Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

pampampam

SUPERVIP
  • Postituste kogus

    830
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    930 [ Anneta ]

Postitused postitas pampampam


  1. Ei saa ju üelda, et hackitud kasutajad sellepeale oleks kõigil saba jalgevahel. Kõik toimib nagu iga teise kasutajaga, lihtsalt nende piirangutega.

    Mainin ka seda, et kaua need kasutajad siin müügiks ei ole. Kui neid ära ei osteta lähevad ühe teise projekti alla. Julgemad saavad hea kraami hea hinnaga.

    Arvatavasti mustalt need saadud on, mina olen lihtsalt edasimüüa. Lasin kasutajad googlist ka läbi, midagi ei tulnud ette. Järelikult igaüks neid kasutada ei saa.

    Miks siis parooli ja emaili ei saa vahetada? Kui ma ostan kasutaja, siis ma ei taha ju, et keegi teine (näiteks Sina ise) seda kasutaks.


  2. See ongi üks trikk, mida kasutavad ISP firmad - kui sa ostad endale internetti, sa alati vaatad numbreid (no ütleme sulle pakutakse 60/10Mbps netti). Kuid, mida ei pane umbes 90% inimestest tähele, et selle numbri ees on sõna "kuni". Järelikult, kõik on loogiline - sulle pakuti AS STV poolt kuni 10Mbps/1Mbps kiirusega internetti. Kiirust ei garanteerita sulle, mida garanteeritakse, on interneti olemasolu.

    Teine asi mida vaadata, on su ühendus arvutiga. Kui sa kasutad traadivaba võrku, siis peakski kiirus nati väiksem olema. Traadiga võrk on sul alati kindlama stabiilsusega, kus traadivaba võrk võib olla katkendlik või signaal ruutrist arvutisse on liiga nõrk.

    ISP ei saagi garanteerida kasutajale mingit kiirust, kuna see kiirus ei olene ainult neist.

    Speedtestis ei saagi tavaliselt maksimaalset kiirust kätte, kuna testitakse üsna väikeseid faile.


  3. Olympus server on väga väike server, võrreldes näiteks UG'ga. Ma ei usu, et meieni üldse jõutaksegi. Suuremad serverid maailmast hakkavad niivõinaa mojangile vastu vaidlema. ( See on minu arvamus ) Eks aeg näitab, mis edasi saab.

    Mitte ükski suurematest serveritest pole Mojangile vastu hakanud. Mineplex, hypixel, hivemc on kõik enda teenused ära muutnud. Neid servereid on vähe, mis veel on enda teenuseid muutnud. Enamusel on ikka samasugused teenused nagu enne.


  4. Soovitan SSLi ka lisada. Samuti võtab lehe laadimine üsna kaua aega. Pingdomi saidi kiirustesti põhjal on teie veebileht aeglasem kui 87% testitud veebilehtedest. Seega võiksite ka sellele tähelepanu pöörata ja näiteks staatilised failid kuhugile mujale serverisse paigutada.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.