboard or don't want to pony up for a good sound card, get a USB headset because it will use its own internal sound processor to deliver the sound to you and ignore anything you have installed in your system for sound.

     

    Tl;dr: 3.5mm on siis hea, kui su emaplaadil on hea integreeritud helikaart, või kui juba on eraldi helikaart, siis kindlasti 3.5mm. USB kasutab enda sisemist heli protsessori.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.