Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Miku3

Liikmed
  • Postituste kogus

    295
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Postitused postitas Miku3


  1. Väga huvitav teema! Jälgin huviga ja minagi arvan, et kirjeldused võiksid kindlasti jääda.

     

    Olen kuulnud, et aktsiaturul on tegutsemise kellaaeg määrava tähtsusega, tegutsetakse kas siis New Yorgi, Hong Kongi, Singapuri, Londoni või mis iganes muu koha aga kindlasti mitte Eesti kellaaja järgi. Et kui palju sellest senimaani tead ja kas põhiosa oma tegutsemisest toimub sul Eesti aja järgi öösel?


  2. Kuna ei tahtnud failida, siis proovisin uuesti. Seekord olid tunduvalt lihtsamad küsimused ning sain läbi jeje

     

    AGA:

    LutqVLK_QC_lTGTR3MB_kA.png

     

     

    Otsime ühe suure erinevuse, mis kahel pildil on valesti!! WTF??

     

    Võin selgitada, kuna tegin mõned aastat tagasi eksamit ja oli sama wtf moment.

    Teen puust ja punaseks. Roheline märgistus ei tähenda selles süsteemis õiget vastust vaid seda kas sina oled rea õigesti lahendanud. Ehk kui sul ei ole esimesel pildil 1 tunni juures tehtud linnukest, siis see tähendab, et sa oled teinud õigesti ja 1 tund ei ole õige vastus. Esimese pildiga jätkates, punane värv 10 ees tähendab, et see rida on valesti tehtud (linnuke märkimata jäetud) ehk 10 on tegelikult õige vastus. Alumisel samuti 10h ees linnukest pole ja see on punane, sest 10 on tegelikult õige vastus. 4h ees on roheline, sest see et sa ei ole seda märgistanud on õige valik.

    Võib-olla sai selgeks, vb keerulisemaks, aga nii see süsteem toimib.


  3. kutid abi oleks tarvis ühe raamatu pealkirja tuvastamises, loodan teie lugemuse peale

     

    - sisuks eestlasest mehe tüdimus/pettumine eesti elus, läks austraaliasse elama, kuid seal kodust eemal olles hakkas tekkima koduigatsus ja patriotism.

    mehe vanaduspõlve kõige suuremaks sooviks oli tulla Eestisse tagasi sh siin surra ja maetud saada

    - pakun, et umbes 2010 aasta raamat, aga võin mööda panna +-5 aastat.

    - meessoost isik oli autoriks, kui sellest peaks abi olema


  4. paluks abi mõnelt teadjamalt

    nimelt kas on kuidagi võimalik arvuti ekraanile tulevaid teavitusi (all paremas nurgas skype logimised, viirusetõrje teated jne) muuta sekundaarseks või vähemtähtsamaks kui parasjagu pooleli olev tegevus. ehk siis kas saaks teha nii et kui mul on lahti internet, word, mäng või mis iganes muu asi, siis teavitus tuleks ainult desktopile ja mina seda ei näeks ja kui mul on parasjagu desktop ekraanil siis ma näeks teavitusi

    pikk jutt ja segane seletus aga loodan et saate aru ja oskate aidata


  5. Vaatasin 2 tõsielu sündmustel põhinevat filmi. Kui sisututvustust lugeda siis filmid väga ei üllata, kuid teatud meeldimapanev faktor neis on. Soovitan mõlemat, 1 siis teise maailmasõja kohta ja teine 19.saj Ameerika orjapidamisest.

     

    Hackshaw Ridge 8,5/10p

    12 years a slave 8/10p


  6. Huvitav teema, näe kui teema tehakse siis läheb paljudele korda, muidu ollakse vakka. Mõned küsimused siis kah... Mis tehnikat kasutad kui saladus ei ole? Kuidas puhastad leitud kraami? Endal ka väike mündikogu, kui euromündikogu välja jätta siis leidub eelkõige eri ajastu vene münte, india raha ja muudest maadest kokku ka keskmine kogus.


  7. Ma kuulan põhimõtteliselt kõiki muusikastiile väljaarvatud räppi ja nüüd ma leian end juba teist tundi bfs videoid vahtimast. See asi on nakkav :D Ma olen selle koha pealt täielik võhik, aga hetkel Kliffrock enim meeldinud.


  8. Selline küss, et kas keegi teab internetisaiti kust saaks Game of Thrones vaadata sellistel tingimustel

    1. tasuta 2. otse netist, no download 3. keskpärane või üle selle kvaliteet 4. eestikeelsete supakatega (vahet pole kas ise peale panna või saidil keelte valik).

     

    Kõik asjad võiksid olemas olla, ilma subtiitriteta olen kuulnud mõnda saiti aga vb keegi teab rohkem??


  9. eile võitsin euronicsi mänguklubi loosist PSVita TV ja täna CSGObig jackpotist 25€ itemites(enamus küll junk but still) :D kunagi pole nendes loosides ega kusagil vedanud :P

     

    gratz, ma pole vist reaalselt kuskil loosis kunagi midagi võitnud :D ainult mingi statoili mäng oli eelmine suvi kust sain snickerseid ja sellist nodi :D

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.