Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

B:RC

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    7
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas B:RC


  1. Tere lp. lugejad !

    Sooviksin saada kontakti isikuga kes on pikemalt tegelenud RS Privaat serverite arendamise kui ka omamistega. Plaanis oleks ka väikene server ülesse lükata mis oleks kõigile meelepärane. Isikult sooviksin natukene abi, soovitusi ja kindlasti sümboolse summa eest mitte niisama.

     

    Küsitlus mängijatele:

    Mis server oleks just teile meelepärane? Kas vanem kus ei ole neid erilisi relvasid või uuem kus on kõik GWD nshit olemas?


  2. Ega ei imesta ausalt kui see uus RS vabsee mingi aja peale ära kaob. Kuna ma 100% kindel, et see 2007.a RS hakkab sitaks rohkem sisse tooma kui see praegune. Muidu ma ei saa sellest mängimise süsteemist aru, et praegu võiksin enda kasutaja membuks ära teha ja siis saan alles mängima hakkata?


  3. Tere!

    Server läks kinni kuna GM'i omanik '' Scathe '' ei suutnud pidada enda lubadust maksimum ajani 5.02.2013 serveri lahti hoida, et saaksin raha ära maksta. Kuna ma nädalavahetustel olen vähe kodus ja ei vastanud tema kirjadele jäi ta arvamusele, et ma ei maksagi ning kodu jõudes nägin, et server oli juba kinni ja ta tegi teema, et serveri rahvast enda serverisse saada. Üritasin temaga rääkida kuid ta hakkas totaalset sitta suust välja ajama. Kes annetusi soovivad tagasi saada öelge enda kontonumbrid kust raha tuli ning maksan teile rahad tagasi.


  4. Logo22.jpg

    Tere tulemast tagasi uued ja vanad Breaking Red County mängijad!

    Meil on hea meel teatada, et oleme tagasi vana hea serveriga kuhu jäid maha teie paljud head rollimängu elamused ning tegevused. Serveri avame nii kiirelt kui võimalik kuna siiamaani oleme vägagi tegusalt edasi liikunud. Foorumis võite ennast ilusti sisse seada kuna siia me ka jääme.

    Foorum: http://rps.ee/breaking-rc/foorum

    UCP: Tuleb varsti

     

    Meeldivat elamust!sleepy.gif

    messenger/kontakt: breaking-rc@hotmail.com

    Logo2.jpg

    logo.jpg

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.