Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Amichie

Veteran
  • Postituste kogus

    920
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    103 [ Anneta ]

Postitused postitas Amichie


  1. Sama probleem nagu Neonetiga, peab olema mingi uus ühine teema/teemad ja huvitav sisu. Ja need teemad peavad olema huvitavad ka neile, kes praegu 14-16a, et tuleks järelkasvu peale. Minu üritus seda probleemi lahendada, kui veel Vahvli juhtimisega tegelesin, oli "Äriblogid" alafoorum. Internetis raha teenimine ja ettevõtlusega alustamine on aktuaalne olenemata vanusest. Selle alafoorumi nõrk koht on aga see, et need kes võiksid seal postitada ja teistele positiivseks eeskujuks olla, neil pole väga motivatsiooni seda teha. (ettevõtjatel on üldiselt koguaeg ajapuudus ja miljon tähtsamat asja mida teha, kui blogi pidada) Aga siiski seal alafoorumis mingi elu käib, niiet kiitus kõigile postitajatele!

     

    Aga ma arvan et Vahvlil läheb paremini kui Neonetil, sest nii palju kui mina sinna olen vaadanud, siis seal käis ainult üks ropendamine ja üksteisele ärapanemine.


  2. Ostan Facebooki fännilehti. Kõige soblikum kui teil on jäänud mõni vana fännileht seisma, mida enam ammu vaja ei ole.

     

    Fännilehel peab olema:

    1) Vähemalt 50-100 laiki

    2) 6 kuud või vanem

     

    Hinnad: 5 EUR - 20 EUR sõltuvalt lehe kvaliteedist.

    Makseviisid: SEB

    Skype: m.at.u (mu abiline)


  3. Seoses tööde mahu kasvuga otsin endale appi front-end/JS arendajat. Töö esialgu tunnitasu põhine. Kui koostöö klapib, siis vaatab edasi.

     

    Miinimumina võiks olla mõne tuntud front-end teegi kasutamise kogemus (Angular, Meteor, React vms.)

     

    Hetkene stack selline: Angular 1, Angular 2 (TS), NodeJS, RethinkDB, Postgres

    Veel märksõnu: AWS, Heroku, Compose.io, Webpack

     

    Lisainfo Skypes: markus.pint


  4. Ega jah, kasutad mingit avalikult müüdavat scripti? Arvesta, et sajad inimesed kasutavad tõenäoliselt seda scripti ehk tuhanded kontod. Ehk RS-is on tuhanded kontod, mis käituvad väga sarnaselt. Jagexil kerge neid avastada. Ainus viis seda projekti pikaajaliselt edukalt teha on arendada välja oma privaatsed scriptid.

     

    Aga blogi on huvitav, soovin edu!


  5. juba kopp ees söömisest.

    võiks nii olla, et korraliku jõuluprae asemel võiks mõni pakkuda ka kerget salatit, oleks vapsee timm.

     

    Ülesöömisega seonduvad traditsioonid on pärit aegadest, kui inimesed olid koguaeg näljas. Eestlastel vist sellest ajast kui nad olid orjad. :D Võiks jah midagi muud teha selle asemel.


  6. Sama hästi laseb su lapse suvaline narkomaan või 'allilmaliider' maha. Sama moodi on kõikide eestlaste, venelaste, saklaste ja kelle iganes seas harimatuid juhme, kelle radikaliseerimine pole keeruline. Mina ei näe, et mõnekümne või mõnesaja pagulase paigutamine Eestisse seaks 'oma inimesed ohtu'.

     

    Nõustun, mõnisada inimest ei ole veel probleem. Probleemid tekivad siis kui tekivad getod, nagu Brüsselis.

     

    Asja tuleks vaadata veidi suuremalt. Üks teadlane tegi kunagi katse. Pani konna potitäie vee sisse ja hakkas üliaeglaselt vee temperatuuri tõstma. Konn ei pannud temperatuuri kasvu tähele ja kees lõpuks elavalt ära.

     

    Paralleeli võib tuua ka selles olukorras. Tuuakse mõnisada pagulast. Kõik ütlevad, et oi pole hullu midagi. Siis tuuakse tuhat. Jälle ei midagi hullu. Siis veel tuhat. Siis kolm tuhat. Siis kümme. Ja siis tekib geto. Ja siis käib esimene pauk. Aga siis on juba hilja midagi muuta. Riigist kõiki välja saata ei tohi, see on inimõiguste vastane, etniline puhastamine vms. Ja ongi Brüssel nr. 2.

     

    Kuidas vältida getostumist? Lasta sisse ainult neid, kellel on oskused ja tahe panustada Eesti majandusse. Neid, kes saaksid siin iseseisvalt hakkama.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.