Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

T3hPr0z

Liikmed
  • Postituste kogus

    595
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    682 [ Anneta ]

Postitused postitas T3hPr0z


  1. Kui vaadata nüüd H1Z1 ja PUBG reviewe ja mõlemad on suht mixed need. H1Z1 puhul on nad ala selle kohta kuidas ta jätkuvalt early accessis või, et kuidas ta oleks pidanud olema zombie horror game või seda, et pärast PUBG-i successi H1Z1 on proovinud nende featureid kopeerida ja suht ainuke raha mis nad teenivad on nende visual itemitega mida saab x raha eest osta, et sul oleks kenam särk või püksid jalas mängus.

    PUBG-i reviewid (4x rohkem kui H1Z1) on väheke generaalsemad mis on parandatavad e.g mängu optimization (mis on selle tõttu, et ta on arma enginel üles ehitatud ja arma engine on väheke kehvasti ehitatud), hackerid (enamus on neist hiinakad kes ei oska lasta ilma selleta) ja tuleb ka välja, et streamerid on jõledalt ära kasutanud seda, et kui nemad sitasti mängivad siis nad saavad kellele iganes lambi bani peale visata kuna teda "stream snipeti".

     

    All in all igal inimesel on enda kogemus mänguga ja sellega kaasneb ka enda review mis on feedback developeridele.


  2. Technically isegi playerunknown, aka mõlema mängu dev kirjutas kusagil artiklis, et H1Z1 oli tema jaoks phm prototype PUBG-i jaoks. Et PUBG on n.ö success tema visionist mis tal oli battle royale koha pealt.

     

    Note veel kuidas H1Z1 on jätkuvalt early accessis, aga PUBG 1.0 tuleb selle kuu keskel välja.


  3. .

    Kas sa oled loll või sa mängid lolli ? mida sa tõmbad siin offtopicut üles ? :D Erinevalt sinust ma ei soovi oma isikuandmeid kuhugile foorumisse üles toppida.

    Dumby sa oled ikkagi ju süüdi, vaata kuidas sa käitud, kohe kui keegi sind süüdistab "alusetus" asjas, sa hakkad rapsima kohe nagu lõpsu jäänud metsloom.. Kas sul pole siis minevik kõigepuhtam ? :D

     

    Ühel või teisel moel su reaalsed andmed tulevad avalikuse ette kui kellelegi ei meeldi, et sa valeinfo all tegeled.


  4. So... everything have leaked eventually.

    Just wonderful, probs juba kontode inf kuskil müügis.

     

    Vahetage siis enda paroolid ära kui üks ja sama parool igalpool kasutusel.

     

    Kui see oli legit OurMine siis ei pea midagi tegema, white hat hackers.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.