Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Serious

Liikmed
  • Postituste kogus

    292
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Postitused postitas Serious


  1. Lugege palun uuesti minu viimast postitust, server on viimane kuu veel lahti, kui ei ole mängijaskonnaga lood paranenud. Viimast kuud proovime,ehk saame mängijaskonna tagasi, siis on mõtet järgnevad kuud ka serverit üleval veel hoida, kui ei, siis läheb ära kinni. Viimane kuu,ehk siis terve mai kuu.


  2. Nii! Proovime siis viimast kuud, kui mängijaid nüüd viimane kuu ka enam ei tule siis server läheb ära kinni ja jääbki mingiks ajaks ajutiselt kinni, kuni saame tagasi mängijad,aga praegu, tulge kõik serveri, olete alati oodatud, proovime selle aprilli lõpu ja mai kuuga ka teha serveri tagasi püsti nii mängijaskonnaga, kui muidu! Server on taasavatud!


  3. Kuis asjal ikka läheb, nii, kuis mul endal aega on olnud, nii on ka mängijaid olnud. Ütlen lühidalt ja ausalt ära siis,et kuna ma ise ka aktiivselt juba peaaegu kuu aega pole serveriga tegelenud, siis muidugi ka mängijad kadunud. Ma arvan,et kui nüüd viitsin uuesti püsti ajada ja tegelema hakata siis saab mängijad ka tagasi ja elu tagasi sisse siia. Cppu, kui dünaamiline ja midaiganes veel server on näed sa ise vaadates foorumis uuendusi, või siis tulles ise täiesti serveri asju vaatama. Nagu ma ütlesin siis "vana server" seda see ei ole, me alustasime uuesti R13 mängumoodist mida sai edasi kolitud ja edititud FC väikelinnas kuna mul läks vana mängumood mälupulgalt kaduma. Kui Sa hetkel ei tea isegi mis uuendused on ning mis serveriga tegu siis ära hakka ka mingit suva jama tootma, sest ma tean väga hästi,et sa pole küll õige ütleja selle kohapealt, kui hea server on, sest sa ise ei suuda ka midagi luua, su ajalugu ütleb kõigele vastused.


  4. Palun, kui sa üritad mingit kaebust esitada mingi administraatori kohta, siis sõna otseses mõttes kirjuta ka mingi põhjus ja täpsemalt kes mida tegi ning miks nad on NRP ja metagame, sest on olnud mängijaid, kes ise enne metavad ja NRP-vad ja siis vinguvad,et admin pani vangi sest ta ju rikkus reegleid ja reaalne,et hakatakse kohe vihkama kõiki, ning samuti on olnud niisama suvalisi "vahvli" kasutajasi, kes pole üldse serverit külastanudki ja niisama trollivad teemade all,et "jama server ja jamad adminid". Hetkel on ainult üks administraator meil ning üks moderaator,et väga suurt tõenäosust mingit tõde su jutust olla ei saaks. Kuna ma ei soovi sinuga siin teema all vaidlema jääda, siis kirjuta mulle PM-is ära täpsemalt, mis vaevab sinu südant meie tiimi poolepealt, aitäh. Sooviks selle teema siiski puhtana hoida ja väga kena,et sa tagasisidet annad serveri kohta,aga enne sooviks mingit tõestusmaterjali ka mingi admini NRP ja metagame kohta. Niisama me ju võime kõik loopida mingit suva teksti igalepoole,et on sitt või hää,aga vahest on vaja asja ka tõestada.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.