Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

MarkkusK

Liikmed
  • Postituste kogus

    49
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Postitused postitas MarkkusK


  1. Real tegi head mängu, kuid põhilist rolli mängis ikkagi Dortmundi 4-1 kodus löödud värav. Dortmund tegi minu silmis super töö, kuigi ma ise olen kogu see aeg pooldanud Reali.


  2. AMC Athlon™ XP 2800+ 2.08 GHz, 1,00GB of RAM NVIDIA GeForce4 MX 440 Saate vist ise aru mis on mis :D

    Praegusel hetkel sa kindlasti uuemaid mänge välja ei mängi. Võiksid proovid Call Of Duty 4 / Morden Warfare 2/ World At War


  3. Mina arvan isiklikult, et pole mõtet hostida sul kodus. Esiteks voolu läheb juba suhteliselt palju ja see ei pruugi olla nii kvaliteetne kui tellida mõnelt hostilt teenust. Mina soovitaksin serveri rentida näiteks LionHostilt, see ei ole ka nüüd tead mis kallis.

     

    Nõustun sinuga.

     

    Koduhost võib tekitada ka metsikut läggi teistele mis pole just väga meeldiv.


  4. Ma arvan, et Barcelona-PSG mäng jääb 1-2 seis. Mdea miks ma nii arvan, kuid tunne ytleb :P

    Juventus-Bayern mängu ma ette ei ennusta kuna mina olen kindel, et Bayern paneb ära :)


  5. Sellist nalja pole ma pikka aega kuulnud. Ma arvan, et USA on ikka kõvem käpp kui Põhja-Korea, vahet pole kumb alustab. USA on juba kõvasti arenenuma tehnoloogiaga, kuid on Põhja-Korea. Jumal teab mis salarelvi neil olla võib. Ma ise ei näeks mingit võimalust, kuidas Põhja-Korea tuleks võidukana välja, kui üldse kolmanda maailma sõja võitu saab võiduks nimetada. Hävingud oleksid tohutud ning elu üpriski pekkis. Ega ei tea jah, kes need Põhja-Korea liitlased oleksid, kui neid üldse on, kuid ega USA üksi vastu ei seisa. Temal neid liitlasi ikka vast jagub.

    Kuid eks see tuumasõda üks julm asi pole, tagajärjed on lihtsalt ettekujutamatud.

     

    Tuumasõjaga kaasneb ilmselt linnadest ära evakuveerimisega kuna kui näiteks tuumapomm lendaks New Yorki siis oleks tagajärg samasugune umbes nagu Fukushima ja Tšernoboliga. Aga kes ikka teab neid loll Koreakaid, kamp pilukaid.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.