Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

myyro

Liikmed
  • Postituste kogus

    51
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    130 [ Anneta ]

Postitused postitas myyro


  1. Avame serveri mängijatele täna (12. September 2016) kell 18:00! Seoses sellega, et meie server on veel n.ö arendusjärgus, ei ole meil seoses avamisega hetkel midagi välja loosida. Kui teie antud Soovitused ja Ideed hakkavad meile tulema, ning me teostame need, siis võin lubada et üsna pea me loosime välja mõned SMS Teenuste paketid! Täpsem informatsioon foorumis!

    http://mc.nebulos.net

     

    Server on avatud! Serveri IP on - minecraft.nebulos.net

    Ärge unustage ennast foorumi registreerida ;)

    http://mc.nebulos.net/


  2. nebulos.png

    nebulos Gaming sai alguse aastal 2004, tegutsedes Counter-Strike 1.6 tiimina, sai mängitud ka Counter-Strike Source. Peale pikka aastate vahemaad, tuli aastal 2011 SAMP server. Kõikide nende aastate jooksul on vahepeal olnud nebulos Gamingul igasuguseid mänguservereid. Kõige esimene nebulos Gaming MineCraft Server on loodud 2013 aasta augusti kuus, mõned aastad on nüüd puhkust olnud, ning oleme uuesti tagasi! Server on loodud sellisel põhimõttel, et inimene peab suutma jääda ellu metsikus looduses, kus igaüks ihub hammast tema vara ja pea peale. Serveris on ka mõned MiniGame võimalused, et muuta mänguelamust huvitavamaks. Meie serveris on ainult professionaalsed ja kogenud Meeskonna liikmed. Liitu ja kutsu enda sõbrad mängima. Me garanteerime teile parima mänguelamuse!!

    SERVERI IP - minecraft.nebulos.net

     

    SISENE FOORUMI VAJUTADES SIIA!


  3. meil uued liikmed administriivis

    Kui inimene, kes juhib serverit, ei oska isegi mitte sõna ''administratiiv'' kirjutada, siis siit midagi oodata küll ei ole. Lisaks on teema nii kirju et hommikuine uni kadus ära.


  4. Serveri nime: DungeonRealms

    IP:e3.lionhost.org:25568

    Slote: 48

    Koduleht:http://newdr.forumm.biz/

    Lisainfo:facebook.com/Dungeon_Realms

     

    Serveri nimi:NetWork

    IP:a1.lionhost.org:25619

    Slote:24

    Koduleht:http://network.forumm.biz/

    Lisainfo: Server on BETA STAADIUMIS AGA TULEM MÄNGUDE SERVER! FB tulekul

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.