Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

lkls

Liikmed
  • Postituste kogus

    40
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Postitused postitas lkls


  1. Sai kõhutäie naerda ka täna. Üks tegelane esitles ennast kui destenyt pakkudes kõik raha ära osta, palusin tal pm-i saata ja tulemus:

     

    facepalm.jpg

     

    Skype kasutaja on tal marko.mehine, ei soovita selle tegelasega tehinguid teha.

     

    Bumpin ka, 100B+ stock.


  2. Tänud Kristjan sulle nende linkide eest. Huvi on nimelt SCP-sse minna sõduriks, nagu välja sealt lugesin siis saab ka põhiharidusega, KUID ajateenistus peab olema siiski läbitud. :/ Olen kuulnud jutte, et kui oled kaitseliidus väga aktiivne ja oled läbinud SBK on võimalik minna ilma ajateenistust läbimatta üleajateenijaks. On see nüüd tõsi või väär, oskab keegi kinnitada?

     

    Kaitseliidu sbk on samasugune nali nagu gümnaasiumi riigikaitse tunnid. Ehk siis tegevväelaseks ei saa sa mitte mingi valemiga, kui ajateenistust pole läbitud.


  3. Trenni võib ikka teha ja kogu aeg :D Aga pmst, kui mingi kuu aega enne hakata veits tegema ja sõjaväes ka iseseisvalt pidevalt harjutusi teha, siis areneb seal koha peal ka päris hästi. Kuigi eelnev ettevalmistus on kindlasti positiivne esimeseks rännakuks. Ise kukkusin purjus peaga enne sõjaväge jalaga odaaia sisse, siis olin suht hädine seal mõnda aega. Aga kui on juba praegu motti, siis sõjaväes soovitan ka kindlasti vahepausidel pumpasid jms teha, kui nv jääd sisse, siis on kindlasti mõistlik ka jooksmas käia. Annab päris palju vastupidavust juurde.

     

    Ise olin Tapal pioneerina teenimas, saime asju korralikult lõhkuda jms. Kui vähegi viitsid tegutseda, siis pioneer/kupp oleks päris hea valik. Kui tahad kohe alguses koju saada, või vähe lebomalt asja võtta, siis ürita sebida ennast kra vestlusel õhutõrjesse/suurtükki, 'printsessid' said täiega vara koju juba ja suht laisk elu neil ka.

     

    Olin õhutõrjes rühmaülem, ime võmpa oma printsessidega. Pioneeris antakse sulle labidas kätte ja saad kätele valu anda, meie kasutame pead. Kaader on ka normaalne välismissiooni kogemusega ja ei nussi niisama nagu mujal, seepärast tundubki sulle 'laisk elu'.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.