Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Ago1

Liikmed
  • Postituste kogus

    124
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Postitused postitas Ago1


  1. Tere!

     

    Olen 11. klassi õpilane, kes tegeleb uurimistööga teemal "Keemilised vahendid kodudes ning ohutuse järgimine nende kasutamisel". Töö tegemiseks koostasin küsitluse, et andmeid koguda ja selleks ma palun teie abi. Küsitlus keskendub kodus kasutavatele puhastusvahenditele. Küsitlust on lihtne täita ja võtab aega umbes 10 minutit(kiirematel vastajatel vähem)

    Sihtgrupp keda ootan vastama, on vanemad kui 16 aastat. Kuna nooremad üldjuhul ise ei puutu kokku kõikide puhastusvahenditega, siis soovitan seda küsitlust täita koos vanema abiga, kes puutub nendega kokku. Kes käivad koolis, peavad lisama ka oma klassi numbri. Kui koolis ei käi, siis jätta vastuselahter tühjaks.

    Küsitlus on anonüümne.

     

    Link küsitluse juurde: https://docs.google.com/forms/d/1YcOFE4QfXKZ6DGe8jm_FwCMFPcnTHYq9svLGRrPE_94/viewform

     

    Olen väga tänulik kõikidele vastajatele!


  2. Tõenäoliselt on palju inimesi, kes sellest mängust kuulnud ei ole, siis tegin väga lühikese kokkuvõte sellest.

     

    7Days to Die on The Fun Pimps loodud First Person Shooter, Survival Horror, Tower Defense, RPG, Open World, Sandbox mäng, mis oma välimuselt meenutab minecraft-i.

     

    Mängus ellujäämiseks on vajalik leida süüa, juua, baasi ehituseks ehitusmaterjali ja relvi, et vastu hakata zombie hordidele. Baasist üksi enda kaitsmiseks ei piisa, sest zombied saavad blokke lõhkuda ja isegi mõõda seinu üles ronida.

    Ressursse leiab igasugustest mahajäetud asjadest(relvad, toit, vesi, tööriistad) ja maa alt kaevates(raud, kivid, süsi). Võimalik on ka multiplayeris ellu jääda koos oma sõpradega, tehes ise serveri.

    Kõige suurem erinevus võrreldes minecraftiga on see, et blokid ei saa püsida õhus, nad kukuvad alla ja hävivad(

    ) Kuna mäng on alles Alpha versioonis, siis ikka esineb bug-e, aga see, et juba nii varases staadiumis on palju võimalusi mängus tähendab seda, et mängul on kindlasti edu ja uuendusi tuleb veelgi.

    Soovitan osta selle mängu The Fun Pimps rahaliseks toetamiseks, et valla lasta ZOMBIE BEARS, aga on olemas ka cracked versioone.

     

    Alpha versiooni video

    Alpha 2

    Koduleht

    http://7daystodie.com/

    Oodatud on ka teie arvamused mängu kohta! :)


  3. Ega ei ole ise ka sellise probleemiga tegemist teinud, aga üht asja võid proovida. Options ---- ja vajuta super secret settings. Arvan, et sealt võib ehk see probleem tulla.

     

    Kuidas sa re-install teed? Kui kustutad ära ja laed uuesti alla, siis ma ei usu, et sellest abi. Võib proovida ka .minecraft folder ära kustutada ja vaadata mis siis juhtub. Kui tahad pildid, map-id ja serveri listid alles jätta, siis copy nad hiljem sinna tagasi.


  4. Ma ei saa aru kas see on pvp server või ei ole, sest minecraft-mp.com lehel te väidate et see on pvp, factions server, ilmselt ikka ei ole.

     

    Kui on, siis ei soovita seda serverit.

    Miks?

    Sest serveris, kui sa ostad seal mingi kindla vip-i, siis on sul võimalus kasutada GM1 ja fly. Selle kohta ütleks, et võtke aru pähe, see ei ole creative server mis teil siin on ju vaid pvp, factions server.

    NB! Kui see ei ole Factions server, siis ärge pange tähele mis ma siin just kommenteerisin.


  5. Factions puudub...

     

     

    Kirjutage foorumisse Greif ja saate vastuse, mida Greif tähendab ja siis minge serverisse:) Greif-e seal küll pole.

    Ma küll niisama norin, aga siiski inglise keel võiks selge olla. Järeldus: Teema kirjutaja on noor ja see mõjutab ka serveri edukust...


  6. Tere!

     

    Otsin juba pikemat aega Minecraft serverit, mis põhineks PvP-l, factions pluginal ja grief-il.

     

    Varem tegutsesin Gladiaatoris, aga lõpetasin seal tegevuse omanike lolluste pärast. Kolmekesi osteti see server, hiljem üks omanik visatakse omanike seast välja kuna kasutas õigusi ära ja siis see sama logis konsooli sisse ja viskas hoopis teised 2 omaniku serveri omanike seast välja, muutis konsooli passi ja e-maili ja trollib nüüd, pannes oma sõpradele abistaja rank koos Gm1-ga ja kõikidele vanadele tegijatele anti demote serverist. Ega ma seda serverit ei soovitaks aga see selleks.

     

    Ma ootan serverilt korraliku suuvärgiga omaniku ja kes oskab oma serverit ülal pidada järjepidevalt. Gm1 ei tohiks olla mitte ühelgi mode-l või admini-l kuna ega ei ole meeldiv mõelda, et kasutatase seda oma kasuks ära.

     

    Kui keegi valmistab alles sellist serverit, siis olen nõus ka aitama ürituste korraldamises.

     

     

    Tänud,

    Ago1


  7. Tere jälle ja ma siis juba uue murega siin.

     

    Proovisin kolme inimesega siis täna hamachi serverit teha aga alati juhtub see, et mitte keegi meist üksteise serveritesse sisse ei saa.(ei saa ühendust) Ainult see kes serverit hostib saab sisse. Olen enne ka serverit hostinud ja siis ilma muredeta.

     

    Hamachis oleme me kõik sees, server.properties text fail on ka valmis kõik, ip sinna sisestatud, offline mode peal. Kuna tegemist minecraft.jar failiga siis suurendasin ka serveri mälu, tehes run.bat fail-i aga ikka ei tööta mitte kellegil. Tulemüür on ka maha võetud aga ikka ei tööta.

     

    Võimalik, et jätan midagi tegemat aga ei tea...Ootan siis Vahvli tarkadelt abikätt :)


  8. Vabandust, et algus postitus kordus, ei tea miks see juhtus.Igatahes Proovisin igasuguseid võimalusi, aga miski ei aidanud alati tuleb selle authme kohta error (is this updated?) Ma olen proovinud nii vanemate kui ka uuemate authme versioone aga ei tööta. Alati see sama probleem. Vault on olemas. Craftbukkit on lionhost-iga alati latest, ehk uusim. Googlest ka suurt abi selle kohta ei leia. Kust võiks abi leida selle vea jaoks?

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.