Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Aksu

Liikmed
  • Postituste kogus

    16
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Postitused postitas Aksu


  1. Tänane aardejaht oli suht võimas! Sõltumata sellest, et meeskond ei saanud õigeajaliselt kõike paika ning tekkis mingi protali probleem, möödus aardejaht sujuvalt ning kõik probleemid lahenesid uskumatult kiiresti ega võtnud poolt päeva aega. Oli palju cheste ning erinevaid asju - dirti, creeper egge, tnt'si, nether stare, goldi, diamonde, ironit ja mida kõike veel!

    Kiitus neile, kes suvatsevad seda tööd teha, et meil, noortel ja vanadel minecrafti sõpradel tore oleks ning et me saaks veeta oma aega mõnusas serveris!

    See server väärib külastust juba lihtsalt sellepärast, et seal on elu ning tore seltskond.


  2. Sõbralik meeskond, kuid mitte austav käitumine probleemi lahendamisel. Hakkasin rahus ehitama ühe ala juurde ning heast tahtest pandi 2 korda kellegi teise prott peale ning lõpuks lammutati vundament ära ka. Ilmselgelt oleks seesama "düüd" tahtnud homme ka oma protti suurendada, mille tagajärjel ma oleks jälle oma ehitisest ilma jäänud, kui ma oleks selle taaskord "eemale" ehitanud.


  3. Server, kus saab mõnusalt aega viita, midagi halba ei saa selle serveri kohta öelda, kuigi maine on kuidagi maas mõne silmis...

    Serveris on väga tubli meeskond, kuigi enamusel neist annab aktiivsus kõvasti tunda :D, on siiski neid kes tahavad, et pelaris oleks elu ning näevad vaeva, et muuta servusisene elu igati mõnusamaks ja toredamaks. :)

    Suht alati toimuvad ära kõik Ehitus Võistlused ning meeskond lahendab probleemid kiirelt ära, kui on EV vahest ära jäänud asendatakse see mõne teise või isegi mitme võistlusega! :)

     

    Saa sinagi osa ühest kuulsast ja mõnusast serverist, pelarist! :)


  4. Minu arust täitsa nitševo..

    Päikseloojangud on ilusad, ei ütleks et ülepõlenud on halb, võibolla torkab teravalt silma, kuid siiski suurepärane töö.

    Minu enda arvamus oleks see et nt. sel eelmisel pildil kus on ühel pool taimed ja teisel pool ei ole, nii siis minu arust võiksid olla mõlemal pool taimed, see tekitaks vähe ilusama nö. peegelpildi ning annaks üle ka selle õige ruumilisuse tunde.

    Jätka samas vaimus postiljon Petškin :D

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.