Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Liisu :3

Liikmed
  • Postituste kogus

    4
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    120 [ Anneta ]

Postitused postitas Liisu :3


  1. Ma ei avalda oma vanust ennem ,kui ma olen täielikult youtubeiga alustanud. Ütlen vaid seda ,et ma olen üle 12'mne ;)

    Ma usun jah , et tuleb mingi rohkem subscribereid kui ma teen oma esimese video :) Tegelikult olen teinud ,aga see oli mõtetu.

    Siia foorumi ,eriti siia teemasse oleks mõtekam muid küsimusi küsida, või mitte üldse küsida ;)

     

    -Liisuplays :)


  2. Võib-olla keegi on kuulnud sellisest raadiost nagu StoreLifeFM . See on üsnagi uus. Enamus teavad võib-olla, enamus mitte .

    See raadio on mõeldud gameritele , aga võib ka niisama kuulata. Laupäeviti & Pühapäeviti on intervjuud kellegi kuulsa youtuberiga, soovilood on ja kõike muud . Kui sul tekib probleeme raadio kuulamisega ,siis aitab sind :

     

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9xBP2WIK98I

     

    StoreLifeFM raadio :

    http://raadio.eestipela.eu/saated.html

     

    StoreLife'i channel (Subscribe) :

    http://www.youtube.com/user/StoreLife

     

    Alati hea muusika (Y)

     

    Minge kuulama ! :)


  3. Tegelikult mina olengi see "Liisuplays" keda siin nimetakse. Mul on julgust teha videoid,aga mu arvuti on veits halb , võinoh täiesti halb . Videoid ei olegi tulnud sellepärast kuna mu arvuti on kõige suurem probleem :D Niiet, ma ei soovinud ,et minust mingi teema siia tuleks , aga see inimene kes selle positas on mu klassivend ;D Sain tänu temale teada ,et minust on mingi teema siia pantud . Ma ei ole vihane, aga veider on enda youtubei chaneli nime siin näha. Ma ei sunni kedagi subima ! :) Kui kellegil on mulle mingeid küsimusi ,siis PM ;) ;D

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.