Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

kaC[x]iT+

Liikmed
  • Postituste kogus

    11
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Postitused postitas kaC[x]iT+


  1. Ei viitsi otsida, oletan et siin on ka mõni, kes hakkab kohe paukuma, et otsi googlest või vaata lehti läbi leiad. Aga teema on see, et tahaks tõmmata photoshopi cs6 või cs5 vahet pole, äkki keegi saaks lingi anda kust tõmmata endale selline olevus!


  2. Kas keegi kellel on win8 oskaks öelda kus ma arvutist leiaksin koha kust näeb neid asju mis mul arvutis on(prosed ja videokaardid ja asjad) Nagu sellest tehnika alafoorumist järgmisel teemal või asjal inimesed näitavad mis neil arvutis on...... EI oskand seda seletada, aga pole hullu, äkki keegi sai aru ja oskab aidata.


  3. Mul on siis aegajalt nüüd viimase kahe nädala jooksul olnud selline probleem, et hakkan steamist CS 1.6-te tööle panema, aga siis viskab ekraani keskele väikese ristküliku millel on peal kirjas "Scanning for steam updates". Ja ma ei tea kas ma peaksin selle arvuti ootama jätma veidikeseks ajaks, et see ära scanniks vms. Paar korda on olnud ka nii, et lülitasin siis arvuti välja ja proovisin paari tunni pärast uuesti, kõik oli korras.

     

    Pilt ka siis sellest asjast: http://www.upload.ee/image/3377080/prob.bmp

     

    Loodan, et keegi oskab midagi õelda.

     

    Sain asja korda, võib lukku panna.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.