Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

m0dern

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    181
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas m0dern


  1. MR X oli kohe platsis, taltsuta oma koera järgmine kord.

    Eemaldasin sinu kuna polnud enam huvitatud tehingust ja paistis, et sa polnud ka.

    Jutul lõpp. Kui edasi tahad vaielda või midagi sellist siis parem ole vait. Sul pole siin midagi vaielda, minu kasutaja teen mis tahan.

     

    Jah muidugi, "polnud enam huvitatud", paar minutit varem kibelesid sa mu konto parooli järele. Ja just siis kui ma pakkusin sulle tehingu vahendajat, kadus sul täielik huvi tehingu vastu? (?????) - Antud momendil on sul väga lihtne end välja vingerdada, usun. Aga ma ei viitsigi enam vaielda. Hoiatasin ära, kui keegi saab üle, siis on see tema enda süü.

     

    Btw, MR X nimelist isikut ei tunne ega ei tea, kuid see negatiivne tehing on täiesti õigustatud. Näitamaks kahtlust sinu vastu teistele inimestele kes tahavad sinuga äri teha.


  2. Mina olen paps ja mind lihtsalt ajas keema see, et panete lampi talle tehingu, kuigi tehingut pole olnud.

    Jutul lõpp!

     

    Dno, hull paps oled. Tuled siia teemasse lõugama täiesti lambist, endal pole aimugi toimuvast situatsioonist.

    Mingisugust tehingut ma pole pannud & alusetud süüdistused võid sa ära jätta. Thx.


  3. Paned talle negatiivse tehingu, kuigi mingit tehingut pole olnud?

    Lahedad semud olete vist.

     

     

    Selle vahendaja jutu võid sa suhu tagasi panna, blocki pani ta sellepärast, et sa jändasid nii kaua selle kasutajaga ja pakkusid kõigest 50€, 70€ asemel.

     

    Tegelikult ei pakkunudki ma talle raha vaid hoopis vahetuskaupa teise konto vastu. Kutt pinnis mult parooli, tahtis acci sisse saada, nö "kontrollida". Kui ma ütlesin, et teeme vahendajaga, et ei usalda väga, lendas ka block mulle valgusekiirusel peale. Ilmselge, et tegu pole legit e. usaldusväärse inimesega.

     

    Btw, kes sina üldse siin oled? Tema suuvooder mingisugune v?


  4. dno, lisasin skype, näitasin accist pilte. hakkas kohe kamandama acci ette, tembeldades mind uustulnukaks, kellele tema 100% ette ei käi. olgugi, et hind polnudki veel paika pandud & tal polnud aimugi kes ma foorumis olen :D anyways, lihtsalt maininin. kahtlane tegelane.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.