Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Mr.Meowgi

Liikmed
  • Postituste kogus

    16
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Postitused postitas Mr.Meowgi


  1. Interlanil on see aasta ka välja kuulutatud asi nimega üksikmängija turniirid, ühesõnaga piisava huvi korral tehakse turniirid mitmetes mängudes nt Hearthstone ning LoL 1v1 jpt, muidugi koos auhindadega.

    Interlan 2017 registratuur HS turniirile ning ka paljudele muudele põnevatele üritustele nüüd paigas ja saadaval.

    Registratuuri vormis on võimalik täpsustada ka kas osaleb ürituses kohapeal või kodust.

     

    Ürituse info: http://interlan.ee

    Vorm: https://drive.google.com/open?id=1pNeK04DZaub33vgMIcNR9w7ktkd4Kz7xAy998WK2gBQ

     

    Registreerimine lõppeb 6.12.2017 @ 23.59!

    Muud infot ja abi võimalik saada Interlani discordi serverist: https://discord.gg/r9pb8K


  2. Ma kasutan hetkel programeerimiseks notepad++'i ning ei kavatse seda asja niipea veel proovida ülesse panna enne kui kõik korras pole, et kuidas saab pilte javas'ga kuvada?

    Html, css jm failid on mul samas kaustas ning ma eeldan et pildid peaksid ka olema, aga mis see nn command selle jaoks on ja ka syntax selle jaoks?

    On see ikka läbi canvas'e või eraldi või üldse ei anna muud moodi kui kuskilt html'i ja/või css'i kaudu?


  3. Kas kellegil on mingeid ideid kust saaks Jaapani keelt õppida? Eelistatavalt muidugi netikursusega, sest elan suurematest linnadest veidi kaugemal ja saan vabalt ka ingliskeele kaudu teha. Ehk saab keegi pakkuda midagi välja, kust hiragana,katakana ja kanji'ga algust teha?


  4. HTML ,python ,java(pinnapealselt) ,aga keeles väga probleemi ei ole ,mul on nii palju aega et ma võin vabalt ükskõik millise keele kätte saada , nad on kõik suht sarnased. ^_- Ma tahan teha midagi väga erandlikku ,nt nagu skype ,geogebra ,mingi töötlusprogramm või mis iganes. Miski mis oleks lahe/kasulik ,ma teeks lihtsalt mingi mängu ,kui vaid see oleks kuskilt loogiliselt asjalik. xD


  5. See on mis ma teen uurimustöö asemel keskk lõpuks ja ei ,ma ei pea seda tegema selle kooliaasta lõpuks. Teaks mis ma teha tahan ,siis oleks loogiline et ma ei küsiks abi. c: Ma ei oota et keegi mu tööd pidevalt üle vaataks niiet lihtsalt chillax. Ma tahan et te loobiks ideid millest ma siis midagi saaks aretada.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.