Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

The Truth

Liikmed
  • Postituste kogus

    246
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Postitused postitas The Truth


  1. Tervist,

     

    Pöördun Teie poole sellise murega, et endal tahvel ning mul oleks vaja sellele paari juppi, et see korda saada, kas kellegil on juhul selline tahvlikas katki v mädaneb kuskil, mida saaks osta ära? Või teab keegi, kus saab neile eraldi juppe?

     

    Endal on katki toitepistik ning mõistlik oleks vahetada ärta kohe terve laat sealt pealt.

     

    Tervitades,

    Martin.


  2. Mingi MyBB 1.6.0 versioon äkki kui õigesti arvan phmt sitem mybb versioon no ma vähemalt olen uuendusi jälginud jms ja on kõvasti juurde tehtud pluginaid ja teemasid MyBB 1.8.0 versioonile ja on parem kui see 1.6.0.MyBB 1.8.0 versioonil on rohekem võimalusi arendada edasi ja teha rohkem asju phmt nagu phpBB või kõige parem üldse osta vBulletin kindel värk!

     

    Eks Sa osta ja tee, kui selline kõvataja oled. :D


  3. Huvitav, mina küll kuskilt välja ei loe, et ta kedagi kohtuga ähvardaks? Inimene palub (õigusega), et tema intellektuaalomandi litsenseerimata kasutamine lõpetataks. See, et need ikoonid võivad olla vabalt kättesaadavad, ei anna õigust nende kasutamiseks.

     

    KOhtujutt kohtujutuks, kuid mis takistab neid kasutamast? Kus on kirjas, et tema need tegi? (Kuidas tõestab?) :D


  4. Tervist!

     

    Olen märganud ka ühes teises serveris, et kasutatakse minupoolt loodud ikoone. Sammuti kordan, et mind ei huvita kust google image alt te nad leidsite. Mina olen ainult uploadinud need estoniangaming.eu FTP'sse ja mitte kuhugi mujale. Kui teie leidsite need kuskilt mujalt, siis on need ilma minupoolse loata uploaditud, mis rikuvad ka estoniangaming.eu copyrights'i.

     

    Teie server kasutab neid ikoone juba viimased kuu kaks? Ma registreerusin teile foorumisse ning andsin teada ikooniga isikule, soovides, et ikoonid eemaldataks. Siiani pole mitte midagi tehtud. Vastu sain ma päärpäeva hiljem paar järsemat sõna ning seejärel, et "Mina pole foorumi moderaator ja kust kurat mina peaksin saama need eemaldada?". Seega siinkohal sooviksin ka teilt, et te ikoonid eemaldaksite.

     

    Kent.

     

    Sorry, aga..

     

    BLAABLAABLAABAAA, eemaldage need BLABLABLABLAA minu tehtud, BLAAABLAAABLAAA, kohemaid muidu rikute seda BLAAABLAAABLAAA muidu lükkan asja kohtusse BLAABLAAABLAAAABLAAAA..

     

     

    :facepalm:


  5. Väga kahtlane käitumismaneer mõnel TSi liikmel selles kommuunis. Inimesele pannakse ban põhjusega "Puhka". Oleks aeg sellised debiilsed põhjused välja jätta ja professionaalsemalt käituda, kui TAHETAKSE KUHUGI JÕUDA. Oleks arusaadav, kui inimene, kes banni sai oleks eelnevalt lärmanud mikrisse, spämminud chatti või mida iganes, aga kui sellist asja pole olnud, siis jääb väga arusaamatuks, mida too bannija saavutada üritab. TSi moderaator Locast on jutt. Veel tekib selline küsimus, et mis printsiip teil shoutboxi kohta kehtib. Kas shoutbox ja foorum on üks? Kui inimene rikub reegleid shoutboxis, kas ta peab kogu foorumist banni saama või pole vastavat süsteemi ning lükatakse terve kasutaja bänni peale?(Reklaamimine väljaarvatud). Minu tagasiside oleks selline, et adminid on mõttetult üleoleva käitumisega (Näiteks Karistaja) ja väga ebatõenäoline et selline ebasümpaatne sats serverina kaua püsib enam. Pole kindel kas ainult tundub või nii ongi, kuid peale arendaja kvanni lahkumist hakkas allakäigu spiraal. Peale on kerkimas lootusandvamad seltskonnad ning serverid, seda võin julgelt öelda.

     

    NB! Tegu on puhtalt kriitikaga.

     

    Väga ninatark? Ärge nüüd solvuge, kuid kui mina olin veel admintiimis Imperialis, siis oleme ausad, siis hakkas kvanni tegelik pale välja paistma ning seda märkas kogu admintiim. (peale tema semu fearlessi). Ma ei hakka midagi välja tooma, eks Te näete seda ise. Ning seoses selle shoutboxi ja foorumi bänniga, siis miks mitte panna kogu foorumist bän, kui tegu on reklaamimisega? (nagu ma Teie jutust välja loen).


  6. 500 Internal errorid ja muud apache errorid on hakanud alates tulema siis, kui wavecom ostis ära tantumi endale. Alates sellest on alati mingi jama. Varsti läheb domeen ülekolimisele, teisele hostile.

     

    Seoses kujundusega, ei pannud seda error divi tähelegi. Kohe fixin.


  7. Kui ma ei eksi, on siit üks arendaja ka teil. (Calabria) Vähemalt serveri tutvustusest loeb välja nii.

     

    "ning superguud arendaja, kes teeb ainult copy-paste ning kokkuvõtvalt süsteemid väga väga vigased." - Cppu123

     

    Teil ju siis üks samasugune arendaja? :D


  8. Miks foorumi ei sa?

     

    Foorum on poolik. Me anname teada, kui foorumisse saab.

    Samuti pole mõtet ka ennem registreerida, kuna ma testin vahepeal asju ja kasutajad võin ära vahel kustutada.


  9. Usu või ära usu aga oskab rohkem arendada kui cppu :D:D Ja tsi ära rikkumine oli sinupoolt väga debiilne tegu

     

    Eks iga inimene näitab oma intelligentsuse taset. Nagu ta mainis, oli tal ka adminõigused foorumis, kui ta oleks teie peale mad olnud, poleks sedagi enam alles...


  10. sa polnud isegi meiega samas channelis mida sa seletad sa oled mingi lambi vend kes seletab mine oma insteciga kuskile teise serverisse adminiks ja "arendaja"ks ja siis insect veel julgeb sul vinguda et oo minu tehtud mitte sinu seba ise koppis maha ja tekitas nii palju buge et jube.

     

    Su lauseid lugedes tekib tunne, nagu kirjutaks neid 12 aastane poisike...


  11. Sinu viimaseid postitusi nähes takib üha enam tunne, et arvamused saab jagada kaheks: sinu arvamus ja vale arvamus.

     

    LMAO :D

     

    Kusjuures ongi nii, iga teema juures paneb tarka: "See projekt läbi kukkunud ja mõttetu."

    "Noobid admintiimis, põhimõtteliselt kohe kukub läbi."

    Ise ei suuda midagi üleval hoida, aga igalpool tema "tark" jutt jääb silma. Naeruväärne juba :D

     

    Sorry, pidin ära ütlema.

     

    Igatahes, edu serveriga.


  12. Suhteliselt läbikukkunud projekt ütleks pigem selle kohta, inimesi praktiliselt üldse pole, ei motiveeri miski mängima ka enam tühjas serveris. Aga sellegipoolest palju edu teile ;)

     

    Kes Sulle jälle liiga tegi siis serveris?

     

    Sinu eelmised sõnad:

    Väga hea serveri on jahm, GM on super, administratiiv on väga abivalmis ja sõbralik. RP test on väga põhjalik, niiet tulge aga mängima :)

  13. Well minu teada võivad rekkad, mis tirivad oma suure pika haagisega enamjaolt sõita 90 km/h max. Osadel isegi pandud eraldi märgised külge, et 80 km/h max. Võin muidugi eksida, kuid nii ma miski pärast nagu mäletan. Seega IRLile ta käitus vastavalt. Kuid mängus võiks nagu sellise väikse ületuse ikkagi kinni pigistada. Kuna IRLgi võib 10% kiirusest eksida.

    Rekad ei tohi tõesti üle 90KM sõita, olgu kasvõi kiirusepiirang 110. Moodsamad rekad ei lähegi üle 90, kuna kiirusepiirang peal.


  14. Kert, mida v'i sa ajad. Ausalt kujuta omale vähem ette. Cppu123 ütles, et uus IP see ning palus mul, et ma selle oma statistika lehele http://snjrp.eu/foorum/online lehele lisaksin. Ma puhtalt tulevaste mõttetute lisatööde vältimiseks küsisin üle igaks juhuks ega pole tulevikus plaanis vahetada (kes teab kuhu te edasi tahate liikuma, kust ma peaks seda teadma või ette kujutama, kas teil on kavas jääda pikemaks selle IP alla või kasutate antud serverit, selle IP'ga ajutiseks altenatiiviks). Mis vingumisest ja reostamisest siin jutt üldse on su pilgus, ma tahaks teada.

     

    "Küsija suu pihta ei looda", oled seda vanasõna kunagi kuulnud? Tundub, et mitte.

     

    Sa mine masenda ennast ise kuskil nurgas, tänamatu jõnglane.

    _________________________

     

    Igatahes jah statistika all on nüüd Teie uus IP olemas.

     

    Mitte, et ma midagi halba tahaks öelda, aga miks pead sellist asja üleval, kui see "lisatööd" Sul tekitab?

    Pole ju vaja mõttetult suruda?


  15. Kahjuks pean tõdema, et pole saanud viimasel ajal foorumit arendada, kuna õppisin eksamiteks. Täna on see päev käes, järgmisest nädalast saab ka näha minupoolt progressi.

     

    Lugupidamisega,

    The Truth.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.