Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

exposed s1n

Liikmed
  • Postituste kogus

    63
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    136 [ Anneta ]

Postitused postitas exposed s1n


  1. Ilusti dragon battleaxe kätte ning siiski otsustan minna 42 defence for barrow gloves + void :)

     

    2lj00gj.png

     

    tajv4i.png

     

    153mj2h.png

     

    311sz2s.png

     

    Lükkasin siis herblore 77 peale ja tasapisi võtan goaliks kõik need stamina potioniteks teha, kallis ja pikk ettevõtmine :)

     

    qnp94g.png

     

    Ilmselt tagasi cave horroritesse maske korjama ja 99 strengthi poole.


  2. Nonii. Aega mõõdas siis 2a kunas viimati Runescape lainel olin ning kogemata sattudes rsi videode peale youtubes tõi meelde häid aegu ning otsustasin uuesti asja käsile võtta ja aeg-ajalt veidi leveleid/cashi farmida. Olen juba nädal aega mänginud ning tuli mõte uuesti päeviku pidamise peale, kuid meenus, et olen juba väikest päevikut pidanud ning on koht kust uuesti alustada :). Anyway, nädal aega olen pelanud ja cave horrore campinud nagu vanasti, ning ega muud väga muutunud pole kui saanud hästi cashi ja attacki 75 lükanud :)

     

    5x9a1g.png

     

    2mmoll.png

     

    xxe9x.png

     

    Ega muud huvitavat polegi :) Ülikooli viimane aasta jookseb ning hea õppimise kõrvalt veidi aega maha võtta ja nolada. Aeg-ajalt lisan ikka juurde pilte kui midagi head saab juhtub, aga ilmselt teen str 99 cave horrorites, saab hea finantse seisu enne kui hakkan muid skille tegema.


  3. sõin hommikusöögiks 2500kcal ja läksin trenni. mis arvate, mis trennist välja tuli ? magu oli tummine ees nagu pro-bodybuilderite hgh gut. proovisin hakata tavapärast 195kg jõutõmmet tegema 3x5. ei saanud seda maast lahtigi. magu takistas trenni ;D õlga oli ka jube keerulnie teha. selg ja biits ja edasi oli juba enam-vähem okei teha

     

     

    krdi mis asju sa sõid, et hommikusöögiks 2500kcal said ? :D Ma söön hommikusöögiks ca 700kcal ja siis on juba selline tunne, et plä olen puruks varsti, isegi puhtalt digestive küpsistega ei saaks seda kätte ühe korraga :D aga see vale arvestamine söömise ja trennitegemise vahel on ikka küllaltki palju endalgi trenne rikkunud, eriti hüppeid tehes


  4. ma väga olympic liftinguga kursis pole :D powerlifting rohkem mu ala. bodybuilding ka mingil määral

     

    powerlifting - absoluutse j6u treenimine, squat, bench press ja deadlift arendavad phm k6iki lihaseid

    olympic lifting - kasutatakse eliitsportlaste hulgas kuna pead suure kiirusega liigutama suurt raskust - speed & power mida phm iga alal sportlastel vaja. Kuid kui tahad maksimaalseid tulemusi pead powerliftingut ka lisama koos plyoga.

    kuna olen vaadanud su videosi siis sa oled t6esti yks tugev powerliftingu juurikas, lift hard eat smart :D

     

    http://articles.elitefts.com/training-articles/a-debate-between-powerlifting-and-olympic-lifting-as-the-main-athletic-training-method/


  5. Noo ,kuidas siis seda plahvatust siis saada ?

     

     

    plahvatus = kiirus + jõud. Suur intensiivsus ja suurim raskus mida korraliku tehnikaga teha suudad, kordusi loomulikult 1-5 ainult ning seeriate vahel suuremad pausid, kuna plahvatuse puhul ei ole sinu eesmärk lihaskiude lõhkuda nagu selle puhul kui tahad lihast ehitada. Jalgade jaoks on see eriti tähtis, peaksid küllaltki suured harjutused ntx clean & jerk jms ära õppima ning neid harjutusi tegema koos plüomeetriaga vaheldumisi. Plüomeetria eesmärk närvisüsteemiga mõllata, suur intensiivsus, pead endast maksimaalse andma ning maaga kontak olema võimalikult väike näiteks lateral jumpe tehes või mis iganes, seda ka ainult kusagil 6-12 hüpet, oleneb hetkesest tasemest. Loomulikult peab puhkama rohkem kui tavalise treeningu puhul, kuna paned ulme koormuse kehale. Liiga lai ala, et selgemalt seletada.


  6. kui tahad j6ut6mmet/rinnalt surumist/kykki raskuski suurendada siis sa ei tee neid kordusi yle 6, isegi 6 on j6u tegemiseks palju.. kordused peaks olema vastavalt eesm2rgile muarust, ma samuti ei tee neid harjutusi yle 5 korduse, v-a crossfiti workoutidel kus eesm2rk on toonust teha ja rasva p6letada, siis lasen 10 ja rohkem kordusi vastava raskusega


  7. ingame name: HolicLove

    season 2 nimi: circus mood

     

    Main lane on mid, umbes 80% mängudest olen mänginud midis. Eriti käpas on Orianna, Kassadin, Twisted Fate, Lux ja Katarina.

     

    Võite lisada, võib ka niisama duoq teha. Asun EUW serveris.


  8. Cave horrorites on korralik kasum, natside ja seedidega teeb juba pray potide raha tagasi iga trip + dropivad kwuarm ja ranarr herbe ka mis teeb super setid tagasi. Ei saa mainimata j2tta level 3 clue scrolle millega ka v6ib korraliku raha t6mmata. Exp on ka seal hea kuna low def. Ise olen sealt jubedalt mille ja expi v2lja t6mmanud :) Aga mida aeg edasi seda jah kasum on v2iksem, aga raha saad siiski teenida. Ma valiks iga kell mingi rahategemis meetodi kus saad ka expi, n2iteks mingeid white berrysi korjates saad jah 400k per hour aga mitte mingit expi, ma pigem v6taks 100-200k per hour kui saan expi lisaks :)


  9. uhh, hetkeks on fun l2bi kuna p2p sai l2bi, ylikooli 1. aasta ametlikult l2bi, paar eksamit ees ja peale seda koju tulek ning t66. Enne kui ma ei tea palju vaba aega on ei hakka p2pis tegema, eks n2is kuidas l2heb. Maske on tulnud 1 p2ev kokku 6 ja j2rgmised 2 p2eva 0 ja siis uuesti julmalt, luck.

    Ehk tuleb varem igatsus peale ja hakkan uuesti motiveeritult pelama ja korralikult updatema siin, hetkel ametlikule puhkusele. Edu leveldamisega ja coini farmimisega teile :).


  10. Kummast hakkavad rohkem põlved valutama,kas sügavast kükkist 80-90kg või hüppedest (sügavalt ja edasi)?

     

    ma ei kujuta ette miks sa tahad hyppeid teha sygavalt, kui tahad hyppev6imet treenida siis teed kas Olympic lifte v6i plyometric, nn harjutused kus maaga kontakt on v6imalikult v2ike, aga need harjutused kyllaltki intensiivsed ja ei ole eraldi tehes nii kasulikud, mix it up. P6lvi l6hud v6i nn vigastused tulevad sealt kui teed midagi valesti v6i mingi liiges saab koormust mida ta ei ole harjunud saama, kykkide puhul nii kui lased kannad maast lahti, on p6lvedes k6ik see koormus, eriti lihtsalt juhtub see mida sygavamalt kykid ja mida v2sinum oled.

    Infi:

    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15903387

    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23254489

    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23604798


  11. mul ragisevad isegi siis kui isegi istudes p6lv persealla t6mmata ja siis uuesti sirgeks lykata :D Soe v6i kylm vahet ei ole, ragin on minul sama, eks igal erinev.


  12. Reamees; mul on t2pselt sama mure, phm kui alla 90 kraadi lasta v6i yldse k6verdada siis ragiseb. Eestis arstid ei osanud midagi muud peale nn ylekoormuse 6elda. Siin aga 6eldi, et see on geneetiline asi, veidi ylekoormusega ka kaasnev ning see ragin on p6hiliselt n2ide, et oled h2sti hydreeritud, phm kui pingesse paned p6lve siis veemullid vms l6hkevad ja teevad ragisevat h22lt. niipalju v2hemalt sain sellest aru kuna kasutati p2ris keerulisi s6nu :D

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.