Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Arts

Liikmed
  • Postituste kogus

    326
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    275 [ Anneta ]

Postitused postitas Arts


  1. Postitus sisaldab palju väiteid, mida tegelikult võiks ükshaaval ümber lükata. Ühiselt pole kuidagi kokkuleppele jõutud "standarditel, mis ühe või teise puhul paika peaks. Päris palju on firmasid, kes solgivad turgu ja toovad toote mis tegelikult selle "kasutusvõime" poolest paika ei pea. Seetõttu võikski jääda tegelikult vaidlema, mis ühe või teise puhul toimiks.

    Mänguriarvutite puhul on tehtud päris palju selliseid tagasisidesid ning ülevaateid. Meil eestis neid pole???

    Välismaa youtube kanalites on neid päris palju, ning võiks tõdeda tõsiasja, et mida kõvem sponsor, seda kõvem see asi on.

    Kuid kas tegelikult need tooted üle 5 aasta vastu peavad - näitab aeg.

    Postituse kohapealt veel niipalju, et seda oleks saanud teha lihtsamalt ning arusaadavamalt. Oli toodud rõhutust mis teeb selle lugemise lihtsamaks. Aga hea, et vaeva nägid. Kunagi ehk saab kuidagi "standardiseerida", mis teeks valikud lihtsamaks.


  2. Suht mõtetu server. Eriti ei soovita seda serverit. Juhtkond on täiesti käest läinud ja lubamatu. Mingi Abistaja paneb mulle mute selle pärast ,et üks vend ütles mulle minge peitust mängima lapsed. Siis ütlesin talle vastu ,et sina kaasa arvatus ja sain mute 10min. Sain hoiatuse kui ütlesin oma sõbrale mauno, kuna ta tatsas mu porgandite peal ja siis mingi vend Eliit kutsus kaevandama läksin sinna ja vend hakkas järsku taguma andsin talle ilge koosa ja siis sain jaili 3päeva, küsisin milles asi ,et kas idu oled ,et free bannid? ja siis ta pani mulle banni. EINO GG mõtetu server. Kui siiski on seal põnev mängida.

    Sinu närvihaigus

    http://i.imgur.com/7PnrLe5.png


  3. Riske? see oli vägagi riskivaba.

    Kuid ma arvan, et asi oli milleski muus.

    Ükski sinu väljatoodud argument ei nulli seda, kui sa ütlesid nõnda:

    [9:53:27] Silverster stallone: 1 eur liiga väike summa et teha kellegi teise ees makse

     

    Kõik taandub ikka sellele, et sa ei tahtnud väikest summat välja käia. Ma olen siin foorumis piisavalt kaua olnud ja piisavalt palju positiivseid tehinguid teinud, et lasta kellelgi väita vastupidist minu usaldusväärsusele. Mis riskist me siin räägime?


  4. Soovisin talt osta 1 dollari, pakkusin talle isegi ettekäimise võimalust, kuid ta keeldus. Põhjuseks oli "Liiga pisike summa."

     

    Postituse müügiteema ei vasta kirjeldusele: "...//müün 1€ 0,9€ eest. See tähendab, et sina kannad mulle swedbanki 0,9 eurot ja vastu saad terve euro paypalile.//"


  5. Täiesti bullshit mida mõelda, nagu ma enne ütlesin, on see vaid vandenõuteooria ning see ei ole tõsi ning ei kinnitu faktidele. Sogatakse, et joogivee sisse pannaks mingit floriidi ja taevast kallatakse meile alumiinumit pähe, kus on loogika? Pärnu vesi tuleb maa alt ja filtreeritakse liivafiltritega, tõesti arvatakse, et keegi suvaline onu kelle on illuminaatid ära rääkinud kallab sinna lihtsalt floriidi sisse? Endal tuleb õnneks ja kogu minu maakonnale vesi puurkaevust, nii et seda olematut ohtu ei saa olla. See mis sealt lennukitest välja tuleb, on lihtsalt õhk ja kütus. Üleval on õhk paksem ning sellest tuleb ka see valge asi sinna ülesse ning ka lennukite küte. Tallinnas pidi olema natuke teised lood selle veega, vesi tuleb Ülemiste järvest ja sinna kallatakse mingeid mikro puhasteid sisse või midagi.

     

    Tegelikult joogiveesse floriidi ei segata, liigsest hambapasta tarvitamisest tuleb see, väiksemad veetöötlusjaamad ei pruugi seda hambapasta vedeliku lõpuni puhastada. Sest puhastamisel eeldatakse ph tasemest. Floriid mõjutab seda taset.

     

    Lennukid kasutavad alumiiniumkütust. Mis tähendab seda, et pulberalumiinium surutakse väikesesse ruumi kokku ja paisatakse väljalasketorus laiali ning süüdatakse põlema. Alumiinium on kõige effektiivsem kütuseliik. Sama kasutatakse ka rakettide üles laskmisel. Paraku mootori effektivsus saab parim olla 49%, seetõttu lihtsalt ülejäänud läheb soojuseks ja jääkaineteks õhus. Ning loomulikult see mõjutab kogu keskkonda.


  6. Illuminati tähendab inglise keeles: enlightened

    Eesti keeles aga valgustatud, teadlik.

     

    Mis puutub siia tõlge, siis need kes ajalugu on koolis õppinud ja hästi tähele on pannud, siis ajaloo kohta valetatakse palju ajaliselt. Tegelikult me ei tea ju, kas kiviaeg eksisteeris just täpselt nii raamatus etteantud ajal. Tänapäevani voolitakse kivi, taotakse kivi vastu kivi ja uhmerdatakse kivist asjadega herbaariumit või nisu peeneks.

     

     

    Valgustusajastul nagu seda meieni toodi, toimus just see samane areng mis tänini kestab. Pangandus, rahandus, kuldlõike olemasolu ja teatavas mõttes usu levitamine. Seetõttu tuuakse illuminaate valgustusajastus toimuvaga võrdusmärke. Kui väheke rohkem ajalugu uurid, siis oli ka see aeg kus "väliskülalised" käisid tihedalt kohal ja tekitasid teatavas mõttes segadust maailmas.

     

    seda see Illuminati antud kontekstis tähendabki, mis seondub "rikaste inimestega" ja "maailma valitsemisega"

     

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.