Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Kowal_Cross

Liikmed
  • Postituste kogus

    119
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    624 [ Anneta ]

Postitused postitas Kowal_Cross


  1. Olen selline osav vend, kes suutis garantiipaberid ära kaotada ja kuidagi üles ei leia. Arvan, et need oleks olnud aegunud samuti.

    Mul polnud ka ühtegi paberit, tahtsid saada klappidest ainult pilte. Proovida võid ikka.


  2. Keegi teab mingit head/odavat kohta kuhu kõrvaklapid remonti lasta?

     

    Mikrofon lõpetas tuimalt töötamise (Hyperx Cloud II)

     

    Tehasegarantiid ei ole? Endal läksid katki Cloud Stingerid, kirjutasin Kingstonile ning 4-5 päevaga olid uued klapid olemas, ei pidanud isegi katkiseid klappe neile saatma.


  3. palun aidake mind. Mul oleks vaja filmi nime kus oli mingi mees kes leidis oma maalt naftat nagu kaevas ja ss nafta purskas näkku talle ja ta müüs (vist) selle leiukoha hullu papi eest ära mis selle filmi nimi on pls google ei aidanud.

    Aitäh!

     

    The Beverly Hillbillies


  4. Kas keegi teab seda filmi, kus mingid vennad pannakse sügavkülma vms ajakapslisse, aga unustatakse nad ära ning siis kogemata on nad nn sügavunes mingi sada aastat ning üles ärgates on maailm hoopisteisstsugune. Inimesed on lollid, iq tase üli madal, kasutavad energiajooke põldude kastmiseks jne. Oleks tore, kui keegi oskab öelda :D

    Idiocracy

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.