Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

a75643

Liikmed
  • Postituste kogus

    102
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    304 [ Anneta ]

Postitused postitas a75643


  1. Müüa väga haruldane 10hp 1def ironman, üle 1700 total leveliga, 60 attack ka niiet wilderness pk ready (ironman ei saa xp ega leveleid kui ründab teisi mängijad wildys) seega perfect wildernessi altaris treenivate pray purede tapja ja low level black chinchompa killer ja igast muid loovaid variante veel wildys kui natuke mõelda (saanud ligilähedale sajale millile loote kokku).

    gGmqDH2.jpg

    Väga palju erinevaid ja vähe kasutatud viise kuidas selle kasutajaga raha teenida wildys low leveleid tappes , natuke treenida veel ja saab ka 1750+ worlde kasutada.

    Esimene ja ainuke omanik kasutajal.

    Queste ka omajagu tehtud (alla 10hp xp tehtud questidega).

    Lisainfo ja hinnapakkumised kirjutada pigem facebooki: https://www.facebook.com/robertedward.viidas


  2. Tere, ostan OSRS kasutajanime RSGP eest.

    Nimi peaks olema 2-3 täheline või ingliskeelse tähendusega (sel juhul sobib ka pikem).

    Saatke kõik pakkumised palun privaatsõnumitesse, lisage soovitud hind ka RSGPs.


  3. Tugev soovitus oleks nii väikse investeeringu puhul panna raha vähem maksvatesse coinidesse(kuni dollar, soovitavalt ala 10-50 senti). Enne loe projekti läbi ja lõhki, vaata kindlasti total supply'd ning tee selle järgi vastav arvutuskäik võrreldes teiste coinide hindu ning supply. Kui leiad potentsiaalse coini aga selle supply on 200B või isegi rohkem/vähem, siis on üsna ebatõenäoline, et see dollari pealt kuhugi 50 dollari kanti või rohkem tõuseb. - Aga see ei ole ka välistatud.

     

    Kui sa küsid millal, siis jälgi graafikuid pisut. Kui tunned, et market on madal punktis, siis ilmselt oleks õige aeg osta. Kui market veel langeb, siis pole sellest midagi, in long run oled ikka võitnud. Või siis osta 20-50% eest ning oota pisut, kui market langeb, osta juurde. Kui ei lange, siis kas oota järgmist dropi või osta juurde kasvõi tõusu ajal.

     

    Esimene pool jutust, osta vähe maksavaid coine, on ikka väga imelik soovitus, ma küll ei näe mingit loogikat selle taga. Kui sul on coine ostetud 100€ eest, siis vahet pole kas coin maksab 10 senti või 100 dollarit, kui langeb 50% siis mõlemal juhul on sul ikka 50€ väärtuses coine alles. Madala hinnaga coinid nagu Tron näiteks ongi pigem noob-trapid (pole töötavat toodet, müüvad põhimõttelist announcmente ja hype´i). Ülejäänud jutt täitsa asjalik.

     

    Tervist kõigile,

     

    Pikemat aega krüptoraha teemat lugedes vahvlis tuli ka huvi selle vastu ning mõtlesin alustuseks 100 € mängu panna. Ise suurt ei taju midagi kui nii palju, et asi algab vist Coinbase-st või Gdax-est ning siis sealt edasi kannad coinid Binance.com.

     

    1. Osta coinbase-st või localbitcoins.com-ist (soovitatavalt) Ethereumit või Litecoini. Võid ka bitcoini osta kui soovid, kuid suurema fee ja pikem transfer time.

    2. Deposit´i coinid Binance kontole (õigele wallet aadressile ikka, igal coinil oma aadress)

    3. Kui tahad näiteks NANO coini (https://coinmarketcap.com/currencies/nano/#markets) osta, ja coinbase´st ostsid alguses Ethereumit , siis otsi üles Binancest ETH/NANO paar ja seal saadki oma ETH´i tradeda NANO vastu.

    4. See järel googelda Nano webwalletit, kontrolli üle et ikka õigel lehel oled, mitte fake-nano walleti lehel vms ja kanna Binance´st oma Nano enda Nano walletisse. (oma enda wallet on palju turvalisem, kui exchangeis hoida)

     

    Samuti sain aru ka kauplemis viisidest, et day-trading ja siis pikaajalised investeeringud (kumba eelistada?).

     

    Kui sa küsid kumba neist eelistada, siis see juba näitab et day-tradeimisest peaksid kauge kaarega eemale hoidma, muidu läheb su 100€ ikka väga lebolt tuulde.

     

    millistele investeerida Binance.com veebisidel? Mida tuleks panna tähele coinide ostmisel ja millal oleks õige aeg osta coine?

    Kindlasti jäi mul midagi küsimata ning oleks hea, kui peale küsimuste vastuste jagaksite veel mingeid olulisi teadmisi ja oskusi krüptovaluuta alal .

     

     

    Seda investeerimis osa pead ise otsima, uuri coinide kohta, vaata millel on päriselus mingi otstarve ka, mis vajab blockchaini jne. Vaata coini total supply´d, circulating supply´d, palju coine developeridel on (kui developeride käes 30-50% coine, siis väga lootust ei annaks sellele coinile.) Kuskil varem siin teemas olen ka sellele küsimusele vastanud, kuidas coine valida, loe terve see teema läbi, peaks saama veits targemaks küll :D

     

    https://coinmarketcap.com/currencies/nano/#charts

    Minu soovitus oleks nano, kui tahad binance´st mingit coini. Hetkel mu lemmik coin.


  4. hea küsimus.

     

    teooria on selline, et inimesed müüvad enne suuremat pidustust osa või kõik oma krüptorahast maha.

    kui väga paljud inimesed müüvad, siis ka hinnad langevad.

    ning hiljem kui nad räägivad, et kui palju nad teenisin krüptoga, siis hakatakse veel rohkem ja rohkem ostma ning lõpuks peaks hind tõusma.

     

    Täpselt minu mõte.

    Hiinlaste uus aasta väidetavalt maailma suurim massimigratsioon.

    Lisaks veel nendele, kellel oli pidustusteks raha vaja ning müüsid oma krüpto maha, on veel need tradejad kes puhkuse ajaks vahetasid ka oma krüptoraha FIAT´i vastu välja, sest krüpto turg nii volatiilne ja seda peab koguaeg jälgima. Küll rahad tagasi sisse lükkavad kui puhkus läbi ja uuesti peab teenima hakkama.


  5. Ma olen ise kasutanud viimasel ajal www.piixpay.com feed on üsna väiksed ja kui on tööpäev ja töötundide sees siis tuleb mul swedi ilusti ära 2 tundi peale transactioni tegemist. Ülekanne tuleb LHV pangast niiet kui LHV konto on siis peaks veel paremini saama.

     

    proovisin 50€ välja võtta sealt täna, läks üpris hästi, hommikul 10.30 tegin depositi litecoiniga ja 16.30 aeg oli raha swedbank arvel.


  6. Kas keegi seletaks lahti natukene mis moodi see süsteem toimib.

    Praegu mis ma olen uurinud / teada saanud (võibolla bullshit)

    Lähed mingile coin lehele, teed endale seal konto, siis ostad sealt krediitkaarti/swedbank ülekandega coinse.

    Oletame et nädalaga on kasumi 5x ja tahan neid uuesti maha müüa siis teen seal coini lehel taotluse et tahan kõik maha müüa ja siis 2-3 tööpäeva jooksul kantakse raha minu swedpanka / paypali kontole?

     

    Kas siiani on kõik õige või mis moodi teie enda kasumeid sätite?

     

    sa räägid coinidest üldiselt või ICO´dest?

    Coinidega võtame näiteks kui sa tahad ostad Stellarit (https://coinmarketcap.com/currencies/stellar/#markets)

    1. ostad bitcoine endale krediitkaardiga/swedbank ülekandega coinbase.com´ist, kraken.com´ist või localbitcoins.com´ist jne.

    2. kannad bitcoinid edasi bittrex/binance jne. exchangei

    3. bittrex exchangeis trade´id bitcoinid stellari vastu

    4. kui tahad kasumi välja võtta, siis trade´id stellari bitcoini vastu ja kannad bitcoinid tagasi coinbase´i või localbitcoins´i jne.

    5. coinbases/localbitcoinsis müüd maha bitcoinid kas coinbasele või localbitcoinsis teistele inimestele ning saad seejärel oma raha arvele.

    ps. kasumi pealt peab tulumaksu ka maksma, kui arvele välja võtad lõpuks, niiet mõtle enne läbi kui sisse-välja liigutad.

     

    eks neid lehti ja variante ole veel kuidas müüa, võid näiteks siinsamas vahvlis kellegile või krüptoraha FB grupis kellegile müüa ka muid coine nagu ETH või Stellarit kasvõi otse müüa, aga enamasti ostetakse/müüakse bitcoini.

     

    Iga bitcoini ülekanne ühest keskonnast teise maksab ~10€ kanti, niiet enne kui liigutad bitcoine mõtle hoolikalt läbi kui palju ja kuhu vaja on.


  7. Know the feels.. Ostsin Litecoini 120 dollari pealt, 95 coini. See oli esimese tõusu ajal, mil 95 dollari pealt 170ni GDAX'is tõusis. Müüsin 150 dollari pealt maha. Ja mis juhtus järgmistel päevadel? Täpselt see millest ta räägib ja kurat kui sitasti ma ennast tundsin, et nii vara maha müüsin.

     

    tahtsin osta detsemberi alguses kui hind oli ~80$, hui sain kuskil kasutajat verifida kuna kõik süsteemid olid umbes, seega jäi ostmata, ning siis natuke hiljem oli hind 320$...

    Kuid õnneks RaiBlocksile sain jaole õigel ajal kui hind oli ~2.5$ alguses, hetkel 13$ tänu exchangei probleemidele, mille tõttu vajus hype ära, kuid ATH oli 37$ ning kuu pärast loodaks 40-50$ vähemalt :D

    väga palju uut contentit tulemas ja update. Rebranding kuulujutud käivad ringi (mis arvatavasti tõsi, dev team pole väidet ümber lükanud), Android wallet, IOS wallet, uus desktop & web wallet, uus website, rai.exchange tulemas (tulevikus ka FIAT > RaiBlocks), ühte RaiBlocksile pühendunud work-in-progress exchangei arendatakse veel FIAT gateway´ga, roadmap update tulemas lähiajal ja kui rebranding toimub siis alustatakse ka marketingiga lõpuks.


  8. Millistest veel eemale peaks hoidma? :D

     

    bitcoin cash, Dash, Experience Points, PACCoin, SALT (sellest asemel osta ETHLend-i.), VeChain (kõvasti reklaamitud ja tõusnud hiljuti, langus varsti tulemas vast, siis saab odavamalt, muidu pole miskit häda coinil, hea pikaajaline investeering.)

    Enne kui mingit coini ostad, tee väike research, mõtle kas maailmal on seda projekti tarvis ning uuri konkurentide kohta ning kui sa tõesti usud, et sellest saab asja siis arvatavasti saabki long-term.


  9. Sellisel juhul ei ole sa selle teemaga paraku väga kursis. USA dollar kukub varsti võlgade ja inflatsiooni tõttu kokku, mis sa arvad, mis asemele tuleb? Teiseks blockchain tehnoloogia on priceless.

    +1

    See on alles krüpto algfaas ka alles in my opinion, järjest lihtsamaks tehakse tavakasutajale krüpto kasutuselevõtt. Julgeks pakkuda küll, et 80-90% krüpto projektidest on ära unustatud mõne aasta pärast (shitcoinid: Verge - puhas pump&dump, sarnaseid coine palju mis teevad sama asja, aga paremini, TRON - Marketing 10/10, produkt 0/10 hetkel, puhas whitepaperi ja hype´i müük imo.), scamcoinid: (Bitconnect, DavorCoin, DAGcoin), naeruväärsed projektid: Dentacoin - blockchain hambaarstidele... Kui researchi teha veits siis Dentacoini "kasutavad" firmad on kõik eelmine aasta tehtud umbes samal ajal ja asuvad Balkanimaades)

     

    Järjest rohkem on igasugu keeldusid/piiranguid/ohtusid FIAT rahale ja selle kasutamisele peale tulnud (venemaa sanktsioonid, anti-terrorismi rahastamise seadused ja kontroll jne. näiteks) ning arvatavasti tuleb tulevikus ka, see kõik peaks krüptole, kui paremale alternatiivile ainult jõudu juurde andma.


  10. See on ülikehv, et ostad endale Binances täiskohalise arvu krüptoraha, näiteks 99 coini, aga kontole saad 98.90100000. (Siis kui BNB 50% allahindlust ei kasuta). Muidu võimalik teenustasud pooleks lõigata, kui BNB'd kasutada.

    Hiljem aga seda 0.901 coini ei anna ju kuidagi maha kaubelda millegi vastu? Mõtlen just coinide puhul, mille oma väärtus on sinna paari sendi juurde.

     

    Lõppkokkuvõttes läheb niimoodi ju väga palju raha kaotsi ...

     

    Või teen ma midagi valesti?

     

    __________

     

    @a75643. Sinu jutu jätkuks, siis Walton teeb praegu päris head tõusu tõesti. 24H'ga 24,10% tõusu.

    Kahju, et Binances enamus sinu poolt mainitud coinidega ei kaubelda. Muidu prooviks järgi.

     

    Läheb jah natuke kaotsi, väga palju pole ju kui jutt on paari sendistest coinidest, aga muud vist üle ei jää kui täpselt välja arvutada palju fee´sid maha läheb ning siis osta/müüa nii palju coine või sellise hinnaga täpselt et 0´ga lõppeks.

     

    Soovitan kucoini ka kasutaja teha ikka, saad lisaks paljusid coine osta, ETH saatmistasu ju ainult 1€ kanti, pole hullu midagi.

    Paljude väiksemate coinidega ongi see boonus, et keegi ei viitsi väiksesse exchangei kontot teha ning sinna coine liigutama hakata, kui lõpuks lisatakse suurtematele exchangeidele, siis selle coini hind hakkab tõusma kiirelt. (Praegu ongi selline lugu Safe Exchange Coini ja Tradesatoshi Exchangeiga, paljud ei viitsi/julge sellisesse väiksesse ja tundmatusse exchangei coine kanda. Kuid nüüd kui Next.Exchange välja tuleb jaanuari lõpus/veebruari alguses siis loodetavasti paljud inimesed, kellel on huvi Safexi coini vastu olnud viitsivad/julgevad ostavad seda, siis hind tõuseb ja see coin jääb järgmistele suurtematele exchangeidele silma ja lisavad jne jne.)

     

     

    Mis muidu stellarist arvad?

     

    Pole palju kuulnud, tundub hea investeering küll praeguste teadmiste järgi. Tuleviku on, kui käima saab, aga pigem ka vist long term holdi moodi, kuna suur ja ambitsioonikas plaan. Mõeldud SWIFT pankade süsteemi asenduseks pmts ja ülemailmseks raha kandmiseks ning töötab nende enda arendatud protokolli peal.

    Stellari jagamine veits imelik imo aga pole süvenenud teemasse, hetkel jube väike circulating supply ka.

    Stellar.org is distributing the coins in the following way:

     

    • 50B XLM: to be given in small increments to as many people as possible.
    • 25B XLM: to be given to other businesses and non-profits to reach people that stellar.org wouldn't otherwise be able to reach through the Direct Signup program.
    • 20B XLM: to be given to bitcoin and XRP holders (announcement about the details of this coming soon)
    • 5B XLM: retained by Stellar.org for operations.


  11. Ise oman kõige rohkem TRONi, samuti ka IOTAt.

     

    Järgmisena plaanin soetada seda: https://coinmarketcap.com/currencies/ins-ecosystem/

     

    Hetkel tundub hind ostmiseks üpris kõrgel olevat, loodan, et kukub lähiajal natuke allapoole, kuid tuleviku vaated on head.

     

    Huvi pärast küsin, miks sa TRON´i valisid?

    IMO. ei tundu just kõige parem valik. Ainult tänu hype´le ja noobtrapile (alla dollari coin) ongi TRON mu arvates esirindel püsinud, kui crypto hype nüüd maha rahuneb siis TRON on esimesi kaduma top´ist. Väga ambitsioonikas projekt, mille arenguga pole kuhugi jõutud. Justin Sun järjest tõmbab oma miljardeid välja TRON coine müües ning järjest ilmub negatiivseid artikleid TRONi kohta.

    http://www.trustnodes.com/2018/01/05/tron-14-billion-whitepaper-no-product

     

    IOTA on suht solid valik, soovitan uurida RaiBlocksi kohta ka sel juhul, minu põhiinvesteering ja lemmik coin ka hetkel. Suur konkurent IOTAle sel aastal. IMO. top 5 materjal 2018 aastal ning nr1 coin mida exchangide vahel liigutada, kui rohkem exchange lisavad selle, sest 0 fee ja transaction võtab aega 10-15sekundit, varsti binance listing ka tulemas.

     

    Praegu tundub kõik mõnusalt languses olevat, aeg krüptosse investeerida?

     

    Cindicatorist (CND) hoiaksin hetkel eemale, hind on 3x-4x läinud nädala aja jooksul, correction tulemas nkn lähiajal, saad vastu näppe sellega lühiajaliselt kui praegu ostad :D

    mõned coinid millel potentsiaali on imo. :

    short/med term - RaiBlocks , Binance coin, Walton (hype-train sõidab tippkiirusel hetkel, õigel ajal tuleb välja võtta), Basic Attention Token

    long term hold - RaiBlocks, Safex Exchange Coin, ETHLend, QLink, Request Network, OmiseGO, Monero, EOS, ICON

    Long term moonshots (high risk, high reward): Safex Exchange Coin, Qlink, ETHLend

    Safex on mu lemmik moonshottide seast ja 2. coin mida oman. Üritab saada suureks anonymous marketplaceiks ning maksab iga-aastaselt ka dividende coini holderitele. Hetkel saadaval ainult tradesatoshi.com exchangeis, väga väike ja tundmatu altcoinide exchange, kui lõpuks saab suuremale exchangeile, siis tuleb moonshot ära :D


  12. Coinbases suht uskumatud teenustasud on. Alguses kui tahad sissemakset teha, siis läheb juba 50€ puhul 5€ teenustasudeks ehk 45€ eest saad coine. Ja kui tahad teise platvormi (walletisse) saata, siis maksad BTC saatmise eest 10€, wtf? :D

     

    Kui tahan walletisse saata siis:

    "Network Fee 0.00104024 BTC(€10.03)"

     

    Aga kui "Email address", kas siis tasuta? Kuidas ma enda emaili veel sellega ära seon? :O

     

    ________________________

     

    Convertisin kõik LTC'ks ümber ja teenustasu oli ainult 0.04€ .. ETH oli pisut alla 1 euro teenustasu.

     

    see bitcoini tasu 10€ saatmisel on mineritele, mitte coinbase´ile ja see on alati vajalik bitcoinide liigutamiseks teise platvormi.

     

    LTC ja ETH teenustasu ongi väiksem, kuna neil pole nii suurt pinget peal ja teistsugune tehnoloogia jne.

     

    Kui head investeeringut otsid, siis minu üks lemmikuid coine hetkel on RaiBlocks (XRB). RaiBlocksi põhimõte on olla cryptocurrency ja maksevahend. Väga suureks eeliseks teiste taoliste coinide seas on RaiBlocksi saatmis fee 0 ja ülekanne toimub 10-15 sekundi jooksul enamasti. Miinuseks aga et see on uus tehnoloogia ning seetõttu on exchangeidega vahest probleeme, kuid kui plaanid holdida pikemat aega siis see ei tohiks segada.

    1-2 nädalat tagasi oli hind 30-37$ kuid praegu 16-20$ vahel kõigub, kuna exchangeidel on olnud probleeme suure XRB volume´ga seoses withdrawimisega, kuid täna tehti RaiBlocksi suurimal exchangeil KuCoinis withdrawalid korda, nüüd läheb ainult ülesmäge loodetavasti :D

    Hetkel on RaiBlocks saadaval Kucoinis, Bitgrailis, Mercatoxis, CoinFalconis ja RightBTC exchangeides, ma soovitaks Kucoini, kõige suurem exchange neist ning hetkel ainuke kus withdrawalid töötavad probleemideta. Mercatoxis hoia kindlasti eemale hetkel, neil hunnik jamasid withdrawalite ja support ticketitega.

    Varsti on ootamas ka Binance exchange´i listing, sest raiblocks võitis community vote´i seal 12k häälega, iga hääl maksis ~1$. Teisel kohal oli 6k hääli ainult.


  13. USDT siis vähemalt? miks nad lihtsalt ei võiks teha EURO to cryptocoin conversionit, oleks poole lihtsam raha sisse panna. :D

    nii nagu coinbase.com, aga krüptorahasid võiks kordades rohkem olla.

     

    USDT'd ametlikust august ka osta ei saa, registreerimine kinni ...

     

    praegu tundub, et KRAKENis on ka päris palju neid krüptosid olemas, ainuke miinus, et seal peab käsitsi ülekandega raha üle kandma.

    https://www.aripaev.ee/uudised/2018/01/18/tuntud-kruptomaakleril-probleemid-valjamaksetega

    Coinbase´st ostad btc/eth/ltc/bcc, selle kannad edasi binance walletisse ning siis selle btc/eth/ltc/bcc trade´id oma soovitud coini vastu.

    Enamasti toimub tradeimine BTC vastu või ETH vastu.

    Võid ka localbitcoins.com osta bitcoine käest-kätte või swedbanki ülekandega näiteks kui Krakenit või Coinbase ei taha kasutada. Soovitaks kasutajat "Nemest" sel juhul. Teed swedbank ülekande, 5minutiga on raha tal üle ning bitcoinid su käes juba.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.