Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Apollo1

Liikmed
  • Postituste kogus

    83
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    130 [ Anneta ]

Postitused postitas Apollo1


  1. Kuidas koduste vahenditega siis biitsa arendada?

    Ning mida arendab pealthaardega lõuatõmbamine ja althaardega?

     

    Mõlemad arendavad selga, biitsa ja õla taguosa + stabiliseerivad lihased nagu kõhulihased jms, erinevus on lihtsalt selles, et althaardega töötab rohkem biitseps ning pealthaardega rohkem selg. Triitsepsit lõuatõmmetega arendada ei saa, sest lihas saab ainult kokku tõmbuda ning lahtitõmbumiseks vajab teist lihast ( samal ajal kui biits kokku tõmbub, tõmbab ta ka ühtlasi triitsa lahti ning vastupidi ).


  2. Tegelt see täiesti õige ikka, ma ise küll hakkasin vaatama, kui oli mängida veel 30 minutit. Ega nad sel hetkel ka midagi tarka seal ei teinud, kõik nagu iga mäng, söödud enda meestele kohale ei jõua ja enda väljaku poolelt välja palli ei saa, millest see penalti olukord tekkis siis? Nkn keegi pani pange oma sööduga ja vastased said värava alla lüüa..

     

    Viimasel poolel tunnil oli Eestil just kõige rohkem võimalusi. Enne 60. minutit oli meil ainult 2 olukorda, mis ka ära realiseeriti. Ning ega hollandlased lõpus midagi tarka ei suutnud välja mõelda, üle keskvälja nad väga ei kerkinud ning kaitsed olid sunnitud mitu korda palli, kas lihtsalt huupi ette või siis üle küljejoone lööma.


  3. kuidas typewriter pull-ups triitsepsit ei treeni, kui sa lased toru ühelt poolt teisele poole, siis siililegi selge, et triitseps töötab?!

     

     

    edit:

    triits jumala pinges, aga no üldsegi, kui triitsepsit treenida, siis igasugused dipsid nkn

     

     

    Torul ühelt poolt teisele liikudes töötavad selg ning biitseps. Triitseps töötab ainult siis, kui oled täiesti ühele poole liikunud ning üks käsi pöördub toru peale(pildil vasak käsi), sel hetkel on suurim koormus küll biitsepsil(pildil parema käe omal), kuid teise käe triitseps töötab isomeetriliselt minimaalselt(hoiab keha ainult tasakaalus).


  4. apollo1 word ja triitsepsit saab väga hästi teha typewrite pull-upidega
    Typewriter pullupse tehes triitsepsit ei treeni, see võib olla mingisugune stabiliseeriv lihas, kuid kahtlen selles. See treenib hoopis ülaselga, õlga, biitsepsit ja forearme.

  5. Alustasin tõmbamist kuskil veerandi pealt kuna päris alt tõmmates lööb õlga valu sisse. Selle pärast ütlesingi, et ülemine osa tuli paremini välja :D Alguses hüppasin lihtsalt kangile kinni ning võtsin haarde sisse ..


  6. Mida sa ise ajad? Althaardega teeb just biitsa. Triitsa väga lõuatõmmetega ei arenda imo..

     

    Pealthaardega treenib ka biitsepsit, rohkem oleneneb haarde laiusest, mida treenid. Nt mida kitsem haare, seda rohkem töötab biitseps ning mida laiem haare seda rohkem töötab ülaselg.


  7. Alttõmbega teed biitsa ja pealthaardega teed triitsa.

     

    Lõuatõmbeid tehes triitsepsit märkimisväärselt küll ei treeni. Pealthaardega tehes treenib kõige rohkem ikka lattissumus dorsit ehk siis ülaselga, deltalihase tagaosa ning trapetseid. Mida laiem haare, seda rohkem töötab selg ning mida kitsam haare seda rohkem biitseps.


  8. No nii , käisin täna kohalikus mängupargis treenimas , tegin algul 40 kätekat järjest , siis 30 kõhulihast, pärast seda venitasin , ja tegin hüppega ja aeglaselt alla lasted 20 lõuakat, ja tegin nii 7 korda järjest. Elu piinlik on teha neid üles hüppega teiste ees aga noh iga päev nii teeb varsti hakkab ilma hüppeta tulema.

     

     

    Miks sa neid hüppega-üles lõuatõmbeid nii palju järjest teed? Kui tahad jõuda ühe korraliku lõuatõmbeni peaksid ikka väiksema arvu kordustega tegema, nt teed seeriaid 5 kordusega, kus lased ennast alla nii aeglaselt kui võimalik. Üle 5 seeria pole ka minuarust mõtet teha.


  9. Foofy, kas sa vaatad Arsenali mänge sama suhtumisega? Arsenali poolt, aga ManU võidab, Arsenali poolt, aga Chelsea võidab. Mis mõtet on üldse kellegi poolt olla, kui sa kohe alguses ütled ära, et ta nagunii ei võida.

     

    Enne Arsenali mänge ManU ja Chelsea vastu ei saa küll öelda, kes võidab.


  10. Keegi oskab harjutusi soovitada biitsepile ? :D

     

    Pull/chin upid õlgade laiuse haardega, tuleb ka vaadata, et küünarnukid väga välja ei hakkaks liikuma ehk mida vertikaalsemalt käed ning keha liiguvad, seda parem.


  11. Ise tegelen ka. Igapäev päris ei tee, aga kuskil 5 korda nädalas ikka. Kaugele sellega ei ole jõudnud, aga muscle upid tulevad juba suhteliselt kergelt. Spetsiaalselt nende jaoks hetkel ei treeni. Paar päeva tagasi tegin neid 3 seeriat: esimene kord puhtalt 8, teine kord puhtalt 5 ning kolmas kord kuskil 5, aga viimasel tuli üks käsi enne. Hetkel proovin saavutada one arm pull upi ning front leveri. OAP jaoks teen põhiliselt decline one arme ning kord nädalas raskustega lõuatõmbeid. Front leveri jaoks ainult front lever raise. Kaugeks eesmärgiks on Bar Barianitega liituda :D Suvel hakkan võib-olla videosi ka tegema.


  12. Kõik oleneb sellest, mis eesmärkidel jõusaalis käiakse. Kui kavatsetakse hakata mingi 12 aastaselt ilgeks bodybuilderiks, siis see mõjutab kasvamist ikka tunduvalt.

    Ega põhjuseta pole paljud jõusaalid 16+.


  13. Noortel ei ole soovitatav jõusaalis käia, sest siis pole inimesel skelett veel täielikult välja arenenud. Ei tea, kas see raskustega treenimine küll otseselt kasvamist mõjutab, aga head mõju see küll ei avalda. Kes vastupidist väidab, on seemneid söönud ..

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.