Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

[Z]eus^^

Liikmed
  • Postituste kogus

    154
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    1,240 [ Anneta ]

Postitused postitas [Z]eus^^


  1. Runed

     

    Tier 3

    Markid: 9x armor/armorpen/physical dmg/attack speed/crit chance/magic pen

    Sealid: 9x armor/attack speed/magic resist

    Gylphid: 9x armor/attack speed/magic resist/ap per lvl

    Gylphid: 6x 0.83% cdr ja 3x 0.09% cdr per lvl

     

    Champid puudu: Bard/Braum/Diana/Darius/Ekko/Galio/Maokai/Kogmaw/Malzahar/Quinn/Zac/Zyra

     

    Skinid: Justicar Aatrox,Midnight Ahri,Unchained Alistar,Emumu,Prom Quuen Annie, Panda Annie,Frostfire Annie,Re-Gifted Amumu,Franken Tibbers Annie,iBlitzcrank,Victorious Elise,Explorer Ezreal,Striker Ezreal,Tundra Fizz,Minuteman Gangplank, Dreadknight Garen,Frosted Ezreal,Oktoberfest Gragas,Hillbilly Gragas,Mafia Graves,Frostblade Irelia,Hextech Janna,The Mighty Jax,Full Metal Jayce,Aether Wing Kayle,Mecha KhaZix,Wicked Leblanc,Traditional Lee Sin, Striker Lucian,Commando Lux,Ionia Master Yi,Samurai Yi,Victorious Morgana,Galatic Nasus Pharaoh Nidalee,Lollipoppy,Blacksmith Poppy,Chrome Rammus,Full Metal Rammus,Molten Rammus,Battle bunny Riven,Emerald Taric,Happy Elf Teemo,Super Teemo,Championship Thresh,Riot Girl Tristana,Spirit Guard Udyr, Vindicator Vayne,Leprechaun Veigar,Officer Vi,Neon Strike Vi,Debonair Vi,Volcanic Wukong,General Wukong,Shockblade Zed,Dragon Fist Lee Sin + veel mõned.

     

    Ikoonid:

    8fe18309a73087064a817440db29c072.png

    1aef430e8478f3a4c4cab080d9ecf87f.png

    ff868f2f4987f4655076dbffd4437dc6.png

     

    Mingit alghinda hetkel ei pane, aga päris kommiraha eest ka ära ei anna. Kellel huvi see võtab ühendust PMi kaudu või vastab siin teemas.


  2. EMTs saad 1.99€ eest 1gb ja 3.99€ eest saad 3gb. Kuid selle jaoks pead mingi paketiga liitunud olema. Kiirus piiramatu. EMT 4G võrgu maksimaalne alla- ja üleslaadimiskiirus võimaldab kasutada internetti kiirusel vastavalt 4G seadmega kuni 300 Mbit/s alla ja 50 Mbit/s üles ning 3G seadmega kuni 21,6 Mbit/s alla ja 5,7 Mbit/s üles.


  3. [video=youtube;fBXlarA-CMY]http://www.youtube.com/watch?v=fBXlarA-CMY

     

     

    Wafence on 18-aastane räppar-laulja Tallinnast, kes on muusikaga tegelenud 16. eluaastast saadik ja nüüd, 2013. aasta 31. detsembril lasi ta iseseisvalt välja oma esimese EP albumi "Dreamin' Big". "Unistused ja tahe on mul suur," räägib poiss, kes on särav tulevikutäht.

    Wafence on Kenneth Suie. Eriliseks teeb teda see, et ta räpib inglise keeles, erinevalt enamus eesti gängsteritest. "Just see avab võimalused minna Euroopasse ja ülejäänud maailma," sõnab Kenneth.

     

    Allikad:

    http://publik.delfi.ee/news/muusika/kuula-laps-kes-unistab-suurelt-see-18aastane-eesti-rappar-laulab-nagu-valismaa-megastaar-ning-kogub-tuntust-ule-maailma.d?id=67585242

     

    http://www.elu24.ee/2654886/eesti-justin-bieber-noor-muusik-wafence-unistused-ja-tahe-on-mul-suur

     

    Kodulehed:

    http://wafence.com

    http://www.instagram.com/wafence

    https://twitter.com/KennethSuie

    http://www.facebook.com/Wafence

    http://www.youtube.com/user/Wafence

    Lõin teema ,et tutvustada teile uut Eesti räpparit.Mõned teist kindlasti on tema laule juba kuuland ,aga kõik kindlasti mitte.Mida arvate noorest räpparist?


  4. Task manageris mingit kahtlast programmi ei märka ,mis võtab meeletult palju CPU isegi kui millegiga ei tegele?On olemas taoliseid viiruseid ,mis hoiavadki CPU 100% peal ja tänu sellele hakkab arvuti ka üle kuumenema.Muidugi kõiki selliseid viiruseid task managerist ka ei näe ,kuid format aitab alati.Endal oli sama juhtum mõned kuud tagasi.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.