Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Kris.™

Liikmed
  • Postituste kogus

    43
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Postitused postitas Kris.™


  1. Tervist!

     

    Öelge siis , mis oleks teile kõige meeldivam server, kus te mängite. Mida te sooviksite näha serveris? Mis oleks ootused, mis võiks olla parim, mis plugnaid... Jne Rääkige millises serveris te kohe mängiksite. PVP? Survival? Vms? RÄÄKIGE, siis tean teha serverit rahva ootustele.


  2. Tervist!

     

    Tahtsin siis teha oma serverit enda ruuteri pealt.. Avasime pordid ja tegime kõik õiesti, panin siis MCs IPe kohale localhost, tuleb kõik õieti ette ja värkki särkki.. Näitab et servewr üleval, 0/20 inimest sees ja kui annan serveri IPed teistele siis nad ei saa sisse ja ma ise ka ei saa sisse.. :( AIDAKE PALUN


  3. 416989_173063399500804_1930750158_n.png

     

    BlockCraft kommuun alustas tegevust 2012 aasta Novembris. Vahepeal sulgesime server,kuid nüüd on jälle tagasi. BlockCraft Server on avatud igas vanuses minecrafti huvilistele. Meie mängijaskonnas on nii väikeseid, kui ka suuri. Me oleme ausad ning hoolivad, meie aitame teid alati. Meil on parimatest parim administratiiv tiim ja mängijaskond. Tule proovi ja ma arvan et sa ei kahetse.

    Serveri Andmed

    IP: 46.20.46.114.25565

    Host: Minthost

    Cracked/Premium: Mõlemad

    Whitelist puudub

    Mängukohti: 20, vajadusel lisame juurde.

    Mängumood on Survival. .

    Versioon: 1.4.7

     

    Foorum: http://blockcraft.net78.net/index.php

    Kindlasti registreerida, teate uuendusi ja saate rohkem infot.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.