Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Postiljon

Liikmed
  • Postituste kogus

    1 364
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    173 [ Anneta ]

Postitused postitas Postiljon


  1. Uuendusi siis niipalju, et kohe-kohe on algamas uus hooaeg ning ootan juba põnevusega. Eelmisel hooajal esines selline probleem, et iga 1000 kilomeetriga oli pool õlist kadunud. Vähekese uurimisega tulime arvamusele, et ilmselt on süüdi rõngad. Kolbikomplekt on juba tellitud ning kohale jõudnud, hetkel ootan ka tihendeid, siis saab vahetama asuda.

    Samuti sai ära tellitud ka taha uus rehv, seekord siis ka veidi laiem. Enne oli 130 nüüd 140. Oleks ka 150 ostnud, aga see poleks enam vahele läinud kahjuks.

     

    Kuna polnud kaua postitanud, siis eelmise hooaja tegemistest niipalju, et sai pandud uus aku, vahetatud nii piduri- kui ka mootoriõli. Sai ka tellitud uus suunatuleklaas ühele poolele, kuna oli katki läinud. Sai ka eemaldatud velgedelt selle valge kleepsu mis seal on, ei meeldinud endale enam nii väga, nüüd tundub velg suuremana kohe.


  2. Kas keegi teab seda filmi, kus mingid vennad pannakse sügavkülma vms ajakapslisse, aga unustatakse nad ära ning siis kogemata on nad nn sügavunes mingi sada aastat ning üles ärgates on maailm hoopisteisstsugune. Inimesed on lollid, iq tase üli madal, kasutavad energiajooke põldude kastmiseks jne. Oleks tore, kui keegi oskab öelda :D


  3. Mingi draiver valesti paigaldatud või on OS corrupted. Algul uuenda draiverid ära, kui ei toimi, tee format.

    Just vaatasin ning draiverid kõik uuendatud. Aga nii imelik, et esimesed kaks korda käivitus ilusti, kuid nüüd järsku selline jama. Igal mängul nii, uue mängu tõmbaksin oleks algul kõik korras, aga siis paari korraga tuleks see sama jama.


  4. Tervist!

    Oskab keegi öelda, mis arvutil viga on, et mul iga mänguga nii, et esimesel käivitusel on kõik korras, saan põhjas graafikuga mängida vabalt ilma mingisuguste probleemideta, kui hästi läheb siis teine kord saan ka, aga siis lampi enam ei saa korralikult üks hetk mängida, tavaliselt mingi kolmas või neljas kord mängima pannes. Niimoodi iga 3 sekundiliste vahedega tuleb selline hakkimine sisse ja siis korras täiesti. Vahet pole kas mul põhjas graafika või miinimumi peal täpselt samamoodi hüppab. Tegelikult peaks arvuti vabalt mängu põhjas graafikuga ära jooksutama. Oskab keegi öelda, mis teha või milles jama?

    Loodan, et saite probleemist aru.

     

    Üle kuumenenud ma ka ei usu, kuna tutikas läpakas on.


  5. Tervist, kavatsen oma läpakale osta ram'i juurde. Tegu peaks olema ddr3 ning 1600MHz. Küsimus siis selline, et hinnavaatluses mingi SO-DIMM sülearvutile, et kas siis selle all mõeldaksegi, et tegu on ramiga, mis sobib läpakatele?


  6. Kui soovid vahel ka mängida, siis kindlasti vali ikka videokaartiga laptop. Integreeritud (loe: HD graphics 5500) videokaariga ei saa sa pmslt ühtegi mängu mängida, vb vanemaid veab välja. Muidu soovitan vaadata 1a.ee's oma hinnaklassi juures parimaid laptope ning ka hinnavaatluses.

     

    Suured tänud sulle!

     

    Acer Aspire E5-573G. Midagi paremat ei leidugi. Vaata muidugi, et see oleks i5 prose ja 940M videoga. Neid on ka mitmeid värve, Hinnavaatluse leht abiks.

     

    Viskan pilgu peale!


  7. Tervist!

    Plaanin soetada omale kuni 500 eurot maksva sülearvuti. Hetkel olen need kaks välja valinud. Sooviksin targematelt peadelt teada saada, et kumba neist eelistada, kui ühel neist on kõvasti parem protsessor kui teisel jällegi kõvasti parem videokaart. Et kui ma tahaksin vahel ka mängida, kuid muidu on tööasjadeks, siis kumba eelistada? Muidugi kui midagi paremat kuskil leidub, siis võite kindlasti pakkuda.

     

    https://pood.elion.ee/productInfo/24/sulearvuti-lenovo-ideapad-g50-80/80E5019HMT#

     

    http://www.arvutitark.ee/est/tootekataloog/Arvutid-ja-Lisad-Sulearvutid10/ASUS-X555LB-XO053D-must-156anduot-HD-1366x768-LED-Anti-Glare-195250


  8. Tervist,

     

    Probleem seisneb siis selles, et vendikas ei tööta korralikult vaid jõnksutab niimoodi, et 2 sekundit töötab ja siis 5 sekundit jälle ei tööta ja koguaeg niimoodi ning lõpptulemus on selline, et arvuti lülitub ülekuumenemise tõttu välja. Tolmust tegime kõik korralikult puhtaks. Oskab keegi öelda, milles probleem ja kuidas lahendada?


  9. Õige, tulebki masinast viimast võtta! :D

     

    Ja kui sõidad 600-sega natuke aega, tundub ikka julmalt lahja, siis lähed üle 1k-sele. Natuke aega viimasega, siis tundub see liiga lahja, siis hakkad ise aretama võimsamaid vahendeid peale. Nii see läheb bike-dega ...Masendav, minu arvates - meeste elu.

     

    Eks see bikerite elu nii ole jap, aga vähemalt on lõbu laialt :)


  10. Tere kõigile!

     

    Kuna sai soetatud oma elu esimene mootorratas, siis otsustasin sellest ka siia väikese teema teha. Masin kuulub A1 kategooria alla, seega on 125 cc'ne ja 11 kw - neljataktiline mootor.

     

    2008 aasta masin, esimest korda arvele võetud 2009. a. Läbisõit võrreldes teiste müügis olevatega palju väiksem, vaid 14 000 km. Tipp on 135 piirajatega ning tänu oma klassis olevate motikate suhtes suurimale väändemomendile on minek päris korralik. Võin niipalju öelda, et välimuse ja suuruse järgi võib kõrvalt arvata, et tegu on vähemalt 600'se bikega, kuna ta on umbes sama suur nagu need võimsamadki.

     

    Esinevad mõned iluvead, kuid üldiselt on kõik tiptop. Aku vist on veidi vana ning vajab millalgi vahetamist, aga peale laadimist on praegu kõik veel korras. Tagarehv on kulunud, seega nendega saab veel ühe hooaja sõita ennem vahetust. Üheks probleemiks oli ka gaasirulliku liiga kerge käimine ning esiamordid tunduvad liiga pehmed, aga sellel mudelil need vist peavadki nii pehmed olema.

     

    Mõned pildid ka

     

    11063334_877202185655200_426210292_n.jpg

     

    11074769_877202228988529_927843255_n.jpg

     

    11015787_877202212321864_155273449_n.jpg


  11. Mul nt hantlitega lendamises käivad küünarnuki liigestes hullud raksud koguaeg, mis on päris valusad isegi, teen ennem soojendust ka neile, aga endiselt sama jama, oskab keegi midagi soovitada või öelda, milles võib põhjus olla?


  12. Hetkel seisab. Kohapeal töötab ilusti, kuid gaasi andes sureb välja. Ilmselt gaasisiiber umbes, aga ei saa kätte seda, siibri ots on ära keeratud.

    Vaikselt mõtlen ka, kas müüa maha, et saada raha supermoto sisse, mille kavatsen suvealguses soetada.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.