Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Heat.

Liikmed
  • Postituste kogus

    26
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Postitused postitas Heat.


  1. Läbi kukkunud projekt teil poisid, käisite tuimalt teisi laitmas ja ülbitsemas, lame lihtsalt, ei soovi teile edu sest nvn siit ei saaks kunagi asja :)

     

    Tõsi on sinu jutu esimene pool. Teine pool iseloomustab sind ennast, käid teistele kõike nina alla hõõrumas, ise kõige feilim vend üldse oma projektidega.

     

    Ma imestan, et viitsisite kuni avamiseni arendada seda kui see nii halb GM teie arust oli. Suur pettumus igatahes. Lootsin enamat siit.

     

    Ma alustasin GMi kirjutamist siis, kui olin veel suhteliselt algaja. Oleksin tahtnud terve GMi pmst ümber kirjutada ning ilmselgelt mul polnud motivatsiooni, kui nägin juba nädal enne avamist ette ära, et siit ei tule midagi. Oleks lihtsalt pidanud kogu asja üldse hiljem avaldama, 5 kuud seisis see asi püsti ning ilmselt selletõttu kadus huvi juba palju ära.

     

    Aga võib L&A ära liigutada.


  2. Foorum on hetkel maas. Üritame probleemi võimalikult kiiresti lahenda. Tegemist on teenusepakkuja poolse probleemiga, loodame asja esmaspäevaks taas püsti saada.


  3. Nimi tundus päris põnev, kahjuks Atiimist jäi silma ainult 1 tuttavam nimi niiet selle koha pealt midagi öelda ei oska, aga jään ootama :)

    Nojah, kes teab, kes mitte. Kõik olnud eesti suurtemates serverites administratiivis.


  4. logo.png

     

    Tervist kõigile!

     

    Foorum

    harbiston.eu

     

    UCP

    Tulekul

     

     

     

     

    Harbiston Gaming Administratiiv

     

     

    Omanikud & Scripterid

     

    Heat

    Beats

     

     

    admin.pngsAdministraatorid

     

    admin.pngDog

    admin.pngHarli

     

    admin.png vModeraatorid

     

    admin.pngTabby

    admin.pngTheSimpson

    admin.pngMatuu |

    admin.pngExemplary.

     

    mode.pngModeraatorid

     

    mode.pngBazz.

    mode.pngScan

    mode.pngeku.

     

    admin.pngArendajad

     

    admin.pngBadog - UCP

     

     

    SISSEJUHATUS

    Harbiston Gaming on uus kommuun eesti SA-MP maastikul. Arendusperiood on kestnud hetkel ca 8 nädalat. Võtsime endale kohe eesmärgiks, et me ei hakka lahmima, vaid teeme kõik korralikult valmis, kulugu aega, palju tahes. Oleme jõudnud tohutult palju ära teha, kuid natukene on veel siiski jäänud. GM on arendatud nullist. Serveri avamine on plaanitud hetkel jõuluvaheajale, kuid mingit kindlat kuupäeva ei taha me lubada, sest eelnevate kogemuste põhjal, ei pea tihti lubatud kuupäev paika. Teavitame teid kindlasti, kui avamise kuupäev on 100% kindel. Paljugi sõltub, millal UCP valmis saab. Serveri asukohaks on Los Santos. Otsustasime koos meie sAdministraatoriga just selle valiku kasuks, sest aeg on näidanud, et LS on just see õige, kuna sealne mängukeskkond sobib igale rollile. Natukene tasuks ka rääkida administratiivist, mille suurusega me veel hetkel hiilata ei saa. Eraldi kedagi tutvustama ei hakka, kuna kõik praegused näod peaksid olema tuttavad eelnevalt SA-MP maastikult. Küll aga järgmine võimalus, on sinu võimalus. Avatud on abistaja ning moderaatori kohale kandideerimine. Täpsem info siin. Samuti hoidke silm peal arenduse alamfoorumil ning postitage ideid, mida soovite serveris näha. Head ideed lähevad kindlalt teostamisele! Seniks aga hoidke kõva ning olge foorumis aktiivsed.

     

    Lugupidamisega, Harbiston Gaming administratiiv

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.