Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

ak47mees

Liikmed
  • Postituste kogus

    129
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Postitused postitas ak47mees


  1. Minu ip see pole, adminnid võivad kontrollida, kõigepealt te sõimasite ja süüdistasite aluselt ning ddosisite seejärel ka ühte minu vpsi, mis peatati.. Ma loodan et sa said oma veast aru! Räägime privas lõpuni nüüd...


  2. Täpselt nii, närvi ajab kui mingi vend lampi ddosib ja ei julge seda tunnistada, minu serverid on maas tänu teie imelisele ddosi "testimisele". ("lol, pole selline debiilik nagu sina, ei raiska raha selle sita peale

    ...paras kui ddosi saate siis tead et pole väga m6nus") - nagu ma aru saan on teie serverid ka maas, ilmselgelt paras.

    Ma ei saa aru miks sa nii loll oled, hakkad vastu.. ei oska vabandada ja asi oleks korras.

     

    Korduvalt oleme küsinud tõestusmaterjali ja mitmes kord sa juba ignoreerid meie küsimusi?


  3. Jutt siis First.ee omanikuga, kes oli vestluse vältel vahepeal vägagi ülbe ning kõige rohkem hämmastas see, et oletati seda, et meie ründasime nende servereid(pm ainukesed konkurendid, äkki sellepärast, kuigi nendes mingit konkurentsi ei näinud), mille peale Ddosis meid.. Viimases PM's ütleb omanik pm enda lausega ära, et tegi seda ("lol, pole selline debiilik nagu sina, ei raiska raha selle sita peale

    ...paras kui ddosi saate siis tead et pole väga m6nus")

     

    http://www.upload.ee/image/3908061/1.PNG

    http://www.upload.ee/image/3908065/2.PNG

    http://www.upload.ee/image/3908069/3.PNG

    http://www.upload.ee/image/3908072/4.PNG

    http://www.upload.ee/image/3908074/5.PNG

    http://www.upload.ee/image/3908079/6.PNG


  4. Hetkel käib süsteemide uuendamine ja seega toimub lähiajal üleminek uuele privaatserverile. Uus server on kiirem, võimsam ja meile rohkem kättesaadavam. Kõrvaldame varasemad puudumised nagu näiteks phpmyadmini ligipääs. Ainuke miinus on sellega kaasnev IP-aadressi vahetus, uue IP anname ette teada!


  5. Minecraft serverite rentimise teema käib teise kohta. Hinnad pole veel paigas, minecraft serverite arendamine käib. Vabandan ebameeldivuste pärast, varsti tuleb täpne info minecrafti alateemasse ning uueneb info kodulehel. Hetkel polegi veel registeerinud ennast mtü'na, kuid see juhtub lähitulevikus. Eemaldame selle seniks. Klient saab CSi puhul valida kas soovib tickrate 66 või 100.


  6. logo.png

    Koduleht

    EstPro Solutions on taas teiega ja seekord veel paremate mänguserveritega.

    Meie mänguservereid jooksutavad järgmised näitajad:

    CPU: Intel® Xeon

    RAM: 2x4 GB DDR3 ECC

    Internetiühendus: 100mbit

    Asukoht: Eesti

     

    Serverite tellimine toimub maili või skype teel kuniks me saame tellimise süsteemi üles ehitatud.

    Siiski on alati abi saadaval ja Teie tellimustele vastatakse kiiresti. Sama on ka serverite üles seadmisega.

     

     

    SERVERITE HINNAKIRI

    Counter-Strike | 0,7€/slot

    Counter-Strike: Global Offensive | 0,6€/slot

    Counter-Strike: Source | 0,5€/slot

    San Andreas: Multiplayer | 0,15€/slot

     

    Ära karda küsida ka teisi mänge, mida siin listis pole. Saame teha igale mängule oma ja soodsa pakkumise!

     

     

    EstPro Solutions,

    www.estpro.eu

    Mail: info@estpro.eu

    Skype: EstPro Solutions

    Kui tood meile vähemalt 3 klienti saad Counter-Strike serveri tasuta.


  7. Sa pead suunama domeeni nimeserverid hostiva VPSi nimeserveritele. Kui see on tehtud, siis nimeserverite vahetus võib võtta kuni 48 tundi, et muudatused jõustuksid.

    Kui aga oled suunanud nimeserverid ja muudatused ei jõustu 48 tunni jooksul, võta ühendust teenuspakkuja klienditeenindusega.

     

    Tegingi nii, vähemalt enda arust. Domeenil olid nameserverid ja child nameserverid. Child nameserverid olid näiteks : ns1, ns2.minudomeen.eu ja nende taga olid ip-d, kuna vpsi nimeservereid ei teadnud, siis paningi ip.


  8. Tere!

     

    Nagu pealkirjast näha, on mul vaja abi domeeni ja vps'i ühendamisega. Vps on siis võetud hostinger.ee 'st ja domeen samalt teenusepakkujalt. Olen juba 2 päeva proovinud, aga ikka ei saa. Pointisin domeeni control panelist nimeserverid VPS'i ip-le.. see ei aidanud

    Olen proovinud ka läbi web/virtualmini paneeli. Sealt on see veel raskem. Kas keegi oskaks aidata, või aitaks ise selle ära teha?


  9. Üles, varsti valmimas ka automaatne tellimissüsteem, senikaua saab tellida kas läbi emaili info@estpro.eu ,steam: ak47mees või skype: janerik716, kuna preagu on ruumi, siis 2le inimesele võin teha hinnaga 0.55 eur/slot.(pärast msn+skype uuendust pole kindel, kas näitab, kui keegi lisab mind skype, aga proovida võite. Kui ma ei võta vastu paari tunni jooksul, siis võite kirja kirjutada emailile.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.