Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

AceBass

Liikmed
  • Postituste kogus

    751
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    93%
  • VP$

    730 [ Anneta ]

Postitused postitas AceBass


  1. käisin ACd vaatamas. Igati hea film aga kõige paremini jäi leap of faith'i tõlge...milleks oli "usuhüpe" wtfff

    Pole ise küll jõudnud veel filmi vaadata kahjuks, kuid vinge fakt just selle leap of faith juures on see, et nad ei olnud nõus 100% CGI tegema seda ning kaskadöör pidi päris kõrge hüppe tegema selle jaoks.


  2. Naljakas kui inimene on lollakas...

    Inimene alles rääkis mulle, et leidis endale reaalis töö ja ma küsisin nüüd. Kus kohas sa seda heiti näed siin? Midagi tõesti asjast ei tea siis ei ole mõtet pigem sul siin heiti visata ja sa mine tee jah oma orjatööd edasi illegaalselt e-piipe müümas. Nagu üldse ei huvita

    Imelik, et mingit pubekad on jälle vahvlisse ära eksinud :O


  3. Nõustun, mõnisada inimest ei ole veel probleem. Probleemid tekivad siis kui tekivad getod, nagu Brüsselis.

     

    Asja tuleks vaadata veidi suuremalt. Üks teadlane tegi kunagi katse. Pani konna potitäie vee sisse ja hakkas üliaeglaselt vee temperatuuri tõstma. Konn ei pannud temperatuuri kasvu tähele ja kees lõpuks elavalt ära.

     

    Paralleeli võib tuua ka selles olukorras. Tuuakse mõnisada pagulast. Kõik ütlevad, et oi pole hullu midagi. Siis tuuakse tuhat. Jälle ei midagi hullu. Siis veel tuhat. Siis kolm tuhat. Siis kümme. Ja siis tekib geto. Ja siis käib esimene pauk. Aga siis on juba hilja midagi muuta. Riigist kõiki välja saata ei tohi, see on inimõiguste vastane, etniline puhastamine vms. Ja ongi Brüssel nr. 2.

     

    Kuidas vältida getostumist? Lasta sisse ainult neid, kellel on oskused ja tahe panustada Eesti majandusse. Neid, kes saaksid siin iseseisvalt hakkama.

    Seoses getodega mainiks ka ära, et tagakiusamine aitab vaid kaasa nende tekkele.


  4. Parem olla roosas mullis kui hirmus higistada. Kõik on nii vastu, aga ise sittagi teinud ei ole. Minge näiteks astuge kaitseväkke, käige missioonil ja siis kõvatage, et ei taha, et siia pagulased tuleks, et te olete selle nimel miskit teinud ka.


  5. Küsimus on lihtne. Kas tahate, et 10-15a pärast teid või teie lapsi keset Tallinna maha lastakse, või õhku lastakse? Paraku on näha, et just riikides, kus on suured moslemikogukonnad, käivad need paugud. Ja see probleem ei lahene niipea, sest moslemite seas on kümneid või sadu miljoneid harimatuid juhme, keda saab radikaliseerida.

     

    Solidaarsus on tore, aga punane joon läheb sealt, kus sa hakkad oma inimesi ohtu seadma.

    Samamoodi on heid harimatuid juhme ka näiteks kristlaste seas, kuid neid ei karda ju keegi.


  6. EEks igaüks tõlgendab antud postitust isemoodi, küll aga sinu tõlgendus ilmselt on eriti äärmuslik. Tahad tolerant olla siis tolereeri ka erinevaid arvamusi. Ma ei ütlegi, et kõik pagulased väärakad ja kriminaalid on. Olen kokku puutunud vägagi paljude meeldivate pagulastega kes oskab hinnata riigi kultuuri ning seadusi ning üleüldse mõistuselt vägagi sümpaatsed. Paraku mustem pool kaalub need inimesed oluliselt üle. Kas on mõtet riiki tuua 90% probleeme ning 10% häid inimesi selle asemel, et vältida neid? Saksamaal mine kasvõi Müncheni rongijaama, sealt edasi juba kõrvaltänavasse(Öösel) ning vaata mis saab.

    "In June 2014, ISIL had at least 4,000 fighters in Iraq, and the CIA estimated in September 2014 that it had 20,000–31,500 fighters in Iraq and Syria. The Syrian Observatory for Human Rights estimates that the force numbers around 80,000–100,000 total (up to 50,000 in Syria and 30,000 in Iraq)."

     

    " Võrreldes 2012. aastaga on põgenike arv kasvanud 6 miljoni inimese võrra."

     

    See, et meedia kajastab ainult "väärakaid ja kriminaale" ei tähenda, et nad kõik seda ka on. See osa on ikka reaalsuses üpriski väike.


  7. Vägi läbi ja saab uuesti hakata normaalselt ruuni toksima. Eelmine kasutaja sai müüdud user Olku-le. Nüüd siis uuesti ja natukene juba siit sealt toksinud ja nokitsenud.

     

    Stats:

    331a2f9f1df241b0b34cde2efa0cfd75.png

     

    Goale igasuguseid ja arenguruumi, ultimate goal muidugi total 2277 ja kõik questid done, kuid eks sinnani läheb veel aega. Lähimad oleks ehk flat 70 ja miski osa Wildy elite diary req-e ära teha.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.