Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

võrrimees

Liikmed
  • Postituste kogus

    70
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    400 [ Anneta ]

Postitused postitas võrrimees


  1. Hüdrauliline mootori kraana sobib erinevate koormate tõstmiseks nagu automootorid jms.

    Kasutatav erinevates valdkondades

    Hüdrauliline tõstemehhanism

    6 vabalt pöörlevat ratast

    Pikenduslatt reguleeritav (tasemed): 0,5 t / 1 t / 1,5 t / 2 t

    Maksimaalne lubatud kaal: 2 tonni

    Vastupidav kandilisest terasest raam

    Ruumisäästlik: jalad on kallutatavad

    Lihtne paigaldus ja demonteerimine

    kaasas terasest kett konksuga

     

     

    Mõõdud: 98/154/165 cm (PxLxK)

     

     

    Maks tõstekõrgus: 210cm

     

     

    Noole väljatõmbamine : 106/124/142/160 cm

     

     

    Kaal 70 kg

     

     

    Asub Tartus

    24h 20 eur

    Pikemaks ajaks kokkuleppel ja muu info tel nril 56377758

    18109516_1308817699187058_1449634311_n.jpg?oh=8f5da7a1b162338221f6d3ae2519f6cd&oe=58FE3051


  2. Tere, mina, teema algataja siin.

    Nagu unistuseks oli ja siin enne juttu oli, tahtsin ma omale ühte 525TDS'i, tuligi see aeg kus sain tatika load kätte ja tuligi pilli valima hakata...ise soovisin rohkem e34, aga paps ütles et ah ehk prooviks pigem seda e39't. Möeldud, tehtud :D

    IMGP2364.JPG

    Kuid siis sai talvel usinalt tehtud seda, mis eesmärgina ta sai ostetud...läks generaator ära vahepeal, esistange sai kahjustada...aga noh juhtub, sai tehtud masin rahuldavasse seisukorda ja lõpuks läks natuke käest ära ning hakkas ka gümn oma aega nõudma...ning sai vahetatud õhtul pimedas üpriski viisaka BMW 318 vasta :D

    Nüüd siis sõidetakse üpriski ekstreemselt ja 17 kuu pärast on ka täislubade aeg käes ning siis on järgmised valikud: E36 325, E46 328, E39/E60 530D, ja kui saan millegagi hakkama et vanemad jms ei toeta, siis tuleb mingi 525TDS :D

    Muidu praegune 318 siis:

    IMGP2390.JPG


  3. Tervist!

    Tegime sõpradega ühe lühikese filmi. Filmis on kasutatud rohkelt efekte ja 3D animatsioone. Tegevus ise leiab aset Tartus ja räägib elust peale sõda. Kui leiad filmist vähemalt 1 vea, oled filmi tähelepanelikult vaadanud ;)

    Head uut aastat!

    Ja YouTube's, kes tahab ka meie järgmist filmi kaeda, võiks panna Subscribe, sest on nädalate küsimust, kuna uus film valmis saab.

    Film:

     

    Kui mõtled, et kas ikka avaldada arvamust postitades siia või kommenteerides Yt'i, siis tehke seda kindlasti!


  4. Tervist, mõtlesin tuua teieni ühe yt channeli, mis teeb lühifilme ja muud sellist, gamingut ei ole.

    Kanali esitluslühifilm, mis 2013. a. meil suvel valmis:

    Kanali nimi: Match House

    Kanalile link: http://www.youtube.com/user/raudhaamer

    Niisiis, kui selle lühifilmi vaatamine tasus ära, siis like, subscribe ei teeks paha, veel parem share. Aga ega dislike nupp ka kivist ei ole, kuid eeldaksime et kui dislike pannakse siis ikka kommeteeritaks kah, millepärast, et teaks mida järgmine kord paremini teha. Aga see selleks. Lähiajal valmib uus, ja kõrgema tasemega film.

    Tervitustega,

    Rainis


  5. Just 2.5tds on hea mootor neil. Endal sama isend ja just mootori pärast valitud..

    Kui mootor soe, läheb muidu ilusti käima?

    Ühe korra vist isegi soojana ketras natuke, aga samas ükspäev hommikul nii kui andsin starterit kohe käis...et mdea...:D


  6. Masinaks siis 525TDS E39, 1997a. Sai hiljaaegu ostetud, väga vähe sõidetud, kuna alles 16 ja load saan kuskil jaanuaris vast.

    Hetkel siis ma vaatasin et tosooli kaob ja vist on ka viga leitud, kuskil seal paagi juures leke.

    Tulevikus on plaanis üle värvida, võibolla velgedega miskit ette võtta või siis teistsugused valukad.

    Siis veel tuled poleerida, udukad paigaldada ja nipet näpet..:D

    Aga pole mõtet kirjutada et see E39 on üks ebaõnnestumaid mootoreid jne, see ei lähe mulle korda. Muidugi jah, tulevikupoole läheb veits rullli kapotialla. Aa ja siis see, et tõmme on nagu ikka nendel ja käivitub laisalt, ilmselt kaob rõhk kütusel kuskil, muidugi eelsüüteküünlad kontrollimata.

    Mõni pilt:

    IMGP1632.JPG

    IMGP1631.JPG

    Tolleks ajaks kui load käes on vast pill juba inimlik.


  7. [h=1]Tervist, sai siis üks filmijupp Tartu noormeeste poolt lindile joonistatud.[/h]Me loodame, et teile meeldib, kuid eelkõige sooviks kuulda teilt arvamusi, mis tundeid see teis tekitas ja mis ei meeldinud. Tagasiside on samuti oodatud. Ärge unustage kaadritaguseid vaadata!

    Filmilink Yt's:

    Ja kui arvate, et tahaksite taolisi asju edaspidigi kohe näha siis võite "tellida" meie kanali: http://www.youtube.com/user/raudhaamer?feature=watch


  8. "Narri meest, mitte mehe mütsi" on noorte algatuslik lühifilm.

    Palun vaadake ja kindlasti avaldage arvamust. Kui meeldis, siis youtubes paluks panna (Y) ja kui ei meeldinud siis selleks dislike nupp. Ja kui arvate, et tahaksite ka tulevikus meie filme vaadata, siis paluks ka minu youtube kasutajat "Tellida" Kasutaja: http://www.youtube.com/user/199transporter

    Samuti ootaks ka sõnalisi arvamusi youtube'i.

    FILMILINK:

    Saladuskatte all võin öelda, et varsti saab veel üks film kokku pandud, kuid too on 10x järsem.

     


  9. ja kes siis autodega sõidavad? mingid kolmandad inimesed?

    Mina olen Vito roolis, Taaniel on Villise roolis, ei mis seal maal ikka, load ei sõida ju. Ja ega seal mingi hullu ei lasta, ikka mõistusega võtame asja.


  10. Alati tohb meilt küsida. Tehnika suhtes, meil on korralik peegelkaamera - Canon EOS 650D ja 550D, statiivid, autod olemas, riided olemas, relvad ja oskus töödelda videoid ja effekte arvutis (verepritsmed, tulirelvalasud, granaadid, 3D mudeli lisamine -tank, helikopter jms) jne jne. Aga pisiasjad arutaks juba kokku saades (magamiskotid jne asjad)


  11. Üks väikene küsimus, kas näitlejaid premeeritakse ka millegiga? :D

    Kuna film ei ületa veel inimese taluvuspiiri, enamus effektid ja asjad, siis teie kasu on see, et saate teada rohkem kuidas filmindus käib, kuulete Mersu Vito bussi hääli, villise peenestamist kui on põgenemine, + veel on tore aeg, õhtal grill ja värk, siis ei, meil ei ole veel nii suur eelarve ja käive et me saaks näitlejaid palgata, tulevkus aga kindlasti.

    Täname küsimuse eest.


  12. Tervist rahvas!

    Meil oleks siis selline tagasihoidlik soov, et oleks mõte teha väike lühifilm ja vaja oleks inimesi Tartust, 14-16 aastaseid. Kui teile meeldib näidelda ja oleks soovi filmis osaleda siis võtke minuga ühendust siin (võimalus rääkida ka Facebookis, siis peaks lisama sõpradeks või sõnumi saatma järgmistele isikutele: Taaniel Raukas / Rainis Sikk. Laskume detailideni, saadan teile stsenaariumi ja võiksime saada homme enne lõunat kokku Tartu linnas. Film iseenesest toimuks Räpina kandis. Ma garanteerin teile, et need filmivõttepäevad saaksid olema väga lõbusad, majutus on meilt, tuleb natuke püssipauku, natuke verd, natuke effekte, natuke tagaajamist. Pmst kõik on juba meil olemas, ainult näitlejatega jäime hiljapeale.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.