Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Smile.

Liikmed
  • Postituste kogus

    57
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    130 [ Anneta ]

Postitused postitas Smile.


  1. Järelikult väljavaated tuleviku osas puuduvad ning leiab, et kutsekool on hea lihtne viis keskhariduse omastamiseks. Kahjuks on aga nii, et kui valid endale vale eriala ning seal hakkama ei saa / motivatsioon otsa saab, siis oled ka suhteliselt kiiresti välja langemas. Enda kursusel alustas 20 inimest ning kolme aasta pärast oli lõpetajaid vaid 8.

    Huvi pärast küsin, et mis eriala õppisid?


  2. Millest sõltub XP panga plugina hind? Ja kas seda pluginat saab kuskil testida ka?

    Miks ma peaksin selle plugina üldse teie käest ostma, kui Bukkitdevis on tasuta XP panga pluginaid üleval?


  3. Me ei nimeta end parimaks, aga meil on tõeliselt palju kogemusi meeskonnas. Omanik, endine gh.ee SA-MP/MTA teenusepakkuja, Tal on olnud oma servereid nii SAMP( SG RP, BLS ), MTA kui ka CS 1.6 valdkonnas. Minul endal on kogemusi CS 1.6 ( SkyNet Serverid ) alal ning olen hetkel gamehost.ee cs 1.6 serverite support. Nagu te ka näha võite on meie teenuste hinnad teistest Eesti Hostidest odavamad. Me pürgime enamasti Euroopa turule.

    Meeskond on ainuke teie pluss siis?


  4. UG ei ole "host", UG praegune kast kuulub OVH'le. Seega serverit hoiab sellisel juhul üleval siiski OVH. Omaette küsimus on see, et mida tavamängija selles serveris selle informatsiooniga peale peaks hakkama? Seni kuni server on stabiilne, ei ole mängijatel sellist informatsiooni ka vaja imo.

    ei ole ju ovh? mc.definationcraft.com näitab isp-ks cloudflare'i


  5. Gamehostis on samad pluginad ja seal töötab. Ei usu juba sellepärast, et logis leidub selline rida:

    /home/ogp/.steam/sdk32/steamclient.so: cannot open shared object file: No such file or directory

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.