Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

KFC

Liikmed
  • Postituste kogus

    164
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    260 [ Anneta ]

Postitused postitas KFC


  1. Markc on ammu peal ja enhance koguaeg maas. Kiiks on selles, et see probleem on ainult source mängudega. Nagu hiirel oleks kindel kiiruselimiit, mida ületades kiirus jääb kindlaks limiidile.


  2. Tervist!

     

     

    Ostsin siis omale uue hiire kuna eelmine läks katki, mingi odav hiir on. Testides hiirt avastasin, et kui mängus liiga kiiresti hiirt liigutan ei jõua hiir järele. Mängin üpris low sensiga ingame 1.0 win 6/11 oma sensi ma muuta ei taha, kuna ei oska kiire sensiga mängida Siiski tahaks setid paika saada sellel hiirel, et saaks korralikult mängida. Üks inimene ütles, et asi on DPI's, hiire dpi on koguaeg max peal ehk 1200, kas ma ei saaks kuidagi seda DPI alandada v mingit dpi mousefix pole olemas?? Hiir on mingi speedlink snappy mx. Pelan aind source mänge nagu cs:go ja cs 1.6


  3. Tervist!

     

    Ma kauaaega olen näinud kuidas need ameeriklased seda pähklivõid näost sisse ajavad ja siis mõtlesin, et proovin isegi. Vaatasin siis poes ringi ja peale soolase ma sealt ei leidnud. Proovisin järgi ja esmamulje jäi üpris halb, ma ikka arvasin see on sellinne mõnus magus ja pehme jne aga see mida proovitud sai oli ikka rõvedalt soolane ja siuke paksem. Tahaksingi siis teada, et ega keegi ei tea kust saab seda "Ameerika pähklivõid" või nad ajavadki päevad läbi sellist soolast pläusti sisse?? Vahpeal isegi moosi, nutella ja asjadega.


  4. Hey, soovitan sul teha konto skrill.com'i, ka seal peab olema 18 täis aga kasutajat tehes saad ju panna mis vanuse tahad. Aga jäta meelde see sünnikuupäev tuleb meeles hoida, sest seda kasutad turvaküsimustes, raha saatmisel, väljamaksmksel jne. Kasuta mõne vanema sünnikuupäeva. Nii edasi tellid omale sealt skrill mastercardi(10$ aastas). Ja kui kohale jõuab saad seda kasutada online ostude tegemiseks. Ja raha saad otse oma internetipangast peale laadida :)


  5. Tervist vahvlid!

     

    Tahaksime sõpradega minna paintballi mängima, aga pole siiamaani korraliku kohta! Ei soovi mängida kuskil metsas ega lagendikul, vaid kuskil mahajäetud hoones, suurel väljakul kus peidukad, kaevikud jne.. Paintballi soovime mängida viljandimaal ja ei tahaks kaugemale minna. Äkki on selliseid masse kohti kus mängida, vb saaks pilte vms..


  6. Mäng on kergesti haavatav nagu ka cookie clicker. Kui ma nüüd õigesti aru saan, siis mängu põhimõte on spunktid 0 saada aga selleks tuleb ikka v'gakaua pelada ja pole võimali, et keegi need 0 saab ja kui spunktid 0 on tuleb kiri, et oled hacker. Am i right??


  7. Tervist!

     

     

    Sellinne probleem siis, et ostsin omale 1a'st telefoni Archos 45 Platinum. Telefon kukkus mul ükspäev maha jacpuuteekraan läks katki. Probleem on nüüd sellinne, et garantii seda ei kata ja võtsin ühendust nii 1a kui ka Archosega ning nemad samuti ei ole nõus mind kuidagi aitama :( Sooviksin siis teada saada, ega kellelgi ei ole just varuosadeks seda telefoni müüa või oskab mind kuidagi teistmoodi aidata?? Näieteks äkki läheb sinna veel mõni teine puutekas vms.


  8. Amm selge, siis nagu mingi littlehelper vni :D Oleneb muidugi foorumist aga olen 99.99% kindel, et YouTube ja Google on head abimehed. Ma ei mõtle nagu, et sa ei oska seda vni vaid lihtsalt arvan, et netist saab kiiremini abi. Aga siiski edu sulle sellega, vähemalt on olemas inimesi kes aitavad inimesi ka kasu saamata!


  9. Kui sa lükkad alamdomeenile oma foorumi, siis peaksid ka arvestama piirangutega mis on sinu alamdomeenile seatud. Hetkel arvan lihtsalt, et terve host on ülekoormatud ja su host ei saa serveriga ühendust vms.. Aga jah nagu ütles extremum ss asi on hostis. Hetkel soovitan sulle alamdomeeni kas 00webhost.com, hostinger.ee. Minul ei ole nendega veel ühtegi probleemi ette tulnud ja support on mõlemal ka alamdomeenidele hea.


  10. No ma uurisin vähe seda OOP värki ja proovisin midagi eha aga ei saa aru mis viga selles nüüd sees on :)

     

     

     

     

    class userData(){

    public usr();

    public pwd();

     

    function dataMatch($calc){

    $usr = $calc->usr;

    $pwd = $calc->pwd;

    if($usr==$pwd){

    echo "dada";

    }

    else{

    echo "fail";

    }

    }

    }

    $v = new userData();

    $v->usr='Koll';

    $v->pwd='Koll';

    ?>

     

    Anyone?? Btw php tag on ees ka liclt seal teised read ka :)


  11. Ostke juppidena 1a'st seal panevad ise tasuta kokku ka kui ise sellega hakkama ei saa. Ise kokku pannes saad valida midatahd jne, ss lükkad selle seti siia gamerid vaatavad üle ja soovitavad juppe. Kohe kindlasti saad sa ka odavamalt seega... 2:0 OSTA JUPPIDENA!


  12. Ma ei ole 100% kindel, et ma aru sain aga ma proovin, aga mul vaja et need kohad vahetuksid iga 24 tunni tagant omavahel

    Äkki saan ma kasutada kuidagi et asuikoht+1 kuna mul neid vare vägapalju mis peavad ühevõrra edasi liikuma ja ei taha väga koodi suureks teha. Äkki saab kuidagi nii: $var1=Töö1, var1=Töö2 if time == 24 Töö asukoht+1 et need käiksid nagu ringiratast ja viimane läheks koguaeg esimeseks jne :D Ehk kui kasutaja registreerib ss pannakse ta teatud tööd tegema ja kui 24h möödub muutub nende töö ülesanne +1 :D??


  13. Oletame, et mul on andmebaasis 3 columnit kus on id, var1, var2. Nij ma täidan need väljad ja kuvan need lehel, hetkel näeb välja var1=var1 ja var2=var2, aga nüüd tahan ma teha nii, et peale 24 tundi läheb var2 var1 peale ja vastupidi. e.g var1=var2, var2=var1, oskab mind keegi sellega aidata??


  14. Tõmbad juhtme korpuse alt välja, võtad osaliselt isoleeri ära ja kui tahad sisse lülitada, paned 2 otsa kokku. Või siis ostad Oomipoest väikse lüliti ja tinutad need otsad sinna külge, ka võimalus.

     

    Selge o.O :) ei tegelt majsaand muffigi aru :(


  15. Tervist!

     

    On siis selline probleem, et võtsin oma läpaka(LG XNOTE E500) lahti ja kogemata lõhkusin ma ära emaplaati ja power nuppu ühendava kaabli/juhtme. Äkki on kellelgi mõnda vana läpparit vms, kus saaks selle kaabli/juhtme eemaldada, kuna kuskil otseselt neid eraldi ei müüda ja olen hetkel hädas sellega!

     

    Või äkki on olemas ka mingi alternatiivne võimalus, nagu et saaks ilma power nuputa läpparit käivitada vmidagi..


  16. Nii, juba jälle olen ma siin, aga mitte põhjuseta vaid vajan jälle teie abi. Nagu ma mainisin olen ma veebinduse maastikult kaua eemal old(ca. 4 kuud) ja ei oska seda väga hästi enam. Isegi lihtsamaid asju ei suuda enam teha ja nüüd on mul probleem 'FLOAT'ga. Hetkel üritan sellega rohkem tegelda ja oma 'skilli' tagasis saada, seega teen ma test saitte localhostis, et näha mida ma veel oskan ja milles mul abi vaja on. Probleem seisneb selles, et mul on 2 divi sisu ja foot, footeri sees on copyright text aga sisu sees on pealkiri, text ja 'teadete kast'. Soovin, et see teadete kast oleks täpselt texti vastas paremalpool, aga millegipärast vajub ta allapoole ja läheb üle sisu divi. Näide siis...

    XXrV7b0.png

    Soovin et see teadete box jääks ikka divi sisse ja et oleks paragraph textiga ühelmaal. Aitähh!

     

    [spoiler=HTML]

     

    
    
    
    
    
    Lambi sait
    
    
    
    
    Pealkiri
    
    Okei
    Okei
    Okei
    Okei
    Okei
    Okei
    Okei
    
    
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Nulla, accusamus eum cum sed optio commodi quam! Voluptatibus, non ab mollitia blanditiis iste soluta laboriosam quibusdam voluptate suscipit repellendus cupiditate at.
    
    
    
    Copyright &copy
    
    
    
    
    
    
    
    

     

     

     

     

    [spoiler=CSS]

     

    
    body{
       background: #ccc;
    }
    
    div.sisu{
       border: 1px solid blue;
       padding: 10px 20px;
       background: #e8e8e8;
       overflow: none;
    }
    
    .ok{
       border: 1px solid yellow;
       background-color: yellow;
       float: right; 
       padding: 2%;
    }
    
    div.foot{
       background-color: blue;
       margin: 0px;
       padding: 1px 0;
       text-align: center;
    } }
    
    .clearfix:before, .clearfix:after { content: ""; display: table; }
    .clearfix:after { clear: both; }
    .clearfix { *zoom: 1;
    
    

     

     

     

     

    NB! Äkki leidub siin inimene, kelle käest saaksin ma võimalusel abi küsida, siis ei pea ma igakord uut postitust tegema. Abi oleks vaja asjadega nagu HTML, CSS, PHP, JS(AJAX, JQUERY). Ea ma ei hakka teid igaminut tüütama, lihtsalt soovin abi saada osade asjadega.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.