Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

lahekas

Liikmed
  • Postituste kogus

    45
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Postitused postitas lahekas


  1. Sellist asja võib tekitada ka mingi asja installeriga kaasas olev asi, ala mingi suvaline mod või midagi taolist. Soovitan installitud programmi list üle vaadata ja see mis kahtlane tundub uninstallida ja vaadata kas need reklaamid kaovad ära.


  2. Esimesed asjad mis kohe silma hakkasid:

    1) protsessor ja emaplaat ei sobi kokku. Nimelt protsessori socket on 1155, aga emaplaat on 1150. seega kui tahad protsessorit samaks jätta pead otsima 1155 emaplaatide listist : http://arvutitark.ee/est/TOOTEKATALOOG/ARVUTIKOMPONENDID-Emaplaadid-LGA-1155-emaplaadid . Kui aga tahad emaplaati samaks jätta, pead otsima siit kategooriast uut protsessorit : http://arvutitark.ee/est/TOOTEKATALOOG/ARVUTIKOMPONENDID-Protsessorid-CPU-LGA-1150-protsessorid

     

    2) Kõvaketas võta kindlasti blue või lausa black, kuna selle green kettaga sa jäädki ootama. Siin on üks sama hinnaklassi black kõvaketas: http://www.arvutitark.ee/est/TOOTEKATALOOG/ARVUTIKOMPONENDID-Kovakettad-HDD-Lauaarvuti-kovakettad/UUS-WD-BLACK-CAVIAR-KOVAKETAS-SATA3-1TB-7200RPM-64MB-WD1003FZEX-78464


  3. Terekest foorumlased.

    Asi järgmine, plaan osta endale arvuti rool, aga ei tea millist osta. olen vaadanud Logitech driving force gt'd aga ei tea kas see on ka hea rool. Loodan, et keegi on nii hea ja aitaks valida :)

    unustasin lisada, rool peaks töötama ka ps3'ga


  4. Kui sul sellise socketiga emaplaat on (775), siis pead kindlasti vahetama emaplaadi välja, kui tahad i5 peale osta. Samuti võid vaadata AM3+ socketiga emaplaatide poole ja FX seeriast AMD protsessor peale osta. Pea sama jõudlusega kui i3 ja i5. Targem oleks panna uus arvuti kokku, kui seda upgradema hakata. :)

    Heh tegelikult ongi minul ju sõnastus natuke mööda tegelikult ega peale nö upgrade jääksi kõvaketas ja korpus vanad muu ostan kõik uued :D . Muidu kui osta AM3+ siis alla 8320 väga sinna peale ei ostaks, aga mis frustreerib on see,et võrreldes i5 3570 näiteks on fps ikka 10-30% madalam välja arvatud bf3, far cry 3 jne mis rohkem tuumasid toetab.


  5. sellist arvutit sa ei saaks sellise raha eest, et korralikult renderida ja livestreamida, korralik prose ehk siis i7 maksab juba 300€.

    Mida peate teie silmas korralikult? Kas seda, et rendering ja livetream töötab üheaegselt või? Ise ma praegu renderdan ja ka olen livestreaminud oma e5300 (muidugi peab graafikat maha võtma, aga saab) Seega ootan ikkagi natukene asjalikumaid vastuseid.


  6. Hei vahvellased.

     

    Endal juhe juba päris ilusti koos kuna enda vana arvuti: pentium e5300, radeon hd 5770 hakkab uutele mängudele ja uuele generatsioonile jalgu jääma seega mõtlesin, et oleks uusi juppe vaja. Vaja oleks kindlasti uus protsessor, emaplaat, ram, videokaart ja ka toiteplokk kuna vana 480w toiteplokk jääb lahjaks kindlasti uutele juppidele.

    Ise olen mõelnud, et äkki mingisugune i5 või amd 8 tuumane ja siis amd r9 270x või 280x või nvidialt gtx 760.

    Unustasin ennem lisada seda, et kindlasti tahaks livestreamida ja ka renderdada.

    Unustasin veel teiseks lisada ka seda, et need jupid kokku oleks kuskil 400-600 (see on küll suur hinnavahemik aga noh siis on võimalust juppidega mängida :) )

    Palun abi kuna juhe on selle paari päevaga mis ma juppe vaadanud olen päris kokku läinud :D


  7. Terekest

     

    Oleks vaja lähiajal soetada uut nutitelefoni mis veaks koolis olles või kui niisama on igav mõned toredad mängud välja. Mängudeks oleks Gta vice city, hill climb racing, temple run 2 ja veel mingid rakendused.

     

    Tingimused:

    1) Peab olema minimaalselt 2 tuumaline

    2) Peaks toetama micro SD mälukaarti

    3) Hind võiks olla kuskil 170-250 eurot (unustasin ennist lisada)

     

    Ise olen välja vaadanud ka mõned:

     

    1) https://www.emt.ee/et/sisu/-/pood/nutitelefonid/sony_xperia_go

    2) https://www.emt.ee/et/sisu/-/pood/nutitelefonid/htc_desire_x

    3) https://www.emt.ee/et/sisu/-/pood/nutitelefonid/lg_optimus_l7_ii

    4) https://www.emt.ee/et/sisu/-/pood/nutitelefonid/lg_optimus_l9/lgp760.abalwh

    5) https://www.emt.ee/et/sisu/-/pood/nutitelefonid/lg_f5

    6) https://www.emt.ee/et/sisu/-/pood/nutitelefonid/samsung_galaxy_s_iii_mini/gt-i8190mbaseb

    7) https://www.emt.ee/et/sisu/-/pood/nutitelefonid/sony_xperia_l/1271-7827

    8) https://www.emt.ee/et/sisu/-/pood/nutitelefonid/htc_desire_500_dual_sim

    9) https://www.emt.ee/et/sisu/-/pood/nutitelefonid/lg_optimus_l9_ii

     

    Tänaksin lahkeid aitajaid ette :)


  8. Tervist kõik vahvlid.

     

    Kuna me kõik teame, et tehnika streigib vahepeal siis hakkas ka minul see streikima. Asjalood siis sellised, et läpaka ekraanil üks imepisike rida led´e ei põle ja ausalt see häirib väga, alguses mõtlesin, et asi graafikakaartis toppisin ma siis hdmi juhtmega teleka taha arvutile, kõik töötas nii nagu peab, seega ütlen, et asi ekraanis. Äkki keegi oskab öelda millest võib üldse selline asi juhtuda? Ja miks? Ja kui sellele vastatud siis kui palju maksaks ekraani vahetus?

    Üks asi veel arvuti ise on natukene üle 2 aasta vana.


  9. Kuidas arvate veel sellest asjast, et kinect peab olema 24/7 365 ühendatud, et mängida konsooliga?? ise arvan, et milleks peab see olema ühendatud?? Aga veel sain äsja teada, et iga 24 h tagant peab konsool saama netiga ühendatud, aga ka milleks?? kas tõesti tahetakse inimesed varsti juba ka kiibistada??


  10. Hei, kuna ise ei saanud seda pressikat vaadata, kas siis kuskilt oleks võimalik ka seda järele vaadata, äkki oleks keegi lahke kui teab ja jagaks linki. Ja kas siis seal näidatati ka mis riistvaraga see konsool tuleb, mis videokaart ja prose ja mälu seal on, ja kui suur üldse hdd on, kui üldse on :D . aga rääkige mis arvate kas ostate XBOX One või ps4?? ise arvan, et ostan ps4 kuna ps3 meeldib mulle väga seega jätkan sama firma tootega ilmselt. ja kas hinnast üldse oli seal pressikal juttu?? rääkige kuna kahjuks jah polnud aega seda vaadata :(

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.