Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Tromboon

Liikmed
  • Postituste kogus

    8
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas Tromboon


  1. Mis kuradi bump.. elu mõtetuim server kus ma mänginud oled -.- .. Omanikud griifivad ja raidivad.. reedavad mängijate asukohti (ise tpvad mängijate juurde).. hackereid on seal rohkem kui meil talvel lund.. ebareaalne et see server üldse eksisteerib :D .. Mida küll mängijad leiavad teis . Ilmselt uued mängijad, kes veel ei tea kui haiglane suhtumine selles serveris on,liituvad ja mängivad.. kui siis paari päeva pärast mõni lollakas hacker nende mängu tuju rikub. Olen 110 prossa kindel et teil pole mitte ühtegi püsimängijat seal, väljaarvatud muidugi need ingmar ja see teine omanik.. ja nende sõbrad , kellel lahedalt häckida ja reegleid rikkuda lastakse.

     

    Kui keegi nüüd arvab et ma lihtsalt haugun ja manitsen siin seda serverit.. siis.. arvaku :). Lihtsalt ise kahjuks raiskasin oma aega seal 2-3 kuud tagasi , ja ligi 10 sõpra lahkusime sealt koos, ühe ja sama põhjuse pärast: Omanikud teevad hackijatega koostööd, lasevad raidida ja griifida. Peida oma maju kuidas tahad.. omainik tp-b ja ongi su asukoht kõigile tema sõpradele teada. Kuna tegu on faction serveriga, siis võite ise arvata, kas teie maja jääb püsti koos sinu asjadega, kui omanik reedab asukohti jne jne... ja põhipõhjus.. Hackerid.. ja nende peale omanik ainult naerab, ette ei ole midagi võetud .

     

    Tõsiselt, on kordades paremaid servereid eesti poolt. Ärge sinna küll oma aega matke :)


  2. Muidu on väga väga hea server. Head korrapidajad ja omanikud mõistlikud.. Mängu rõõmu saab korralikult tunda, kuna pvp ainult pvp arenal, griifimine keelatud ja karistatakse kui keegi teeb pahandust.. ainult naudi õiglast mängimist..aga miks kurat see server pea koguaeg maas on?? -.-


  3. Paneks ka siis ühe serveri musta listi, nimelt

    188.165.136.26:27010 - PowerCraft server . Ei soovita seda ausalt mitte kellelegi. Iseenesest on server tutvustuse poole pealt suht hää, inimesed tunduvad serveris alguses vähemalt lahked ja sõbralikud, aga siis hakkab jama peale- palju hackerdajaid, pea iga üks kasutab seal nodust, mingit tõrjet noduste ja asjade vastu seal ei ole, ja paljud palju mängijad on kaevanud hackerdavate mängijate peale koos pildi materjalide ja muude tõestustega, mille peale viisakalt pikalt saadetakse, ja kui keegi veidi rohkem lärmi teeb, siis saab ise bani või mute, ja öeldakse et mine minema kui ei meeldi . Serveril on ka sms teenused, kuid kahju mängijatest kes enda raha raiskavad ja hiljem peavad hackivate mängijate kiusu alla sattuma.

     

    KÕige nukram on serveri juures see, et ka omanikud ja muud seaduse sepad on asjaga mestis, kasutavad oma õigusi mängijate juurde ilmumisega, tapavad, röövivad ja hävitavad sinu kodus, mis on ehitatud kaugustele 30 000 ja kaugemale (kust ei ole elades võimalik kedagi ausalteel üles leida, ja seda pidevalt) . Kaebusi on palju, lausa väga palju, aga asi ei muutu. Seega, sõbralikult soovitan oma aega ja närve mitte kulutada ja sellest serverist eemale hoida. Häid servereid on küll ja veel, see PowerCraft, aga seda ei ole.

     

    Parimat!

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.