Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Äädikakärbes

Liikmed
  • Postituste kogus

    51
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    130 [ Anneta ]

Postitused postitas Äädikakärbes


  1. Nendel valimistel oli üks valik - EKRE (tegelikult tinglikult kaks - ka Isamaa aka lahja EKRE), kuna teised erakonnad on näidanud selgelt oma globalismilembust ja globalism ei ole sugugi jätkusuutlik. Maakondades domineerimine (v.a Ida-Virumaa) esimese või teise koha näol näitas selgelt, et 20 aastat peenhäälestus on mõjunud laastavalt "maakonna" elanikele, kelle töökohti hõivavad ida päritolu odavtöölised ja mõju on avaldanud ka piirikaubandus. EKRE on näiteks ainukesena väljendanud soovi taastada piirivalve kui eraldiseisev organisatsioon, mis pakuks tööd sadadele inimestele, vähendada riigiametites parasiteerivaid kohvijoojaid jne.

    Kahju, et võidutses populism ehk kaks ALDE fraktsiooni kuuluvat erakonda said kahe peale kokku 60 kohta. Ehk vastab Reformierakonna auesimehe öeldu siiski tõele (PÄEVA KOMM: Kui rahval lasta midagi valida, siis lõppeb see katastroofiga, sest 70% rahvast on lihtsalt puruloll). Kust tuleb küll see raha, mille arvelt realiseeruksid 200 eurot pensionitõus või tasuta lasteaiakohad? Ega ometi kinnisvaramaksu laekumisest (Siim Kallas: Eestis võiks kehtestada kinnisvaramaksu, https://majandus24.postimees.ee/4375811/siim-kallas-eestis-voiks-kehtestada-kinnisvaramaksu)?

    Samal ajal on EKRE majandusprogramm just kõige täiuslikum - soovitakse vähendada käibemaksu ja aktsiise, mille arvelt tuleksid tagasi põhjanaabritest turistid, Lätis käimine väheneks tunduvalt -> maksulaekumiste arv oleks tunduvalt suurem, mis kokkuvõttes kasvatab ka üldist maksulaekumist; tõmmatakse kokku riigiaparaati (tohutult on neid kõrgepalgalisi niisama istujaid riigiametites, kelle panus on ümmargune null, iseasi on, mis nad pärast tegema hakkavad); lõpetatakse pseudoprobleemidega tegelevate ühingute rahastamine - kokkuhoid sadu miljoneid eurosid; lõpetatakse Eestit poolitava raudtee ehitamise (EL lõpetab niigi oma rahastuse?) ja nii edasi ja nii edasi, rahas ei oleks probleem oma valimislubaduste elluviimiseks.

    Kahju, kui vaadatakse ainult Exceli tabelit, ei suudeta või ei taheta aru saada elementaarsetest asjadest, eiratakse loogika- ja loodusseadusi. Hirm teistsuguse ees (just nende suurte sallijate (!) seas) on nii suur, et esinetakse ise loosungitega, mida omistatakse samal ajal EKRE-le. Häbiväärne inimkonna allakäik, kus seatakse esikohale ainult enda rahaline heaolu (mida Reformierakonna "parem" maksusüsteem arvatavasti pakuks) ja jäetakse tähelepanuta kõlbelised väärtused, rahvusriik ja otsedemokraatia (EKRE ainukesena sooviks seda ellu viia). Eks "esimese Eesti" (Reformierakonna valijate) jaoks ei ole need 100 tuhat inimest samaväärsed nende enditega, vaid on "ajupestud" populistide ohvrid.


  2. Tegelik võitja oli ja on Venemaa, kellelt kanti osa punkte lihtsalt Rootsile, näiteks Leedu ei andnud Venemaale ühtki punkti, mis näitab, et Rootsi laskis Venemaa punktid endale anda. Samuti olid võitjad ammu juba kokkulepitud, mis tegi hääletamise mõttetuks.


  3. Kes kutsus USA mõrtsukad siia? Need niiöelda kaitsjad on tegelikult spioonid ja rahvustehävitajad. Ukrainas sõdib praegu USA ja õige vabadusvõitlus hakkas Ida Ukrainas õigete ukrainlaste poolt, Venemaa osalus vabadusvõitluses on selgelt äraostetud ametnike luulud.

    Kooseluseadus võeti vastu USA mõjutusel, selle kohta on tõendid, sellele järgneb homoabielud ja käivitub viimane etapp eesti rahva hävitamisel.

    Need pagulased, keda EK peale surub, on samuti USA toetatud ISISe sõdalased, kes hakkavad Euroopa Liitriigis terrorivõrgustikku laiendama, kõik selleks, et hävitada rahvused ja luua ühtne, inglise keelne vikerkaarerahvas, kes hääbub peatselt peale selle teostamist.


  4. homopropagandistid ei ole tavainimesed, nad on globaalterroristid, tsivilisatsiooni vägivaldse muutmise tööriistad, kollase kommunismi sõdalased. Homo- ja pederastiapropaganda tuleb karistusmäärades seada ettepoole karistusmääradest mida kasutatakse rahvusvahelise terrorismi puhul, sest omasooiharate ja lapsepilastajate tegevus kahjustab mitte ainult üksikuid riike, vaid on rünnak kogu inimkonna vastu. Selle rünnaku jätkumisega kaasnev agoonia jõuaks lõppkokkuvõttes iga inimeseni tsivilisatsiooni suureneva invaliidistumise läbi.

    Lõik võetud: http://iseseisvuspartei.ee/2009/07/21/eip-pressiavaldus-eesti-iseseisvuspartei-seisukohavott-homoseksualismi-kusimuses/


  5. EKRE poolt hääletasid ainult inimesed, kes ei lugenud nende valimislubadusi või ei saanud aru millised kulutused nende valimislubadustega kaasneksid ning et need lubadused ei ole reaalselt Eesti kontekstis võimalikud. Samuti on nende maailmavaade 40'ndatest, väga kitsarinnalised ja väikese silmaringiga "poliitikud".

     

    Kuidas ei ole surmanuhtluse lubamine taas võimalik? Kuidas ei ole maa äravõtmine reetulikelt välisfirmadelt võimalik? Kuidas ei ole kooseluseaduse ehk homoseaduse tühistamine võimalik? Kuidas ei ole võimalik jälkide homode koonduslaagritesse taas saatmine? Kuidas ei ole Eesti muutmine rahvusriigiks võimalik?


  6. Teaduslikult on tõestatud, et homopaari juures kasvavast lapsest saab suure tõenäosusega pederast. Ka Prantsusmaal, Norras ja USAs võtavad "lastekaitsjad" lapsi korralikest peredest ära, et anda need pededele kasvatada, on piisavalt juhtumeid, kus lapsi sunnitakse jälkusi pealt vaatama. Seda kõike juhivad USAd juhtivad (kollased) kommunistid, kelle hulka kuuluvad vabamüürlased, illuminatid, kõrged sotsiaaldemokraadid, juudid jne.


  7. Valides punaseid(rahva keeles sotsiaaldemokraate), hääletad sa 49000 immigrandi poolt aastas, kellest enamus on moslemid, lisaks hääletad sa homodeabielu poolt. Nende eesmärk on võimsa eesti rahva väljasuretamine, peretraditsioonide suretamine, lasteorganisatsioonide loomine, kes võtavad ausatelt vanematelt lapsi, et need anda homodele kasvatamiseks, kes nad kasvatavad persenikkumise saatel lastepilastajaks, lasteaedades tehakse pidevat homopropagandat, et kindlustada eestlaste väljasuremine. Hea näide on Rootsi, kus punaste pärast ei eksisteeri enamuses Rootsist rootslasi, vaid kas on moslemid või homoseksuaalid. Tõelisi rootslasi enam peaaegu polegi. Sisserändajad viskavad süütepudeleid tänavatel ja korda kui sellist enamustes kohtades ei eksisteeri.


  8. Kahju, et Keskerakond ei saanud kõige rohkem hääli.

    Oleks tore kui valitsuse moodustaksid Keskerakond, IRL, Vabaerakond ja EKRE, jättes homoseaduse läbisurujad ja Kommunistliku USA käsualused pika ninaga.


  9. Miks toodi küsitluses välja sulaselge kaotaja Rahva Ühtsuse Erakond ja sellised vanad tegijad nagu Eestimaa Ühendatud Vasakpartei ja Eesti Iseseisvuspartei on liigitatud Muu erakonna alla?

    Tänu Reformierakonnale loodakse Rail Baltik, mis hakkab Eestist välja viima Eesti maavarasid, Ämari kaudu laieneb Kommunistlik USA itta, planeerides rünnakut Venemaa vastu, kellel on hulganisti maavarasid.

    Kiiduväärt on EKRE plaan tühistada kooseluseadus ehk homoseadus ja taastada surmanuhtlus, samuti maa müümise keelamine välisettevõtetele.

    IRL ja Vabaerakond ja Keskerakond on lihtsalt vahvad ja ükski ei poolda palju kahju toovat homoseadust.

    Sotsiaaldemokraadid on puhta punased ja nendega käiks Eesti riik veelgi rohkem alla.

    Mina valiks Eesti Iseseisvusparteid ja tulevikus valingi, sest EIP on ainus õige Eesti erakond, kes pooldab juutlikust ja kommunistlikust Euroopa Liidust välja astumist, kui välja jätta Vabaduspartei, kes valimistel ei osale ja kelle juhatus käib koos näppe veeretamas.


  10. Veidikene võiks ju ikka poliitikast huvituda, sest osakene Eesti selle peale toetuma ongi jäetud.

     

    Muidu olen siiamaani päris nõus siinsete inimestega.

    Mina ei saa aru nendest inimestest, kes hääletavad Savisaare poolt.

    Võib-olla ma ei saa nendest aru sellepärast, et nad on venelased ja mina ei kõnele vene keelt,

    aga võib-olla on see nii sellepärast, et nad ei oska tuua välja põhjuseid, miks nad Savisaare poolt

    hääletavad ja mida see Savisaar siis nii väga head on teinud? Nujah, võib-olla teletorni vabastamisel

    kostitas kommusid paari piuksuga, aga vananedes keeras ikka täitsa ära.

    Veel üks huvitav fakt on ka see, et Reformierakond ning Keskerakond on ju Euroopa Parlamendis kõik

    ühes peres ehk samas erakonnas seal. Aga siin Eestis on nad, nagu vihavaenlased. Täiesti üksteise vastu.

    Seda näitab juba kasvõi Reformierakonna valimisreklaam, kus nad vastandavad Savisaart Ansipile.

    Tegelikult on hetkel kõige normaalsemad inimesed minu arust sotsid. Ja teate miks?

    Reformierakond - Veidikene palju skandaale, ei usu enam teid, sry.

    Keskerakond - Nii kaua, kui seal istub Savisaar, ei hakka ma sellest erakonnast juttugi tegema.

    IRL - Nad ärkasid alles praegu üles.

    SDE - Pole skandaale, vaikselt ja targu tegutsevad, kuid kisub ka vaikselt ära.

    Rohelised - No, liiga rohelised, liiiiiga rohelised...

    Vasakpartei - Neil pole inimesi mitte üldsegi.'

    Iseseisvuspartei - Tore oleks, kui te oma vaateid avaldaksite.

     

    Ühesõnaga,

    igal inimesel on oma arvamus ja maitse üle ei vaielda.

     

    Võiksid ikka lugeda ja uurida enne, kui kirjutad midagi. Näiteks see, et Eesti Iseseisvuspartei pole oma vaateid avalikustanud.

    Soovitan kõigil läbi lugeda: http://www.iseseisvuspartei.ee/test/index.php/programm.html


  11. Hull oled? Toda venda usud?!

     

    Edgar Savisaart?

    Ikka jah, ta on Eesti üks kõige targemaid mehi poliitikas, Andrus Ansipi ja Mart Laari järel. Edgar Savisaar on Eesti järgmine peaminister.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.