Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Nukister

Liikmed
  • Postituste kogus

    50
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    46 [ Anneta ]

Postitused postitas Nukister


  1. Milleks uuesti proovida Imperialit, kui varem või hiljem viskab mängijatel või administratiivil üle, et Kvann ja osad suuremad tegelased trollivad IG. Omavaheline läbisaamine on suhteliselt kusine administratiivis seal. Samuti läheb raskeks lõpu poole, sest Kvanni õlgadel on suur koormus, mis lõpuks toob välja selle, et Kvann saadab kõiki perse ja ütleb, et ta ei viitsi enam ja teised kõiges süüdi.

    Sellegipoolest edu teile, kindlasti tulen ka ise läbi, kui poole aasta või aasta pärast valmis saab.

     

    E1:: Su troll on see, mis võib serveril jalad alt lüüa, be careful, homie.


  2. Saan aru sinust täielikult, et tahad tulla RP serverisse RPma, kuid eks väga-väga suur tegur on momendil see, et server on uhiuus, inimesed tutvuvad GMiga, proovivad töid, teevad raha omale, LS on suur. Selline mõnus ja hea RP tuleb alles siis, kui inimesed on keskkonnaga sina peale saanud. :)


  3. Tervist,

     

    Panen müüki oma kasutaja, sest pole aega runescape'ga enam tegeleda. Olen kokku kraapinud hea summa raha(28 miljonit) mis sobib ilusti kasutaja arengu jätkamiseks. Hetkel on member veel 3 päeva, niisiis kui lähipäevil ära ei osteta, panen lihtsalt raha müüki ja kasutaja jääb seisma. Runescape'i nimi on Dr Playah ning sisse logitakse e-mailiga. Kasutajal on tehtud quest Monkey Madness ja kõik f2p questid väljaarvatud Shield of Arrav (kokku 51 QP). Küsimustega võid pöörduda PMi või siia samasse teemasse. Kui oled kindel ostja, siis PMi ja jagame kontakte.

     

    Kasutajast võib pilte vaadata siit albumist: http://imgur.com/M721wFJ,Wnpv5GK,KJVdCDC#1

    Ei osanud pilte panna siia visuaalselt.

  4. -


    Mina soovin sulle küll vägagi edu. Just väga kõva, et viitsid asjaga tegeleda, teades, et teekond on raske kui alus pole väga tugev. Kõik alustavad ju kusagilt.

    Selle kohta üks ütlus - It all started with one pull up.

    Samas ala on ka väga uus ja huvitav - Calisthenics.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.