Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

iOS

Liikmed
  • Postituste kogus

    72
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    130 [ Anneta ]

Postitused postitas iOS


  1. Ei, neil ei ole enda serverit. Nad rendivad seda. Lionhost ei ole registreeritud äri, ega saa selleks kunagi. Lõpetage see lapsejutt nüüd.

     

    Lionhostil on eestis üks enda füüsiline server kus nad rendivad counter-strike servereid. Ma pole öelnudki, et nad on registreeritud äri lol


  2. Jep, ärge usaldage selliseid noobe. Nagu ma eelnevalt mainisin siis SpaceBukkit on ebastabiilne paneel ja paneb pange pidevalt. Kui 2 nädalat pole veel möödas su ülekande sooritamisest siis võid raha vabalt tagasi küsida. Sul on 14 päeva taganemisõigus.

     

    Kui nüüd soovid hosti vahetada siis palju odavamalt saab kvaliteetsema teenuse selliselt kutilt nagu edgarsavisaar123 (TA SKYPE!)

    Ta pakub 10€ eest 2GB rammi ja 50 kohta, saab ka parema Multicraft paneeli. Kui soovi tellida siis võiksid ta lisada endale skaipi.


  3. Keegi ründas hoogsalt fausti ka, sisse-väljalogimisega. Ehk nüüd saan aimu, kes see olla võis.

     

    Vabandan offtopicu pärast.

     

    Pmst nagu see pwn4g3 oli? See on teada kes sellega Eestis praegu tegeleb, see on DayLighti serveri omanik Ats Ojakõiv (atsike33). Ta ründas ka Minecraft.ee ehk pelar.ee serverit ning ta on rünnanud veel mitmeid servereid.


  4. Tervet vahvlit hoiatati Nickide eest : mastermen ja Tideman1 niiet banned . ning muide teie see nussimine on mendis... Tanel Ristsalu ja Georg.!

     

    Sorry, aga mis nad üldse teinud on? Nad pole midagi erilist teinud seega pole mõtet sul siin ähvardada, et nende nussimine on mendis.

     

    Vahvelane, ehk võtaksid cliendi/modi maha siis ka? Pean silmas Reconnect ja autoconnect nuppe :D

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.