Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Jay Rock

Liikmed
  • Postituste kogus

    245
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Postitused postitas Jay Rock


  1. Vaatasin 6 mängu, rohkem ei suutnud.

     

    Proovisin Ireliale Tri-Force, olin Cho vastu. Phage andis juba suure eelise, sain killi ja sealt edasi snowball. Rushisin otse, töötas päris hästi.


  2. Lihtsalt wow. Üks asi on Zedi kohta mitu korda postitada, teine asi on kolm korda ühte ja sama lauset postitada. Ja mis mine vaata stream/guide, ma päris selgelt ütlesin, et ma tean, et kõik pro playerid maxivad teistpidi ja et peaksin ümber harjuma. Sinul on siin suur ego, et sa ei suuda oma arvamust mitte peale suruda. Mina olin nõus sellega, et ma ei vaidle vastu, et Zedile on mõttetu W maxida, sina aga ei ole sellega nõus, et mina ei taha sinuga vaielda. Kes meist siin pubekas on? Ja miks sa sellist rämpsu avalikult postitad? Tahad mulle midagi öelda? Saada PM, sa ei pea siin teiste ees tähelepanu otsima.


  3. Ära kujuta ette palun, eks. Nii tähtis inimene sa ka pole, et kõik sulle miskit nina alla hõõruda tahaks. See kui sul sitt päev on, ei tähenda, et sa siin suvaliselt kõrisse pead kellegile kargama. Aga näe, nüüd sinu rõõmuks ütlen seda veelkord. Never ever ei maxi ükski Zed player W teisena, kuna see ei anna sulle mitte kui midagi ja see on totaalne waste.

     

    Mis sul viga on? Mis ma sulle teinud olen, et sa rahu mulle ei anna? Mina arvan üht pidi, sina teistpidi, END OF STORY, aga ei sa tuled uuesti ja ütled ühte asja kolm korda. Mul on halb päev? Tundub vastupidi, et sa siin tüli otsid. Ja mis kõik, tegu on ühe konkreetse isikuga, SINUGA. Kutt sul on midagi väga paigast. Ma sügavalt kahtlen, et sa tead absoluutselt kõiki Zed playereid et nii kindlalt seda öelda saad. Äkki võtad kokku end nüüd ja lõpetad?


  4. Ma pole veel näinud, et keegi maxiks W teisena, see ei anna sulle reaalselt mitte kui midagi.

     

    Oma eelmise postitusega tõmbasin ma otsa kokku. Pole vaja rohkem sinu arvamust, võiks nagu sellest ise arusaada. Ei ole mõtet ühte sama asja nina alla hõõruda. See et ma sinuga ei nõustu ei tähenda seda, et sul õigus oleks või mitte.


  5. Yep, ma tean et kõik pro playerid maxivad teistpidi. Mul seda pidi väga hästi läinud, aga eks teistpidi on siiski parem. Küsisin bjergsenilt ka, et kas ma peaks ümber harjutama, ütles et soovitab jah nii, aga mõned pro playerid lähevad ka sama rada pidi, olenevalt olukorrast. Ära ütle, et lollus, solvad mind. :( Just kidding, got to love Zed.


  6. W annab meeletult AD juurde, E nii low cooldown, saab spammida. Ma olen täielik beast sedasi, olen proovinud ka teist pidi, ehk Q E W, töötab aga eelistan siiski teistpidi. Minu puhul parem ja burst on isegi tsipa parem imo. Võtan alati ühe comboga maha vastase. Aga võibolla asi on harjumuses ja mul nii mugavam, dno.


  7. Ma olen ikka nii toxic player väga rets. Noo tuleb öelda ju inimestele mis nad valesti teevad, et see ei korduks, aga vanad hakkavad vastu klähvima. Miks ma nii kättemaksuhimuline olen... üritan karistada oma teammate mängu kaotamise eest nende endast välja ajamisega. Oiiii kuiiii pahaa inimene ma olen. :D See lõppeb nüüd! Äkki ei saa iga kasutajaga banni. :P


  8. 8 mängu defeat järjest, vastased lihtsalt stompind. 3 mängu oli 4 vs 5 ja 5 mängu kõike laned peale minu oma feedisid maksimaalselt. Ja siis viimasel pelal mõtlesin, et poh ma ei viitsi 4 vs 5, vaatan streami veits, GG BANNED. Ma rets õnneseen täna.


  9. ma ei saa aru, kuidas inimesed tulevad mõttele oma retarded küsimusi vahvlisse tulla küsima, nagu see oleks mingi numero uno infoallikas

     

    You're my hero. :D ​NO HOMO

    Sauland on nii beast vend, paneb igalpool nii peenelt kõigile, kuulab kõvat mussi ja on foorumi number 1 kunstnik. :D


  10. Väga väga haige, neli mängu järjest tuleb jungler midi ganki, annab fb + double buffi vastasele. Neli fucking mängu järjest üks ja sama, kuidas siuke asi on võimalik üldse. :D


  11. Ma polegi ainuke kes täna on mingisuguse 5ese Lose treaki peal rankedis.

     

    Heh, mul jälle loss streak. Mul alati kui hommikuti mängin loss streak, siis on kõige kehvemad teamid.


  12. Vahest tuleb ka seda ette.

    lossstreak.png

     

    Hakkasin duoma sõbraga ja otsustasin mängida champione mida pole kaua mänginud või oskusi pole(Singed, Kog Maw, Orianna). :D Hoidsin kaua ma hoidsin neid 0/0/0 skoore, lõpuks oli vastas team siiski liiga söötetud minu teami poolt.

     

    Morale of the day: Ära mängi Championeid mida täielikult ei taju ainult sellepärast, et need tunduvad lõbusad. :D


  13.  

    Super vend, tegi kohe päeva palju paremaks :)

     

    Kes kogu lugu vaadata ei viitsi, vaadake alates 2:50 vähemalt natukene.

     

    Vägaaaa lahe, väga omapärane, tahtsin isegi arvuti tagant püsti tõusta ja reivida, aga reivisin vahetult enne video vaatamist selle loo peale ära. :D

     

    24h nosleep, katus sõidab korralikult. :D


  14. Räägi veits endast ka. Kes sa oled, oled varem sarnast korraldanud turniiri korraldanud, mis eesmärk on jne. Kõik tundub väga ilus ja ligikutsuv muidu, aga päris suvalisele ka ei tahaks osalustasu maksta.


  15. Gold 2 to easy. Tegelt iga mänguga läheb aina raskemaks, aina hullemaid teame tuleb. Ahri 10/9 mäng oli räigelt raske, 4 vs 5 ja olime 13 killiga maas, aga team hakkas solo kille saama.

    rankeds.png

     

    Nii hästi läheb, et võimatu magama vist saada. Miss fortune pela läks nihu, aga mida sealt tahta kui jungler ja support fb + double killi annavad. :D

     

    Pange põlema see mäng for real, nii räigelt sõltuvuses, et ei suuda sleepi minna. Such a nolifer I am.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.