Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Haukanamatata

Liikmed
  • Postituste kogus

    360
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    1,040 [ Anneta ]

Postitused postitas Haukanamatata


  1. Tervist, kas keegi siin foorumis valdab sellist programmi nagu Autocad? Oleks vaja teha 2D ja 3D joonised, kokku 3 joonist. Kui kellegil oleks aega sellise asjaga tegeleda siis oleks valmis ka mingisuguse summa välja käima. Täpsemat infot PM


  2. Skine: 36 inc. PAX JAX, AETHER WING KAYLE, PULSEFIRE EZREAL, RIOT K9 NASUS, VICTORIUS ELISE/MORGANA

    Hetkene div Silver 2. Acc on hetkel silver, kuna see sai eelmine kuu transferitud westi.

    Season 4: Gold 4, mrr korras /rankis gold 2-3 vastas

    Skinid: http://www.elophant.com/league-of-lege…/…/euw/31209845/skins

    Kasutaja tehtud kusagil season 2 keskel.

    Visake kirjad PMi kui mingi huvi

    Runepage: 5

    Hind kokkuleppel ostjaga


  3. Tervist, mõtlesin, et toon teieni ka mõjud, mida tekitavad kapslid nimega Xtreme Gain.

    Iga nädal hakkan panema endast pildi, kuidas on Xtreme Gain minu keha mõjutanud.

    Surfasin ükspäev internetis otsides valemeid, kuidas keha kiiresti vormi saada, kui komistasin Xtreme Gaini otsa, lugesin inimeste arvamused ja muud artiklid selle toote kohta läbi ning otsustasin selle tellida.

     

    Mis on Xtreme Gain?

    Xtreme Gain on naturaalne toode, mis suurendab lämmastikoksiidi (NO) ringlust, annab rohkem hapnikku lihastesse ja toetab kiiret lihaskasvu.

    Mida Xtreme Gain sisaldab?

     

    Xtreme Gain™ sisaldab L-arginiini, Arginiin alfa-ketoglutaraati (AAKG), Arginiin ketoisokaproaati (AKIC), Ornitiin alfa-ketoglutaraati (OKG), Alfa-ketoglutaraati, Magneesium stearaati, di-kaltsium fosfaati, Tselluloosi ja Steariinhapet.

     

    Jõu kasvu valem

    Untitled.png

    Xtreme Gain'i võimsa lihaskasvu valem põhineb selle peamisel koostisosal - L-arginiinil. See aminohape on lämmastikoksiidi (NO) eeldus inimorganismis.

    Teadlased avastasid, et NO on oluline ühend, mis aitab verel kehas ringelda. Alandades vererõhku ja suurendades verevoolu lihastesse, lubab L-arginiin sportlastel teha pikemaajalisi treeninguid, suurendades lihaste vastupidavust ja vähendades südame löögisagedust. L-arginiin arvatakse ka mängivat rolli organismi kasvuhormooni ja testosterooni sünteesis.

     

    Kui on soovi näha ka teiste inimeste tulemusi kasutades Xtreme Gaini siis minge sellele lingile: http://www.xtremegain.com/ee/testimonials.php

     

    www.xtremegain.com

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.